Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки!

ну да, це проблема не вас одних))
    то у мене дитина маленька і їй маммути будуть ще довго актуальні, а реально вони невисокі, це точно
    більшим діткам брали отаке, регулюється по висоті
    хоча мені особисто він взагалі не подобається
    от та парта, що я показувала вище, я нею просто хворіла якийсь час, а потім мене чоловік переконав, що нам вона поки велика і то правда
    Такщо так-таки так, висота ікеївських столів 48-50 см, а цього часто малувато

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В нас така парта є, тільки без того мольберта, не бачу в ньому потреби, Богданка правильно зауважила щодо нього. А взагалі я нею задоволена, і по висоті добра(не низенька), якість - хороша, як на ті гроші, що вона коштує. І стілець - стійкий, моє чудо взагалі там ніколи поки не сидить він вилазить на нього ногами і розхитується, і навпаки якось пробує сісти і всяко як можна, тільки не рівненько.
    П.С, Єдине, що той комплект більше для дівчинки по кольору, але нам його подарували, а дарованому коню....

3. Ная

Ная Well-Known Member

Хто купував дітям снігокати,поділіться,будьласка, враженнями щодо якості і зручності. Хочу дітям на Миколая купити і всі вони мені однакові,а ціна різниться...

4. kolobok

kolobok Member

Вчора купляли на подарунок в Метро. Я б не сказала, що там вибір аж такий великий, але наборів з 20 з різних є, переважно малі і невеликі, машинки різні, літаки і тд.

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Шукаю іграшку, такого плану, хорошої якості - ніхто не бачив? Мала таку в дитинстві, а зараз не бачла таких

6. Leila

Leila Well-Known Member

Зоряна, то хіба з Росії замовляти там є в районі 260-300 грн. "За рулем" якраз для наших розбійників :)

7. Златка

Златка Well-Known Member

Я на разі задивляюсь на ось цю парту

Шухлядки зараз нам неактуальні
    А ця парта при потребі складається і займає мало місця.
    Єдине "але" - якась мені вона геть не дитяча, шкільна :girl_cool:

А ще подобається таке:
    Але хотілося б її спершу побачити вживу :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 20 Листопад 2011
  8. Angel

Angel Well-Known Member

в Антошці на Міцкевича вона є. Правда вже не "товарного" вигляду,бо з 50-ти % знижкою.. Вся подряпана і страшна,але глянути можна

9. Bogdanka

Ніколь, а нащо тобі розмальований столик? Може я дивна, але в мене питання загалом до мам, котрим подобаються такі дитячі меблі. От чомусь я собі думаю так: стіл це не забавка. Це предмет для забави/малювання/творчості тощо. Тобто ті малюнки, вони ж відволікають уяву і розсіюють концентрацію. Я одна так думаю?

Ну красиво виглядає... і що? це ж не забавка, а меблі, відповідно їх застосування повинне бути практичним, хіба одноколірні стільниці не правильніше мати? бо ще стільчик якось ок, але такий столик... звичайно, у кожного своя думка, я чомусь такі варіанти ніколи не розглядала. Моя дитина за столиком робить дуже багато і я бачила як на такому кольоровому столику губиться зміст лєго, паззлів тощо, тому цікаво ваші аргументи на користь такого роду меблів

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Я також так вважаю, і не лише про меблі. Увага дитини безцінна, і якщо їй щось заважатиме, вона за тим столом просто не захоче сидіти, потім батьки подумають, що просто не пішло. А насправді - стіл неправильний. В магазині воно дитині сподобається- яскраве, цікаве, нове. А кожного дня вдома- набридне. І дитина сприйматиме його як чергову іграшку, яка вже "проїлася" а не як практичну річ. А розмальоване воно з однією, єдиною метою - щоб продати. Кольорові меблі самі по собі - гарні, але розмальовані так, що там місця вільного нема - це вже перебір у погану сторону.

11. Bogdanka

ну та власне
    а ще й ті столики квадратні, дитині десь треба "розкластись"
    наприклад альбом, фарби і вода з пензлями займає у Софії весь стіл
    розмір стільниці 77*55 см
    було б місце в її кімнатці, я б взяла взагалі круглий стіл маммут
    обидві руки дитини і все знаряддя, яким вона зайнята, повинні бути розташовані на столі і не один на одному, інакше це створює дитині дискомфорт і вона починає це заняття "не любити", хоч насправді це може далеко не так
    розмір ікеївських стільниць з дитячих меблів, а також форма столів часто набагато правильніша ніж меблів показаних вище

12. Златка

Златка Well-Known Member

Якщо на тій парті все і різне, то факт - відволікає. Але якщо до прикладу столик ось такий
    [​IMG], то мо та одна гарна киця на ньому не буде проблемою для концентрації уваги :girl_in_dreams:?

