Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки!

Нам спинка підходить, часто на неї опирається в моменти коли щось намалювала і оглядає, вирізає, просто слідкує, ну, і , ясна річ, воно стійкіше.

Наша смобі ще дуже навіть нічого, 3 роки у використанні, хібп наклейки пообдирались. Але всюди у садках, де бувала, кухоньки зроблені з ДСП, сто відсотків надійніше.

Останнє редагування: 21 Листопад 2011
  2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в тебе який?
    бо в нас такий
    і стульчик Юлька недавно вже на дрова розібрала/доламала. Столик ще живий, але то лише тому що Юлька на ньому не сиділа і не пригала.
    Так що другій дитині я такого точно не куплю.
    Ну і мой принцессі в її практично 3 той столик як і стульчик ( був) катастрофічно малі, як по висоті, так і по розміру столєшні.

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Ну в нас так ненавмисно вийшло, мала раз на неї впала, і той дашок, який там досить символічно кріпиться до стійки, на двох таких хрестовинах які в стойку входять, просто на місці кріплення тріснув. А далі вже воно було тріснуте, то ще раз пару ненавмисних необережних рухів, і вот маємо.
    Гратись з нею можна і далі, вона не стоїть перекошена на один бік :) ну але сам факт.

3. Milka

Milka Moderator

так у мене схожий, ми купляли польський і він по якості досить різниться від своїх дешевших аналогів. Вони з вигляду ніби всі схожі...але якщо копнути глибше..так що раджу не економити якщо плануєте довго використовувати. Мій вже 5 років має, трошки клейонка порвалась а так ніде нічого.

А ці кухні з ДСП...вони десь продаються чи то роблені на замовлення в садочки?

4. Provizor

Provizor Well-Known Member

Так, ціни кусючі. Ну і набір крайоли недешевий... З теперішніми цінами, я вже втратила відчуття, де дорого, де дешево. Підкупує, що меблі сертифіковані, вироблені з буку. Є надія, що прекрасно переживують експлуатацію. Ну і те що реально їх бачила і рухала, ще й сама сиділа:) Дивилась також на ікеа, але не запам"ятала ціну. За розмірами здається ікеа (маю на увазі дерев"яний столик і крісла) менші.
    А моя, хоч і крутиться, але любить спертись на спинку. Я сама недолюблюю табуретки.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну та польські нам не попадались тоді. А цей джеобі, він літом 2009 був найдорожчим столиком з тих всіх його аналогів представлених в магазинах ( мається на увазі деревьяні, які розкладаються на стул и стол)
    Але ми купували його задля економії місця в майбутньому, аби одним махом с стульчик для годування, і потім малювати і сидіти було малій на чому, щоб не заставляти і без того заставлену квартиру. А тепер в мене немає потреби економити місце, бо його багато ))) Тому цей деревьяний як варіант вже не розглядатиму взагалі.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

а ногами відштовхуватись не пробувала ще?
    БО моя теж один час сиділа, на спинку спершись, а потім почала потрошки ногами відштовхуватись, тіпа кататись, і якось грохнулась, і сильно вдарилась. Після того звичка спиратись на спинку в неї якось пройшла. Та і на табуретці особливо не покатаєшся )))

6. Angel

Angel Well-Known Member

7. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, порадьте які санки купити Янусі? Найближчі дві зими думаю сама вона на гірку їх тягнути не буде, а тягачем буду я або чоловік. Та все ж таки які зручні у користуванні? Металеві, повністю дерев"яні? Ще бачила з лози плетені, та думаю такі для активного використання не підходять.

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

Януся, а чого ви хочете бути тягачем - будьте попихачем! э тепер такі санки з ручкою як у візка - мені супер Fijo Геркулес Премиум, але в мене є підозра що дорослий більше 45-50 кг на них не поїде - на відміну від наших радянських на які мій 70 кг тато сідав. зато легусінько їдуть.
    до них ще класні чохли є, я брала собі в СП за 100 грн на овчині+50% якась синтетична добавка ,
    під попою ще синтепон - як раз прийшов вчора, так що можу сказати що гарна альтернатива конверту - мій малий ще минулого року в конверт не ліз...http://prodam.slando.com.ua/kiev_ci...vyy_matrasik_v_sanki_kolyasku_P_28420980.html - тут дорого, це так для наглядного прикладу, можна дешевше пошукати Сп на кідстафі чи ще десь.

