Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

звичайно :)
    просто ми нічого не ховаємо - в нас його нема. а коли були в гостях малого значно більше цікавили інші іграшки, а пістолет підняв, покрутив в руках і кинув "за ненадобностью".
    і не варто думати, що при вигляді пістолета я роблю великі очі і перепуджено кричу "Ай! він узяв пістолет! Мамо рідна! Гвалт! Рятуйте!".
    я просто не проявляю жодної реакції і дитині воно абосолютно не цікаво. А зацікавиться - тоді буду пояснювати. Наразі є іграшки ЗНАЧНО цікавіші і більш розвиваючі ;)

• Подобається Подобається x 10
  2. kitka

kitka Well-Known Member

Та ну, звичайно б зачепило, просто ці два дописи йдуть один за одним:xaxa:, то вийшло як жарт

• Подобається Подобається x 1
  3. kati

kati Well-Known Member

ага....вкурила:)то ви про мурашок і пласт))))

Насправді обідно чути,що хтось називає дітей обірванцями.Мій чоловік навпаки наполягав на звичайному садку(а не приватному),на дворі дозволяє саші бавитись абсолютно зі всіма дітками.....каже,хочу,щоб малий ріс в нормальному середовищі,а не в тепличних умовах.....а виявляється деякі люди таких дітей називають обірванцями

• Подобається Подобається x 9
  4. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, а не здається вам що ми говоримо приблизно про одне і те саме?
    на будь-яку іграшку є СВІЙ ЧАС! і наприклад я вважаю, що для пістолета дитина повинна бути відносно дорослою, щоб зрозуміти пояснення щодо користі/шкоди.
    Невже дитина в рік/півтора дуже зрозуміє, що пістолетом можна відібрати життя?
    в нас одна матуся по району їздила з піврічним малюком возиком і за іграшку в нього був пістолет. бо ПАЦАН!
    НЕВЖЕ для піврічного малюка нема кращої іграшки?

• Подобається Подобається x 8
  5. kitka

kitka Well-Known Member

Ми вже пройшли всі категорії іграшок з Ромчиком. Останніми були придбані магнітний конструктор і електронний конструктор "Знаток"від "Розумника" по інтернету (це коли із електричних деталей складається електричне коло і запалюється таким чином лампочка чи крутиться вентилятор...). Дитина сама собі вибрала і шарить в тому. Єдине, на що ми поки що ще придивляємося, це дитячий мікроскоп. Ну чим ще здивувати 9-річного? Наловимо мурашок і ....під скло:ninja:. Нє не вийде, бо і мухи не образить:).

А побігати з файними пістіками - це завжди готовий:y:.

• Подобається Подобається x 4
  6. Радість

Радість Well-Known Member

Читаючи дописи згадала, як до церкви прийшла мама з чотирирічним хлопчиком. Так от, той хлопчик тримав в руках пістолет і постійно ним клацав. Чесно кажучи, мені тоді хотілося самій застрелитися:aggressive:

7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

8. Nata

Nata Well-Known Member

:8:
    А піаніно чи іншу "іграшку, що клацає" не пробували дитині дати? Може Ваш малий тому і не хоче бавитися, що йому просто нецікаво? Ну... може йому подобається іншими забавками бавитися? Бо справді, дитина не розуміє призначення і значення пістолета у такому віці :).

А щодо обірванців - жорстоко. Мій чоловік категорично проти, щоб ми віддавали дітей у Пласт, то що, у мене ростимуть обірванці? :8:
    Всі діти, незалежно від матеріальних статків і статусу батьків гуляють у дворі.

• Подобається Подобається x 11
  9. Ная

Ная Well-Known Member

Недавно від чоловіка дізналася,що мама йому ніколи не купувала іграшкової зброї,я раніше не задумувалася над тим питанням,тому була здивована. Мужності моєму чоловікові ніяк не бракує,вихований,порядний.Доречі він схвалює тепер колишні заборони щодо іграшкової зброї і тому впевнена,що будь у нас хлопчик,суперечок не буде.

• Подобається Подобається x 7
  10. Irusya

Irusya Well-Known Member

Віддаючи дитину в Пласт чи іншу суперпорядну організацію, ще нікому не гарантувало того, що з неї виросте суперпорядна людина, а з обідранців - бандюки чи інші "кримінальні" елементи. Життя показує.... У зверхніх батьків - дуже часто зверхні діти.

