Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kolobok

kolobok Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки!

в Метро бачила

2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Можна ще в "Знайці" подивитись...

3. Oksamyt

Oksamyt New Member

Думаю купити свому синочкові розумного песика fisher-price, чи має хтось такого, які у вас враження, чи цікаво дитинці ним бавитися?

4. Iryna

Iryna Well-Known Member

абсолютно не цікаво як і в 1,6 так і в майже 2,6 р.... взяла в руки, потримала і поклала до гурту мяких іграшок((( тому перед тим як купляти, варто подивитися як дитина на нього реагує, може десь у знайомих є...

перечитала ще раз, що тут писалося про маси для ліпки, так і не зрозуміла, яку краще купляти? Ашанівську купила похреснику, то в принципі погоджуюся з описом Ніколь(( а 300 грн платити за Play Doh якось дорогувато, то ж який варіант?

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я так і зробила - мого синульку не зацікавив... А ось сусідська дівчинка 2 роки з ним не розлучається - і бавиться, і "годує" його, всюди разом.
    Так що реакція у дітей різна, варто хоча б в магазині дати побавитись ненадовго.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, хтось мав такий самокат? Поділіться враженнями будь-ласка. Хочу малій на день-народження замовити. Чи регулюється в ньому висота руля?

7. Масік

Масік Well-Known Member

Стосовно песика fisher-price маємо його близько 2 років вже, малому зараз 3,3 за весь цей час може раза 4-5 брав ним бавитися , чомусь його він не приваблює :sad: Отак стоїть порохом припадає, думаю племіннику віддати коли трішки підросте. Але як показує практика діти мало ним бавляться

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

спостерігаю таке в багатьох знайомих
    а от горщик у нас був актуальним дуже часто - я його ховала періодично - роблю так з багатьма забавками
    то от навіть зараз - витягнула після 3х місяців і Софія з ним вже 3й день співає:)

Цікавлять відгуки по дитячій побутовій техніці Оріон

9. Fish

Fish Well-Known Member

У нас самокат звичайний, двоколісний, але на прогулянці донька пробувала возитися на схожому, як Ви показали, і їй було незручно через те, що він був розширений дозаду (на Вашому фото не бачу, чи у цьому теж так). Коли нога йде назад, зачіпає ту розширену частину. Не знаю, чи зрозуміло написала...

10. Angel

Angel Well-Known Member

Однозначно горщик краще,та щей на 100 дешевше.

11. Януся

Януся Well-Known Member

Янусі подарували минулого року на Миколая. Перший тиждень вона його з рук не випускала, потім стала бавитись менше. Згодом на деякий час я пса заховала, зараз періодично доня з ним танцює. Чарівним горщиком мала бавиться більше.

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Моя Настюха теж не дуже тим песиком бавилась, стояв, припадав пилюкою. Зате Нікуська обнімається, гладить, вивчає всі деталі, тішиться пісенькам.. Так що все від дитини залежить

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми мали схожий - висота регулююється, але не дуже, на пару см., менше ніж у двоколісного скутера. Він добрий для менших діток тим, що має 3 колеса і сам стоїть, дитині та ному легше навчитись і він наполовину з пластмаси - легенький, що дуже добре, коли дитина падає. Бо коли купили металевий двоколісний, Ярка пару раз впала, він впав на неї - було трохи синців.

14. Ная

Ная Well-Known Member

Ми для Софійки вибрали отакий конструктор Unico Plus,маємо два інших від цього ж виробника,діти ним бавляться щодня,тому вирішили докупити ще,тут є багато інших деталей,ну і школа-то Софійчина улюблена тема)
    Ті конструктори дуже гарної якості і сумісні з Лего.

15. LILY

LILY Well-Known Member

хто має такого пелікана, цікава забавка?

16. Іриска

Іриска Well-Known Member

дуже рекомендую такий транспортер фірми Keenway
    ми минулого року купили малому на Миколая, то він день в день нею бавиться, дуже вона якісна та пластмаса, 4 машинки, транпортер відкривається, машинки самі з"їжджають, а музика яка - я балдію.... він і заводиться, і грузиться. Братова того року малому купила свому на 2 роки - то не випускає вже 2 тижні з рук, малому свому я купувала на 1,5 року - теж було цікаво...

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Це наша улюблена "хлопчача" фірма, дуже багато іграшок маємо, улюблені - це машинки, інструменти і набори з шуруповертом і викрутками.

18. Angel

Angel Well-Known Member

А тими дрелькакми реально шурупи відкрутити?

19. LILY

LILY Well-Known Member

реально, ми теж прихильники цієї фірми,і тепер на Миколая думаю прикупити.

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

який саме набір маєте?
    і я хочу малому і похреснику, дивилась саме цю фірму в неті.... у Львові їх десь можна вживу глянути?

Статус теми:
Закрита.