А мені підкажіть - оті всі розвиваючі глобуси, холодильники, ферми, роботи-казкарі і т д, бувають на українській мові??? Чи з українського тільки то що фішер прайс робить? Дуже би була вдячна за якісь поради щодо україномовних іграшок такого плану!!! Найшла крабика україномовного, а так хотіла робота малому... і хто тут дискримінує російську - іграшку найти не можна українською...

Останнє редагування: 24 Листопад 2011
  9. loreniya

loreniya Well-Known Member

найшла я чудо-домик малому, щось не знаю - він картонний чи витримає мою дитину? хтось може має таке чудо? [​IMG]

10. Holly

Holly Moderator

шукаю подарунки дітям на Миколая. Для Оленки зупинилась на Заміському будинку від Кідділенду. А Яринка хоче купу всього: ляльки, ляльковий будинок, іграшковий комп"ютер. Ми більше схиляємось до комп"ютера, але думаю, чи не набридне він їй скоро

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Оля. ті санки, які можна пхати перед себе можна і тягнути. А ота батьківська ручка легко знімається при потребі. Мені було зручно малу возити.

12. Holly

Holly Moderator

я знаю. Просто такі санки мають каркас з труби. Ну принаймні, коли ми купляли були тільки з труби ;)

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Оль, а ти санки на все життя дітям купуєш?
    Там дійсно труба, але не настільки вже тоненька, да й ти не їздиш виключно по дорогам по асфальту. Я до речі санки через дорогу завжди переношу, бо той звук який видають санки по асфальту мене дратує.
    Єдине що зауважу що труба буває кругла як в нас, і приплюснута як в Марьяни-Пупсик, то її санки меня більше подобаються, дальше їдуть з горки і ширші на 1 деревьяшку. І приплюснута труба кращє їде по неутрамбованому снігу. Кругла труба скорші через той сніг провалюється.
    А вообще, я вот бачу що санки малій моїй не так вже цікаві як аргамак, тому в нас на цю зиму він напевно буде куплений. Там руль є, і цікавіше сидіти, як на мене.
    бери, не пошкодуєш.

Останнє редагування: 26 Листопад 2011
  14. Holly

Holly Moderator

Ну, взагалі то не планувала щороку купляти нові санки ;) Та й тоді, коли свої купляли, вибір був невеликий. Ті з попихачем були якісь не зручні, коротші.
    Ага, Яринка ще минулу зиму просила. Теж задумались :)

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну та не щороку ;)
    Наші от 3-й сезон в нас будуть, якраз такі з труби, синій металлій, в попихачем.
    Єдиний недолік в них що мій зад не влазить туди разом з дитиною. І разом ми з горки поїзати не можем.
    А так - стан ідеальний, трішки обдерлась звичайно фарба на пользях знизу, але метал цілий, не протертий, а я взагалі сильно і не парюсь протруться вони чи ні.
    Найближчі років 5 думаю будут цілі точно.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

вони з попихачем також є різні. Наші довгі, ф-ми Tako ( польські)

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

При тому врахуй, що Юля і моя Софійка діти з іншої вагової категорії, ніж делікатна Оленка)))

17. Holly

Holly Moderator

Зараз може і так, а коли ми свої купляли, нажаль не було. Та й в санках ми не дуже то і возились:) Яринці було цікавіше було тягати їх за шнурок

18. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Milka, а де Ви купували кріселко? Ми зараз в пошуках (вірніше, це від бабці з дідом на Миколая має бути подарунок, але вибираю я).
    Мама дивилась на Південному - як каже Ніколь, джобі з деревяних дорожчий /кращий варіант. Теж хочу таке, щоб розкладалось на столик/кріселко, ну і по ціні (щоб дуже Миколай не розорився :) в районі 500-600 грн
    Дівчата, підкажіть, бо не маю як з малим їздити, шукати

19. Holly

Holly Moderator

хто має іграшковий комп"ютер? Яка його орієнтовна вартість? Бо ціна 160 грн. щось підозріло низька

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А є така іграшка, яка може дитину віком майже 4 роки зацікавити більше, ніж на 2 хвилини???? ...напевно ще не придумали, бо мому Миколай цього року нічо не принесе, він нічим не бавиться

або таке, якщо щось принесе. десь хтось бачив у Львові?

Останнє редагування: 26 Листопад 2011
Статус теми:
Закрита.