Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки!

там же приглянула для Софії замок з ельфами,їй би сподобався,але я як уявила,що ті дрібні фігурки будуть по всій кваритирі,то передумала купляти.
    Снігоката теж не купуєм,все,що по ціні в р-ні 500 грн.-китайське,російських аргамаків фабричних в нас продажі ніде не знайшла,все решта,що якісне,то ціна надто висока.
    Так шо тема подарунків в нас актуальна досі)

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас Настюха дівчина хазяйновита. Ще місяць тому, побачивши, що я ш'ю на машинці, і собі замовила. Так що Миколайко принесе дитині швейну машинку і Ведмедика-казкаря (це я маю надію привчити дитину засинату саму, під казочки) От для Нікуськи ще миколая не придумали..

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

такий? Та і я б не сказала що там аж такі маленькі фігуки. Той альфівський будиночок за розмірами десь такий самий як кідділендівський, ну може чуть меньший.
    Вот лєго в нас по всій хаті, і мене вже замучило оте збирання дрібненьких деталек. А тут детальки таки більші.
    Сама коробка десь така як 32" телевізор ))), це так +/- без рулєтки. І що наш замок, що той з феями вживу дрібненьким не виглядає.

п.с. єдина в нас незручність з подарунками, що в нас і день народженні і Миколая практично одразу. Щоб не завалити дитину за тих пару днів в подарунках, в нас перша частина буде на ДР, а друга частина під ялинку, на новий рік. А Миколай буде чисто символічний.

4. Ная

Ная Well-Known Member

Більші але так розумію,що той замок з ельфами не закривається чемоданчиком як ваш і всі деталі будуть або в коробці або порозкидані,бо ше маємо меншу господиньку),а просто принцеси мою дитину не цікавлять,тільки феї)

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

так, з ельфами не закривається.
    а в нас навпаки, принцесс більше любимо, хоча і від фей ніколи не відмовляємось. Але два будиночки то буде закруто )))

6. нталька

нталька Well-Known Member

бачила таких м"яких пташок (якщо вас м"які цікавлять) і ще й годинничок наручний з ними у Кінг Кросі на скляному лотку як іти до Фокстроту.

7. Юстина

Юстина Well-Known Member

Будиночок - це реально шикарне капіталовкладення.
    Маємо знайому 9-ти річну дівчинку, яка чекає, щоб потрапити до Юстини в гості, щоб побавитися тим будиночком.
    Ми вже рік маємо такий. Я не скажу, що дочка бавиться ним кожен день, але досить часто.

8. Holly

Holly Moderator

от і ми так. Побачили в Антошці будинок білосніжки. Так там дрібних деталей купа - тарілки, чашки, свічки, різні стільчики, дрібнички. Знаючи своїх дітей, за тиждень половина деталей загубилася б, тому вирішили не брати

9. kolobok

kolobok Member

Дівчата, може хтось бачив праску іграшкову, але таку, щоб водою пшикала. Хотіла доні на Миколая купити, бо дуже подобається їй та функція в справжній прасці, а мені щось попадаються іграшкові тільки такі, що там тиснеш і музика грає і тд, а нам таке на підходить :sad:.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ви мене питали за магазинчик в ПП, вот там якраз є такий наборчик кенвея як Angel показувала кілька сторінок тому, то там праска якраз пшикає водою ( так було в описі про іграшку написано)

11. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата підкиньте ідею для синулі на Миколая,його питаю а він хоче тісто для ліпки і все.тісто прикупила а що ще ? оті ферми будуть цікаві хлопчику?Мамочки хлопчиків що Ви купували на Миколая на вік 2,2 рочки?

12. Angel

Angel Well-Known Member

купи ці "м"ясорубки" до тіста. "часникодавки" Класні набори в Мазекеа є.

13. kati

kati Well-Known Member

Нам 5.2:) Одним з миколайчиків буде така забавка( думаю меншим дуткам теж не менш цікава) нано жуки( по простому таракани))))

Кльова забавака, можна докуповувати різні траси, які між собою поєднюються, жуки так класно ганяють по ним

Ми вже маєм один такий набір, ще замовила додатково тараканів і трасу
    [​IMG][​IMG]

http://www.youtube.com/watch?v=5DNrVBSpJEU

14. LILY

LILY Well-Known Member

ти маєш на увазі ці?
    [​IMG][​IMG][​IMG]

15. Angel

Angel Well-Known Member

угу.........

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

то такий класний кулінарний цех))) їм би ще ціну чуть меньшу, і ліпи скільки хочешь

17. LILY

LILY Well-Known Member

вот-вот,я вибираю іграшки такі щоб мені ще й були цікаві,бо малий постійно бавиться зі мною.....а той кондитерський цех моя "детская мечта",але 300 грн,дорогувато,купила малому на днях щось типу Play Doh, тільки дешевший набір, так от малий за два дня то тісто перемішав і все пішло в смітник, але ліпка його реально цікавить і займає на довго.....я сама з ним ліпила)))дуже цікаво.

18. нталька

нталька Well-Known Member

і в нас є така забавка. Перші кілька днів ті таракани були хітом, але тепер лежать призабуті. Напевно треба би докупити якусь трасу, щоб поновити інтерес.
    А для тих, хто любить ліпити є ще місячний пісок (moon sand). :) То пісок, який є ніби мокрим - з нього можна ліпити пасочки і не тітьки, і то все буде триматись. Це насправді пісок, у якого така структура, що піщинки тримаються одна за одну і не розсипаються. Він не висихає. Свому малому висипала на піднос і він бавився. По хаті не розносилося.
    Доволі класна штука. Ми купували в антошці.

19. Galya

Galya Well-Known Member

А може спробувати солоне тісто? можна барвників різних харчових дати і буде кольорове - потім запекти в духовці і будете мати справжні сувеніри хенд-мейд.

20. kolobok

kolobok Member

в мене дівчинка, але мені здається що то і хлопчикам цікаво. Чим ми бавились в такому віці: 1 - конструктор. В нас був Лего, причому подарували не дупло, а такий на якому пише від 4 років, то це єдина іграшка, якою дитина бавиться дотепер майже кожен день; 2 - ще мали такий килимок АкваДудл, що ніби пазл складається, там ще фігурки різні є, можна їх відбивати, а потім складати на місце - зразу типу сортер виходить :); 3- залізниця або трек для машинок.
    В нас теж наразі проблеми з подарунком, щось що не задумаю, то не вдається знайти таке як хочу.

Статус теми:
Закрита.