Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olenka

Olenka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Вибачте, що знову порушую усіх вже діставше питання, але не можу не відписати...
    tslezinska, а ви були у Пласті, що так відгукуєтеся про "просто дуже потужна ідейна пропаганда починається"?
    Хочу просто усім пояснити про ідейну пропаганду у Пласті. Дійсні члени Пласту (це особи старше 18 років - це згідно законів України дієздатні і правоздатні особи) і яку політичну орієнтацію вони обирають це їхня особиста справа, як і кожного непластуна. Пласт і політика не сумісні, це закладено у статуті. І ніколи діти у Пласті від імені організації не брали участь у будь-яких політичних акціях, а навчати дітей вірності і любові до Батьківщини, навчати історії - то це хіба пропаганда?
    Я не заперечую, що пластуни (дійсні члени Пласту) і можливо навіть старше юнацтво (це не дійсні члени Пласту, діти 16-18 років) брали активну участь в тій самі Помаранчевій ревулюції, але як свідомі громадяни, яким не байдужа доля України і використовували знання, отримані саме у Пласті: це насамперед лідерство і перша медична допомага. Крім того такі заходи як Вифлеємський Вогонь миру, Ювілейний день міста, зустріч з Папою, навіть щорічні гаївки організовували саме пластуни. Скажу навіть так, що влада сама звертається до пластунів за допомогою.
    Так у Пласті є багато проблем і болючих питань. Але навіть у маленької фірми є проблеми, не говорячи вже про таку величезну добровільну неприбуткову організацію.
    Я у Пласті з 1996 року, і дякую мамі, що мене туди віддала (до речі, забрала з вулиці від поганої компанії), бо знання і навички, які я отримала у Пласті (починаючи від банального користування компютером, закінчуючи лижами, серфінгом, альпінізмом, дайвінгом і навіть вихованням дитини.), допомогли мені як і в особистому житті, так і на роботі.
    Тут з вами погоджуюся на всі 100%. Христина і Оксана з Жевжика теж пластунки.
    Майже всі президенти Америки були скаутами.
    Не вважаю Садового хорошим мером і політиком, але навіть він сказав, що при прийомі на роботу віддає перевагу пластунам. Останнім часом це стало дуже актуальним.

• Подобається Подобається x 10
  2. Olenka

Olenka Well-Known Member

А ще бульбашками можна малювати:
    до рідини додати, наприклад, фарби для малювання крашанок і видувати на великий аркуш паперу. Дуже гарно виходить.
    Бородінка викладувала фото такої картини.

• Подобається Подобається x 12
  3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Дякую, що продовжуєте хорошу, спокійну і врешті-решт мирну :)тему про мильні бульбашки.

Бородінка, скиньте ссилку де можна фото подивитись, щоб я довго не вишукувала.:)Дякую.

4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Тема про пістолети вже завершилася, але я ще додам свій коментар :)
    Мені неприємно, коли в пісочницю приходять діти 2-3х років, які серед інших іграшок приносять з собою пістолет. Бо як виглядає гра з пістолетом ? Дитина наставляє пістолет і "стріляє" в інших дітей. А та дитина, яка не принесла пістолет - автоматично стає жертвою. Що хорошого в такій грі? Нічого.
    Так, мій малий теж як побачив таку сцену в пісочниці, то вдома намагався повторити. При чому, повторив він це в ситуації, коли йому щось не дозволили - взяв і наставив палець-"пістолет" і почав "стріляти". Тобто, вже навіть в такому віці дитина розуміє, що пістолет - це засіб, з допомогою якого можна досягти якихось своїх цілей. Я йому пояснила, що пістолетами користуються тільки ті хлопчики і дяді, які не вміють домовитися словами :). А ми будемо намагатися порозумітися без пістолетів.

Останнє редагування: 18 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 21
  5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми сьогодні отримали дерев'яний розвиваючий куб.Мала як побачила,то пищала і скакала біля нього.Найбільше їй спобобалась частина з лабіринтом,хоч вона ще не розуміє як ним користуватись,але дуже подобається дивитись,як бавлюсь я.:) Сама бавиться ксилофоном,стукає паличкою і підспівує ля-ля-ля.

• Подобається Подобається x 8
  6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В нас вчора були гості,то понаносили малому цілу купу різнопланових іграшок.....а він,всерівно, сидить на кухні та товче баняками і покришками:confused::xaxa: ....а ті подарунки вже нема де складати:)

• Подобається Подобається x 6
  8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ні, я там не була, бо я сама з Києва, а там чути не чули про таку організацію. Але я спілкувалася з багатьма, хто там був і вийшов на певному етапі свого життя. Ви трошки по-іншому сприйняли мої слова, я мала на увазі не політичну пропаганду (про вибір партії, помаранчеву революцію тощо), а ідейну. Ідеї у всіх різні, і інколи викладення чиїхось ідей може не співпадати зі світосприйняттям інших. Тому залишатися чи виходити-це особиста добровільна справа кожного. Є люди, які це все фільтрують, а є такі, хто дуже сильно сприймає. Словом, я спілкувалася з дійсними та недійсними членами Пласту, але всі вони чудові люди, і вийшовши з Пласту, вони не стали гіршими, не повернулися знов вештатися по вулиці, вони далі застосовують позитивний набутий досвід (гори, альпінізм, творчість тощо). Я впевнена, що моїй дитині буде цікаво в Пласті, що вона сама добровільно туди піде ("віддавати" я не збираюся), але якщо на певному етапі вона захоче вийти з організації, я й слова їй не скажу! Нехай це буде її свідомий вибір.

• Подобається Подобається x 4
  9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

О!а я напевне неправильна мама..я малому і ляльку велику купила і мячики і бульбашкі а про пістолети й не подумала..цікаво чи він б зацікавився?

• Подобається Подобається x 1
  10. Гелена

Гелена Well-Known Member

в мене в тому плані нема ще остаточної думки
    але може варто хлопчикам набавитися в дитинстві пістолетиками, щоб потім не так цікаво було?
    діти завди бавляться в "війну", що з тим робити? може варто озброїти всіх?
    бо гірше якщо одні напають, а іншим дістається роль "жертв" :)

п.с. спочатку написала, а потім побачила, що ця тема детально обговорена, мовчу-мовчу...

Останнє редагування: 1 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  11. карапуз

карапуз Well-Known Member

12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

В Знайці від вибору до кольору і на різний вік:)

13. kati

kati Well-Known Member

і в антошці:)

14. Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

привіт, дівчатка!
    підкажіть будь ласка адресу Знайки у Львові. А може знаєте, де нижчі ціни на Веселий Горщик, і взагалі скільки він зараз може коштувати, бо з тою кризою не знаєш чого чекати ...

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Тут адрес Знайки на карті вказано. Знайка дорогий магазин, навіть з їхніми знижками... А "Горщик", мабуть, в МЕТРО найдешевше, але ціни не знаю.

16. Анута

Анута Well-Known Member

Знайка у Львові

17. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Скоорпіонша, я взнаєте шось детальніше про той кубик, пишіть обов"язково, бо я малій своїй теж таке хочу :)

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Знайка у Львові - Шевська 1, це якщо йти з площі Ринок до Літери, якраз навпроти Літери буде Знайка.
    А горщик найдешевший в Метро, купляла похреснику у вересні. Різниця між Знайкою і Метро була 15 гр, хоча в мене в знайці і знижка 10 %.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Остання ціна в Метро була приблизно 236 грн, але можу трошечки помилятись.

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

нічо не взнала,Черепашка писала,що в магазинах його нема. І шо вона задоволена покупкою

Статус теми:
Закрита.