Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alinka

Alinka миється в бані

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

І ми маємо таке, купували в метро, ото вже дійсно зекономили виробники, ми це полотно не витягуємо з коробки, складаємо прямо там, і полотно не прогинається, а ще можна наклеїти цю основу на якусь гарно вирізану фанеру (якщо є можливість), нам дідусь вже таке зробив, але ще не передали з села, і разом з тою фанеркою воно гарно влазить в коробку. Супер вихід.

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Миколай дійсно дуже щедрий поза 1000 гр перевалить...

3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Як немає? А "Золотий павучок"? Гарна різдвяна історія (правда трохи сумненька)

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Дякую! забула про цю новинку-передрук їхнього старого видання. Мені ця історія не дуже до душі, вона аж занадто сумна :sad: навіть хеппі-енд настрій не покращує...

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Як є можливість чому б ні.:)
    phijana,молодець, дійсно гарні подарунки!Якщо шукаєте книжки, то видавництва Махаон купую тут http://www.book-ye.com/category_2.html.

6. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

дякую :)!
    кількість іграшок, які купую своїй донечці пов'язую швидше не з можливостями, а з прагенням компенсувати собі к-ть та якість іграшок у своєму дитинстві - 80-х роках. Визнаю себе ще досі дитиною, бо часто бавлюся з нею :) її іграшками.

ну а книги, - до книг я навчена ще змалечку - сама читаю з 3 років, вдома - величезна бібліотека, прагну привити свою любов до книги і донечці;

7. bioland7

А як до аудіокниг відноситесь?

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А що можете порадити для самих маленьких-вже давно шукаю, особливо в віршах чи якісь хороші дитячі пісеньки в машину, і не можу щось підібрати.

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дівчатка, а ваші дітки люблять гойдалки? Надибала одну наворочену (до 3-ох років, і в хаті, і на дворі може стояти, купа прибамбасів), таку, що навіть пасує дитині від батьків на рочок подарувати. Варта?

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

в тих посиланнях нажаль нема того,що я хочу

11. Usmishka

Наша гойдатись нехотіла ні в яку десь до року і двох місяців, потім якись час подобалось, тепер знову її то не дуже приваблює, проте є діти які тільки би там і сиділи.
    Я думаю, це більше актуально з років двох, бо малькам цікавіше ходити, все роздивлятись і нема часу на те гойдання, тому варто звернути уваги по вазі які там обмеження.
    В кожному випадку я би купувала, потім все одно буде дорожче :)
    ЗІ:а можна силочку?

Таню, спробуй подивитись на pinokio.com.ua або lisichka.com.ua, там точно таке було.

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Бачила в "Антошці", іспанська. Щось докладніше мала дізнатися сьогодні, але не встигаю потрапити.

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

особисто я досить позитивно, хоча, більше люблю якісний друк, папір, ілюстрації (тобто більш люблю матеріально тримати книгу в руках :), робити закладки, вертатись до улюблених місць знову і знову), ну а доця сприймає лише аудіо-вірші та пісні. Казки слухати не хоче...

ну не знаю чи відкрию вам щось нове :), -
    з наших улюблених віршів, -
    Абетка та Улюблені Вірші від Абабигаламаги,
    На землях Бергамотах та Чи є в бабуїна бабуся? (вид.Старого Лева)
    Небилиці про котика та кицю (І.Калинець)
    Кожному по скибі (вид.Апріорі)
    деякі ще свої дитячі книги - Плесо, Н.Забілу, дитячі вірші О.Пчілки та Л.Українки, Дитячий фольклор, - в моєї Юстини вони у фаворі.

стосовно музики та віршів в машину - маю усю аудіо Абабагаламагу, трохи казок та пісень українською мовою, та декілька веселих пісень з mini-disco на різних мовах.
    Радо поділюся і дам переписати :)!

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Моя Юстина (4 роки) ще досі досить часто гойдається на пластиковій звичайній гойдалці котра кріпиться до дверей (садили її туди з 1 року).

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А твоя мала любить на качельках кататись ти вже пробувала на вулиці її катати? Якщо вона любить то і вдома буде кататись з задоволенням.
    Моя наприклад ще з 8-9 місяців як розпробувала що то таке качелька - так як тільки її бачить - вже більше нічого її не цікавить...вона вся там.... ну і як вже всадиш кататись то раніше ніж за 30-40 хв не знімеш.... а як знімеш то сльози рікою. Моя б на тій качелі жила напевно якби мала можливість))))

16. bioland7

можу ось це порадити http://www.hurtom.com/torrents/forum/viewtopic.php?t=59

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ми визначились з подарунками на ДР для малої. Вже ходили придивлялись і прицінювались. Отже буде лялька пупс типу "Нью борн" зі всякими причандалами і візочок для ляльки, машинка-каталка (або велосипед) і саночки.

18. kati

kati Well-Known Member

вчора поїхали в метро за швед. стінкою....по дорозі з чоловіком пересварились з при воду де ставити ту стніку....в результаті купили...батут!!!!)

19. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і де поставили?:lol:

20. Usmishka

З цього місця в подробицях-ми про таке мріємо:наскільки габаритне, з якого віку придатне, чи має барєри, ну і скільки то коштує?????
    ;)мона в ПП :)

Статус теми:
Закрита.