Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Та, то дорогий килимок, він і функцій має багато, ну і досить великий, десь 2м завдовжки, короче вже більш "продвинутий", але то ми малому на 4 роки купляли, бо дитині в 9 місяців то ше й такого простенького вистачить, та й зі звірятками більш розвиваючий, а фортепіано то вже більш для розваги, і там декілька діток підряд можуть грати (в дві руки)

• Подобається Подобається x 5
  2. Ok*

Ok* Well-Known Member

Купую своїй малечі книжечки із серії "Чому так буває" про Вінні Пуха (видавництво Діснея). Враховуючи те, що в неї вже почався період "а чому?, а чого? мама, а то що?,......":8: - дуже актуально, бо там розповідається в доступній для малечі формі "чому йде дощ", "чому речі падають", про туман, комахи тощо. Кожен вечір читаємо перед сном - малій дуже подобається:) (рекомендую).
    В останній купленій книжечці була рекламка-пропозиція підписатися на книжки в Книжковий клуб Діснея (поштою). Можливо хтось вже підписувався? Чи це "розвод"? Ціна на перші дві книжки - 29 грн., при тому що в магазинах такі по 44 грн.? - щось нереальне!?:confused:

• Подобається Подобається x 3
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Де ви купуєте ці книжечки - напишіть для всіх?

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Каті, а де такий килимок можна купити? (той наш, дешевий)

5. natka75

natka75 Well-Known Member

Де ви купуєте ці книжечки - напишіть для всіх?І який вік у вашої малечі?

6. kati

kati Well-Known Member

я брала на шуварі,карапуз

але він не"наш",а китайський:)

але працює навіть після того як малиййого кинув у ванну,просох і знову запрацював

Останнє редагування: 29 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  7. Ok*

Ok* Well-Known Member

В Пелікані, або в магазині канцтоварів, що на проспекті Шевченка, хоча я думаю що це не весь перелік, де вони є. Це тоненькі книжечки 12 грн. Мацьопа -2 роки і майже 5 міс. - тішиться кожною новою книжечкою.:) + там дуже гарні ілюстрації.

8. kitka

kitka Well-Known Member

Чи це "розвод", побачите, коли отримаєте другу посилку:). Велика ймовірність того, що вона буде коштувати більше 44 грн. з усіма сплатами. Бо який тоді "бізнес", якщо невисока ціна?

• Подобається Подобається x 1
  9. irushka

irushka Well-Known Member

Книжечки пр Вінні Пуха ми купуємо в Глобусі навпроти Данила Галицького, а ще вони є в книгарнях біля Матері Божої в центрі. Ми теж дуже любимо ці книжечки, в нас вони хіт сезону вже кілька місяців:)
    Катя недавно бабу "грузила" що таке туман, баба не знала як пояснити, а мала каже :Баба, туман, це коли хмарка притуляється до землі і погано видно..." Баба ледь не впала, вона не знала, що ми такі мудрі книжки читаємо:xaxa:

• Подобається Подобається x 15
  10. Nata

Nata Well-Known Member

А мій Петро більше любить журнал про Віні Пуха. А книжечки ті щось не дуже. Має три штуки, то він часом до них гляне, але особливого інтересу нема.

Ще похвалюся: я замовила дитині чергового конструктора. Ось такого http://toy.com.ua/cat/hero-TV/cars/Mega-Bloks-7788/index.htm
    У Львові такі "закінчилися" (видно продаватимуть втридорого", то я замовили через інтеретмагазин. Якщо завтра прийде розкажу де замовляла :).

• Подобається Подобається x 4
  11. Анута

Анута Well-Known Member

я ті книжечки брала через інет-магазин по 9 грн (але в нагрузку до основного замовлення - інакше невигідно).
    була на днях в Антошці (треба було кульки, свічки на ДН) і випадково пішла у відділ де ті ляльки Бебі Борн.я валялась... певно дитину утримувати дешевше ніж ту ляльку! дві пари шкарпеточок для ляльки 20 з чимось гривень, дурник для ляльки біля 60, памперси (!) для ляльки.....

доречі, нам на ДН надарували гарних іграшок
    і деревяний пальчиковий театр та деревяне доміно
    отим краном дитина так тихенько бавилась в іншій кімнаті, що аж ходили шукати :)

• Подобається Подобається x 7
  12. irushka

irushka Well-Known Member

Аня, а можеш показати як виглядає той театр і де можна дістати, бо я пальчикові бачила тільки картонні...

13. Анута

Анута Well-Known Member

сфоткаю і виложу, бо купувала без фотки "на абум".
    моєму чоловікові він дуже до вподоби запав - я навіть не сподівалась
    замовляла через інет-магазин. ціна 31 грн.
    ще мені око запало на набор для малювання водою. Хтось щось може сказати?
    там типу планшет и маркери, які заповнюються водою. згодом, коли вода висихає малюнок пропадає і можна малювати по новій.
    моя малеча останнім часом дуже запала на малювання, ось і думаю...

• Подобається Подобається x 3
  14. Ная

Ная Well-Known Member

Отримала вчора посилку з новими іграшками для Софійки:дерев"яна мозаїка і Гра-лабіринт"BINO" Мозаїка так дитину захопила,що ледве вклала її вдень спати,хвилин через 20 заходжу до кімнати,а вона сидить на ліжку і далі тою мозаїкою бавиться:xaxa: Роблю висновок,що Софійці сподобалася,мені теж:) А до лабіринту Софійка ще замала,він виявився складнішим,ніж я собі думала. Зато їй сподобалося його носити і крутити голови тваринам:xaxa:
    Замовляла тут і тут

Останнє редагування: 30 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  15. kati

kati Well-Known Member

розкажіть де замовляли і скільки коштує...

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

Порадьте цікаву іграшку дівчинці на 2 рочки у подарунок.

17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Може тут знайдеш якусь ідею?

Останнє редагування: 4 Лютий 2009
  18. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Ми недавно з синочком ходили до знайомої дівчинки на 2 рочки, їй дуже сподобався подарунок Lego Duplo, бавиться дівчинка ним гарно, до речі за конструктор, кажуть, що дуже добра забавка для розвитку уяви дитини.:)

19. lapocka

lapocka Well-Known Member

може комусь пригодиться. чоловік на Бузковій натрапив на гуртівню книг. Купив збірку "Улюблені вірші" (А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА) заплатив в районі 50грн. Останнім часом не була в книжкових магазинах, не можу стведжувати наскільки там дешевше

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

купляла минулого тижні в ПРОСВІТІ на В.Великого 34..59 грн

Статус теми:
Закрита.