Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Я би додала ще рухливі, на шустрість (встиг сховатися, не встиг), на кмітливість (як завоювати більшу територію), та багато чого можна придумати і придумують, повірте. Навіть карти малюють, знаки якісь, емблеми ...:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Анута

Анута Well-Known Member

Kitka, рік, півтори, два і дев"ять. Є різниця? ні?

• Подобається Подобається x 5
  3. kitka

kitka Well-Known Member

Та ясно, але я пишу вже зі своєї колокольні. Я так розумію тему дискусії, що мова про дитячу зброю взагалі. Бо коли йшла мова про Пласт , то вже йшлося про велику дитинку, нє?

• Подобається Подобається x 2
  4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Знаєте, я просто бачу, які в нашому дворі діти, то я б не хотіла, аби мої з ними грали чи спілкувалися...Краще я з дитиною буду на усілякі заняття ходити, чимось її зацікавлю, аби вона на вулиці дні не просиджувала.
    В Пласт дітей віддають ще в дошкільному віці, але більшість десь років у 13-14 вирішує, що фініш, треба звідти йти (і то доволі грамотне рішення, бо далі там просто дуже потужна ідейна пропаганда починається). Але я поки що жодної людини з Пласту не бачила, яка б не знала, чим себе в житті зайняти, то все достойні і цікаві люди. А до того моменту, як віддати в Пласт, з дитиною можна ходити у всякі центри типу Жевжика, Равлика...А ще зараз існує безліч організацій при парохіях, де дітей возять на екскурсії, влаштовують їм цікаві заняття...Тож дитину дуже просто втримати від вулиці, нічим їй не нашкодивши. Ще раз повторюю, у всіх свої нюанси, але я б не хотіла, аби моя дитина грала з тими дітьми, які є в нашому дворі, бо вони є віддзеркаленням своїх батьків, а тих батьків я бачу...ні дня без 100гр, без матюків, копняків тощо.

Останнє редагування: 18 Лютий 2009
  5. Анута

Анута Well-Known Member

ну скажімо про Пласт говорила не я ;) от tslezinska детально про нього і розповіла, дякую ;)
    а тему, якщо не помиляюсь, підняла Квіточка, а її малюкові, якщо знову не помиляюсь, півтори рочки. і мій малюк, і Нати хлопці теж орієнтовно в тому ж віці.
    ще раз повторюсь НА КОЖНУ ІГРАШКУ СВІЙ ЧАС!

Останнє редагування: 18 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 5
  6. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Стаття трошки не про то. Статистика іде по дорослому населенню, а не по дітях.
    В першому дописі тої статті згадується, як діти поводяться з справжньою зброєю!!!
    Мене шокував випадок, де 4річний хлопчик всадив ножа в груди своїй кількамісячній сестричці, коли вона плакала. Його запитали, чому він це зробив... "Тому, що бачив по телевізору, як люди заспокоювались від того, хотів допомогти своїй сестричці...". З тою дитиною працюють психологи, їй треба виправляти хибне, викручене сприйняття зброї.

То чому ж до того доводити? Діти і дорослі - це зовсім різні типи мислення.

• Подобається Подобається x 7
  7. kati

kati Well-Known Member

100%,але треба прислухатись до дитячих бажань,а не самим вирішувати на що час.
    Пвторюю до 2 років не бавились ні машинками ні пістолетами,але пішли в садок,де хлопчики тим бавляться і в дитини прокинувся інтерес....а ми підтримуємо його, тільки намагаємочь купувати якісні і безпечні іграшки.
    О,ще згадала про водні пістолети! То для дитини в ванні взагалі кайф:y:

• Подобається Подобається x 1
  8. kati

kati Well-Known Member

а в садку,школі,інституті як? теж будете вибирати для дитини с ким спілкуватись?

9. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, а чи бавляться ваші діточки мильними бульбашками? Петро дуже любить таку забаву, ал постійно забуває, що в руці пляшечка і виливає всю рідину. Потім сльози, плач і ми йдемо робити бульбашки з рідкого мила, які успішно виливаємо і все повторюється знову.
    Як можна удосконалити цю забаву, щоб дитина, тримаючи баночку, не виливала її вміст?

10. kati

kati Well-Known Member

Nata-:y:,змінила тему:)

Ми і зараз розливаєм ще бульки:confused:
    вдома я не даю бульки в баночці,бо то все по килимах.В нас є така штука-мисочка і бульбулятор:),от тим ми бавимось дома,наливаєм трошка бульбашок і пускаємо

• Подобається Подобається x 3
  11. Люша

Люша Well-Known Member

А я вигадала, що дома бульбашки не получаються, поменьше шампуню даю і вони справді не получаються:shy:
    покишо мені свято вірять.:)
    добре що ви з пістолетами заспокоїлись:8::8::8:

12. Gala

Gala Well-Known Member

В мене така ж історія:xaxa: з меньшою донечкою.Теж дуже любить тими бульками бавитись.Тільки куплю,дам,а через 2 хвилини прибігає і плаче що вже нема:confused:Теж починаєм робити з пінки,шампуню і т.д Не знаю як удосконалити або самим тримати баночку(але вона не хоче) або чекати щоб підросла трошки-тоді не буде виливати-перевірено на старшій доці:)

13. Анута

Анута Well-Known Member

а ми любимо пускати бульбашки купаючись, прям у ванні.
    а ще по старому рецепту нашого дитинства: даю соломку і ми булькаємо прям воду у ванні, створюючи гарнесеньку піну :)
    а з виливанням готових - та сама історія :confused:

14. kitka

kitka Well-Known Member

В нас так. Я Данусі в руки баночку не даю, а тільки "інструмент", то вона пробує сама дути, але ще не виходить в неї. То я беру сідаю в коридорі на пуфик і дую їх майже безперервно, а діти бігають по коридору і лапають. Або пробують посадити кульку назад на булькодувку (от слово придумала:xaxa:).

15. kitka

kitka Well-Known Member

Відстрілялися вже....патрони закінчилися:xaxa:

16. Люша

Люша Well-Known Member

я одного разу додулася будучі булькодувкою:) що чуть свідомість не втратила, аж в очах петемніло :xaxa::xaxa::xaxa: зато дитині радість:)

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А от для того й треба дитину в дошкільному віці скеровувати в правильне русло, тоді вона знатиме в школі та в інституті, з ким спілкуватися, а з ким-ні. В садок ми не збираємося ходити, ходимо на розвиваючі заняття.
    Круто...А я, дурна, вирішила ніколи дитині не брехати...

• Подобається Подобається x 6
  18. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

О, ми також любимо бавитись мильними бульками, і також виливаємо на підлогу. Нам подарували таку штукенцію з вентилятором для видування бульок (називається, здається Галіос) - супер - бульок вилітає багато і всі різних розмірів,все акуратно бо рідина наливається в широку мисочку (входить до комплекту) і легенько обмокується сам булькопускач (!-:xaxa:)
    Щоправда, з баночки також дуємо (більше з маминої ініціативи :)), бо то гарна дихальна вправа для розпрямлення легень (по-медичному: збільшення життєвої ємкості легенів).

• Подобається Подобається x 8
  19. kati

kati Well-Known Member

і я про таке казала:)

20. Nata

Nata Well-Known Member

Просто Петро мусить все робити сам. І баночку тримати теж тільки сам :confused:.
    Була у нас така штукенція, котра бульки видуває, але по-перше бульки до неї дорогі, по=друге, то вже не та забава: нема куди дути.
    Ну і... основна проблема: вона зламалася за два тижні :)

Статус теми:
Закрита.