Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки!

і мене таке питання цікавить. Мій правда бавиться зараз конструкторвми, типу бріку, але то тільки, коли тато щось зробить, цілий день носиться з тією іграшкою. Самому скласти тяжко... Купили ми коп'ютер, але якийсь вибрали занадто дорослий... точно не буде цікаво. Тепер таки думаю, що вибрати. Напевне куплю якийсь набір в вигляді машинки, де є всякі фломастери, олівці, фарби. Бо на більше, в мене нема фантазії. Вже все обрила в неті, нічого не зацікавило.
    Софійці значно простіше, ми їй купили Оріонівську газову плитку, то буде моя Софія їсти варити. Якість мене вразила...надзвичайно хороші, хоть ціна також.... 160 грн. Надіюсь, що не буде іграшкою на кілька днів.

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми маємо школярик, ціна близько 400, екран дуже малий, незручний, маал правда періодично бавиться, я б сама його не купувала, це подарунок, єдина велика перевага - україномовний.

3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Моя дитина хоче три речі "мосі, катьку і ляльку"(морозиво, шоколадку і ляльку). Цікаво буде морозиво класти під подушку)).
    А Миколай надумав принести дитячу кухню. І не знаю яку. Хто які кухоньки має? Поділіться враженнями і порадьте яку вибрати!

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мій сказав сьогодні: нічого не хочу, тіки кафетки і тортик великий. Усьо, замовлення прийнято)))

6. Angel

Angel Well-Known Member

І в нас Миколай вже замовлення прийняв )).Хоче Тереза дитячу праску і пральну машину.І ще таку дошку щоб малювати(в перекладі-мальберт :). Пральня буде ось така Keenway
    А з мольбертом ще не оприділилась..

7. Holly

Holly Moderator

І ми вже з подарунками:girl_dance::girl_dance::girl_dance: Ярині в Антошці купили поїзд, точніше два, бо не могли з чоловіком обрати, котрий кращий:girl_haha: Отакий [​IMG]
    а Олені замовила заміський будинок від кідділенду. Залишились дрібнички, цукерки, мандаринки, канцтовари

8. Usmishka

А наша "замовниця" непреклонна - хоче тільки набір замок від Pleymobil
    Має схожий набір, просто будиночок, має купу всього, а воно в нас якщо десь і продається то ціна космічна.
    Вже б краще таке
    але це ще дорожче.

9. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Мій Володя попросив сьогодні мозаїку. Добре, що дитина, хоть щось захотіла)))

10. loreniya

loreniya Well-Known Member

мені здається що треба просто спробувати різницю між тягненням і пханням санок, щоб ніколи не вертатись до тягання. Ще плюс в тому що дитина на виду весь час а не за спиною, в мене малий такий непосидючий що може зістрибнути будь коли. та і ручка знімається - відчепив і може дитина за шнурок везти.
    А трубка таки потерлась до дороги, але це ні на що не вплинуло. не ржавіє, їде...

11. Ная

Ная Well-Known Member

Дівчата,прошу поради. Чим тепер захоплюються 8-річні дівчатка? Мені терміново треба щось на подарунок чоловіковій похресниці,а я навіть не знаю що шукати...

12. Анютка

Анютка Well-Known Member

У мене похресниця 8р., то на Миколая замовила набір для творчості, коробка з всілякими намистинками та ін. для самостійного виготовлення намист, браслетів і т д
    А взагалі, для такого віку дуже складно щось навмання купувати, хоча можливо це лише мені складно;)

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, скажіть а з якого віку можна дитині купувати конструктор? Чи це актуально для дитини віку, як мій Дмитрик? Задивляюся йому на Лего Дупло, те, де 33 деталі (здається), вони такі там величенькі. Бо бачу, що подобається малому щось складати-розкладати, от і думаю...купувати зараз чи почекати вже до дня народження?

14. napoleona

napoleona Well-Known Member

а мені треба чоловіковому похреснику 7 років має, щось цікавеньке треба

15. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Як на мене, Лего це універсальна іграшка, незалежно від віку:)
    Думаю, що вже мало б бути йому цікаво. взагалі дупло серія іде для дітей від 1.5року,якщо не помиляюся...

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

все дуже індивідуально.
    Чоловікова племінниця наборами з намистинками бавилась в 5 років, а вот на 8 років попросила всі частини Гаррі Потера. І іншого нічого не хотіла. Але дитина надзвочайно розвинута не по рокам.

17. Ная

Ная Well-Known Member

я вже то зрозуміла...питалися що хоче,казала,що сестричку і нічого більше),але то ж не до хресного,правда?)
    Ніколь,дякую,ще буду щось з книжок шукати,наразі знаю,що дитина цікавиться англійською. Вона живе в іншій області,і ми її рідко бачимо,тому з вибором подарунка так складно.
    І ще не знаю що принесе Миколай Таюсі... Вона найбільше любить всякі коробочки з ключиками,куди шось складати,а потім витягати. Крім будиночка-сортера від Чікко хтось бачив шось подібне?

18. Holly

Holly Moderator

19. bioland7

bioland7 Well-Known Member

так ще є подібні іграшки-сортери Фішер Прайс:

20. Usmishka

В мене аналогічна проблема з вибором подарунку дівчинці 8 років. Я купила книгу з розповідями , набір творчості на різдвяну тематику. шити сніговичків в мазекеа, маленький набір для виготовлення намиста і візьму гру типу цієї
    Це на ДН плюс Миколая.

Статус теми:
Закрита.