Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Повелася на рекламу (чесне слово - перший раз в житті) - замовила розумне цуценя на офіційному сайті Фішер-прайс:umbrage: Прийшло по пошті через півтора тижні дорожче (289 грн) і несправне! Чекаю заміни...:cesored::sad:

• Подобається Подобається x 5
  2. Анута

Анута Well-Known Member

ось таку лялечку бачила в Знайці
    будь в мене дівчинка - без неё з магазину не вийшла б...

• Подобається Подобається x 11
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Все! - Виправились! Прийшло справне цуценя Автолюксом з написом "хрупкоє":xaxa: Тепер хочу слоника: http://www.fisher-price.com.ua/thumbs/fp_C0244_120081031113659_396x396.jpg
    Бачили такого? Порадьте де краще купити???

• Подобається Подобається x 1
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Бачила такого в Метро, але скільки коштує - не памятаю:ninja:

5. нталька

нталька Well-Known Member

В Антошці. Або Будинок іграшки. Місяць тому бачила.

6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ми вчора були в Тигресі-в них до 15-го числа знижка на всі іграшки 12%,а для мамочок хлопчиків -машинки Wader були по окремій знижці.Ми Настюші купили м'ячик-так тішиться!!!по всій квартирі бігає і копає.Ще купили їй першу ляльку-я хотіла взяти самого дешевого пупса (вона ж ще маленька,яка їй різниця..)Але доцька вирішила по-іншому,і вибрала собі ляльку пупса з резиновою головою і тілом з тканини,в капелюшку,з сумочкою і ключами.Як побачила її,зразу вхопила і почала пальчиками показувати очі,гладити платтячко.Ну як дитині відмовити!Довелося купити.:))

• Подобається Подобається x 7
  7. kati

kati Well-Known Member

я теж сьогодні була в тигресі( сихів, арсен) десь приблизно о 18 00 . Так там активно знімали весь товар з полиць і міняли ціни, звичайно в більшу сторону. Але я ще встигла закупитись на миколая::):)

• Подобається Подобається x 2
  8. Ольвія

Ольвія Well-Known Member

Дівчата, може хтось десь, крім Антошки, бачив ляльку Білосніжку? Підкажіть, будь ласка.

9. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мамусі, дякуючи одній мамусі, знайшла можливість купувати іграшки Чіко за ціною нижчою ніж на їхньому сайті. На жаль не маю можливості викласти прайс, але якщо цікаво то питайтеся в пп.
    наприклад, ось така іграшка коштує 172,50 грн сьогодні (чому сьогодні, бо ціни вказані в доларах і залежать від курсу).
    Чому дешевше? Бо нас назбиралося вже багато мамусь і нам дають велику знижку.

Останнє редагування: 10 Грудень 2008
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

А скільки часу потрібно чекати на замовлений товар?
    Пи.Си.Класна гітара :).Жаль,що у нас вже є, не така правда :confused:,але теж нічогенька :).

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Матусі, а ви з якого віку почали діткам купувати ті тверді книжечки, бо я на них дивлюсь, але перживаю що то зарано, "читати" ми обожнюємо, але ж то всьо паралельно гризеться:ninja:, а я щось не вірю в міцність...:ninja:

12. Olenka

Olenka Well-Known Member

1-2 дні залежить чи є товар на складі + 100 предоплата
    Асортимент повністю все Чіко і Піколіно.
    Я як дивлюся на ті ціни :8: скільки я б зекономила :cesored: Ми ж малому спочатку майже все чіко купували :8:.
    З.І. При чому ціни трохи нижчі ніж на сайті, а на сайті на 5% нижчі ніж в роздрібній торгівлі, тільки на сайті треба на 600 грн замавити, щоб була знижка у тих 5%.

• Подобається Подобається x 3
  13. Nata

Nata Well-Known Member

Перші дві книжечки я купила, коли тест показав другу смужку :xaxa:. Якраз попало мені на форум видавців. Ми читаємо книжечки тільки-но діти сіли. Гризти книги я не дозволяю, рвати, малювати, топтати теж.

14. карапуз

Тобто до Миколая встигаємо :).Треба переглянута сайт Чіко і щось швиденько вибрати цікаве.А може Ви щось порадите,у нас дітки майже одного віку ?:)

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

десь з 3 місяців. Деяких вже не має, за чим і шкодую (це ті, які з висувними всякими штучками, вони "пішли спати" першими).
    А зараз дуже любимо Абетку від Абабибаламаги і Перша книжка розумної дитини...

16. Olenka

Olenka Well-Known Member

До Миколая точно встигнемо :)
    мені подобається таке (але я ще не визначилася)
    космонавт і "розумний водій" (у наших друзів є, то малий ним бавився)
    Але найбільше я б хотіла компютер, про який ми вже з вами говорили, але не можу знайти на українській мові (знайшла в Метро на українській, але там для 6 років) і ще десь бачила типу того космонавта, але він може бавитися з дитиною в хованки (яким чином? не знаю) - не памятаю, яка фірма:8:

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Читати,а не рвати книжки ми почали якраз у вашому віці (десь в 6,5 місяців)Бабуся купила нам маленьку картонну книжечку Хто це? і Абетка звірят.На диво дитина не гризла книжки (як до того всі журнали і газети),а зацікавлено розглядала тваринок і слухали віршики про них.Тепер ми купили їй книжку Я граюсь і росту.Там вже сторінки не тверді,а звичайні.Але Настуня вже знає,що треба розглядати малюнки і показувати пальчиком те,що її зацікавило,а не гризти і рвати.До речі купили на днях їй книжечку видавництва Ранок "Курочка Ряба" Вона повністю з тканини і має пришиті елементи,якими можна бавитись.Малій дуже подобається і,на відміну від модних закордонних,коштує всього 25 грн.

18. карапуз

Вражає ціна :8:,але відгуки додають оптимізму :).
    Дякую за ідею,а яка ціна такого чуда ?

19. Olenka

Olenka Well-Known Member

55$ курс 7,5

20. natka75

natka75 Well-Known Member

Напишіть, де саме Ви її купили?:)

Статус теми:
Закрита.