11. kitka

kitka Well-Known Member

Пам'ятаєте, колись хлопчуки вирізали собі зброю з дерева ножиками? Так от, яка у нас еволюція: Ромчик бере 5-6 картонних трубок з-під паперових рушників, змотує то в певній послідовності широким скотчом, заклеює дуло шматком скотча і малює на ньому чорним маркером приціл. Виходить такий вінчестер чи то вінтовка з оптичним прицілом, чи як воно там називається:8::xaxa:! Одного разу вийшов з таким чудом на вулицю, то всі випали в осад:).

• Подобається Подобається x 6
  12. Nata

Nata Well-Known Member

Бачите, творча натура у Вас росте! Але він це робить у 9 років, а не в 3 :).

І ще: мене зачепило про стріляння не по лиці, а по руках/ногах. Як на мене це одне і те ж. Яка різниця куди стріляти? Навіть іграшковими кульками, це ж боляче (з власного досвіду, колись у школі хлопці стрілялися кульками у дівчат).

• Подобається Подобається x 8
  13. kati

kati Well-Known Member

ну якщо такими як є в нас(поролонові шарики)то неболяче...:)і с аме цим пістолетом вчу не цілитись в лице....

14. kati

kati Well-Known Member

ми також з роддому з пєстіком не вийшли :xaxa:,додвох років сашка взагалі не цікавився ні машинками,ні пістолетами....а потім пробило:).

15. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Чому ж не пробувала.... звичайно в нас є і піаніно, причому справжнє і іграшкове... і інші іграшки, які клацають, але тато ше купив пістолет.... тато ж теж має право виховувати дитин, правда???? А тато тим бавився(до речі далеко на садист) і хоче навчити тим бавитися дитину... я вважаю, що дитині це не зашкодить...

• Подобається Подобається x 2
  16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Може мались на увазі "оболтуси", "шалопаї", дітки які залишені батьками самі на себе в прогулянковий час, і відповідно займаються тим що в голову прийде: інколи футбол, інколи войнушки, а тепер ще й новинки є в дітей типу клей нюхати:ninja: Не думаю що tslezinska хотіла образити когось з батьків і діток.

П.С. Ми тут на ДП такі емоційні буваємо:xaxa:
    :) :8: :ninja: :o :cowboy: :eek: :crazy: :p :feminist: :shutup: :banned: :babruysk: :dance: ;) :D :xaxa:

• Подобається Подобається x 12
  17. kati

kati Well-Known Member

так це ж якраз "нормальні діти",з "нормальним дитинством",ті що гасають в футбол ,войнушки,козаки-розбійнии.....чому ж вони обірванці?

п.с. про клей то не в цю тему,це вже інше.Чи в вас таі поняття,якщо дитина грає в футбол то і клей нюхає???:ninja:

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я мала на увазі що діти на вулиці в компанії можуть гратись як в хороше так і в погане. Це вже дійсно треба переходити у тему про виховання.

А щодо зброї, вважаю що нічого поганого в знайомстві дитини з іграшковими пістолетами, шаблями і т.д. немає, і краще коли це зроблять батьки. Адже зі зброєю можна нападати, а можна бути захисником мами, родини, країни. Це так як про секс, можна не говорити дитині і чекати коли вона сама звідкись все взнає, і невідомо до чого ці знання її приведуть (бо ж звідки буде відомо як і хто, і головне що розказав:ninja:) а можна говорити, але словами і поняттями, відповідними віку дитини.
    І ще в нас теж обовязково будуть ляльки:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про зброю. Надибала вчора цікаву статистику, яка троха змінила моє ставлення до неї. І дитину якщо правильно вчити - то зброя не буде породжувати агресії. І не повиростають діти кілерами.
    Якщо комусь цікаво - почитайте. Там між дописами дійсно цікава статистика.
    А про іграшки - дитина повинна бавитися тим, що її в даний момент цікавить. А вже завдання батьків - правильно все оформити, пояснити.

20. мамочка

мамочка Well-Known Member

дитині нема потреби в руках тримати зброю, іграшкова вона чи ні
    є безліч іграшок для дітей з звуковими ефектами і без, які можуть зацікавити будь-яку дитину
    а таке відношення "в нього вже все є, я йому ще і пістолетик для забавки куплю" вважаю прямим спонуканням в майбутньому взяти реальну зброю до рук

чого хорошого може навчитися дитина зі зброєю в руках??? це такі розвиваючі рольові ігри???

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.