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

нашо розмальований? Бо простий столік і стульчик кольору натурального дерева нам не підходить ані по дизайну, ані по кольору, та й візуально не подобається мені.
    А ті столики що я показувала, їх в майстерні розмалюють так як я забажаю, а попугайський столик я не забажаю. Тобто він буде мати колір, такий який би нам пасував у дитячу, можливо мав би якийсь ненавьязливий малюнок ніжний.
    Столик однозначно не буде ядрьоного кольору, не буде розмальований всіма кольорами, але буде мати колір і відтінок.
    Ну і крім того конкретно такий столик [​IMG]
    мені не видається занадто яскравим, розмальованим, та таким на якому загубиться лего, олівчики, і т.д.
    так це меблі, але це меблі для маленьких дітей. Їм за ними не уроки робити а бавитись. Ліжка з для дітей також роблять у вигляді машинок, але це не означає що то іграшка, бо це меблі, просто для дитячої, поки діти маленькі.
    в такому випадку да, але я наприклад не буду замовляти розмальований вздовж і в поперек.

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

якщо вже орієнтуватись на більших діток - то чого б тоді не взяти дитині просто письмовий стіл.

14. Bogdanka

у нас дуже кольорова дитяча в Софії, в ній навіть різнокольорова хатинка для забави з гіркою, але стільниця столу однотонна
    має малюнок з 5-ма чи більше кольорами на всю стільницю, відповідно увагу дитини воно відволікає, на стільці дитина сидить, відповідно пофіг - може бути хоч в різнокольорову яскраву краплинку, а стільницю столу я б не розмальовувала - що їй бракуватиме чи тому комплекту загалом, якщо стільниця буде просто блідо-рожевою;)?
    більших я мала на увазі по зросту:) Бо Софія в мене така по комплекції, як твоя дитина була певно в рік (особливості конституції і генетики ж у кожної дитини свої), тому порівняння не цілком доречне

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Златка, а як ж його розміри? на око стільниця дуже вузька:)

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

можливо і ми не будем розмальовувати, подивимось. Але якщо і будем ( якщо взагалі наше замовлення приймуть) то загалом там той малюнок такий ніжний що "глаза не разбегаюцца " ;). Ну і просто пре мене той малюночек, я б сама за тим столиком сиділа, то певно в мені моє дитинство говорить, позбавлене такої краси)))

я подумала що ти мала на увазі більших - тобто старших.

16. Provizor

Provizor Well-Known Member

Я теж розглядаю різні варіанти столиків для діток. Шукаю для Анютки на день народження, але Марка теж мушу враховувати, щоб без бійок. Подобається такий варіант, бо можна розібрати для компактного зберігання, є місце під стільницею на папір і т.д. Що не подобається - табуретки без спинки.
    А дерево приваблює екологічністю, теплотою. Такі меблі бачила вживу в дитячому центрі. Зручні кріселка і досить симпатично виглядають. Вам як?
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вони класні, ми їх не лише бачили, ми за ними сиділи ))) але ви ціни їх бачили? На кідстафі лише один стульчик щось 250-290 грн. як на мене дофіга ))) а виробник наш, український, якщо не помиляюсь то хтось з закарпаття

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

а хіба дитина сидить за стульчиком впритул до спинки і спину рівно тримає? Моя як бавиться то на тому стульчику крутиться то туди то сюдю, то встане, то сяде, то кудись потягнеться, думаю що без спинки їй було б зручніше в плані того що не зачіпалась би за спинку.

18. Milka

Milka Moderator

Дівчата, хочу поцікавитись за дитячу кухоньку, щоб і якість хороша і ціна невисока. Якість має бути хороша через те що буде у користуванні в дитячому садку...самі розумієте це не вдома де лише одна..дві...дитини. Оріонівська відпадає відразу, вона не витримає. А ще маю запитання чи зручно купляти кухоньку висотою 60см коли дітки вже зростом 86-98см? Моя мала має вдома високу кухоньку 104см то мені маленька видається якось незручною, нє?

Останнє редагування: 21 Листопад 2011
  19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну, явного дискомфорту не буде, тим більше що то в садочок, а дареному коню сама розумієш...
    ми при рості 104 граємо в 60 см кухоньку і не страждаємо зовсім.
    Наша кухонька Smoby ледь жива після року користування одною дитиною. Мала на неї пару разів чи впала чи обперлась і засильно натиснула і зламала, не всю, але верхня надбудова частково зламана. А то ніби й фірма непогана, бо самокат тої фірми витримав багато чого, і як новенький.
    Певно деревьяну якусь кухню треба тоді в садок )))

20. Milka

Milka Moderator

На рахунок дитячих меблів....я дуже задоволена своїм стільчиком для годування, котрий можна розкласти на парту і кріселко. Виготовлений з дерева, однотонний, якісно зроблений...досить місткий. Шкода що підходить лише для менших діток, а так як моя Анюта не висока то їй якраз супер. І підтримую думку на рахунок однотонності, це дозволяє зосередити увагу на справі.:girl_yes2:

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

о, ну я не проти такого задоволення, але то буде коштуватиме певно ого-го..... як і деякі дуже якісні пласмасові, а бюджет зібраних коштів вимагає менших витрат.

Думаю що вища кухня, має більші шанси на "виживання", оскільки діти на своєму рівні бавляться...і немає лишніх спирань і натискань...то моя власна думка.

Останнє редагування: 21 Листопад 2011
Статус теми:
Закрита.