Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки!

ми брали в куми на день побавитись, та він тим ноутбуком і пів години не хтів бавитись. Може пізніше зацікавиться, але то не основне вважаю.

2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Для самої дитини - так, не особливо цікаво, а для її правильної осанки? Про яку треба дбати вже змалку.
    Докладніше проштудіювала інформацію про ці кріселка, проконсультувалася з продавцями і замовила дитині. До речі, маючи в Антошці знижку 15% + додаткових 5% до дня народження дитини виходить дешевше, ніж з сайту.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я також дивилась на таке крісло, для правильної осанки, але планую купувати коли будемо робити уроки за партою. Незнаю як ваша, а моя чомусь сидіти в кріселку не хоче зовсім, хіба як їсть. Все інше робить стоячи-лежачи-навколішки, і то в основному на підлозі. А я так заморочувалась, коли вибирали столик, стільці, щоб було правильної висоти, зі спинкою.

4. Юстина

Юстина Well-Known Member

Моя таки сидить, коли займається "образотворчим мистецтвом". І росту вона в нас високого, як на своїх майже 3 роки.
    Хоча погоджуюся, що покупка подібного крісла є досить на перспективу.
    А може колись не буду мати можливості його придбати?
    А поки не вигадала нічого цікавого до дня народження, то нехай краще буде потрібна річ, ніж черговий китайський хлам.

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Та я про осанку і писала. Діти такого віку як правило сидять не так вже багато на місці - то не думаю що крісло сильно вплине.

6. Viter

Viter Active Member

Дівчата, підкажіть, що можна подарувати хлопцеві 10 років (на суму до 200грн), щоб хлопцеві було цікаво?

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

То багато залежить від самого кавалера:))) мій, наприклад, дуже хотів Твістер, я думала, що буде на один день, а вони на подвір"ї ним дуже довго таки бавились. Зараз бачу дуже велику зацікавленість в настольних іграх, у нас компанія хлопців віком десь 8-13 років, то вони як не Монополію, то Ерудит, то ще якусь гру такого плану можуть до ночі бавитись, аж загнати додому проблемно:)))

8. Aster

Aster Well-Known Member

Настільну гру! Найпростіше - монополію (тільки якісну). Зараз дуже бгато суперових ігор стало продаватися.
    Великий набір конструктора типу ЛЕГО (в нас люблять Брікс).
    Годинник (якщо хоче).
    Скейт чи ролики.
    Абонемент в бассейн на місяць.

9. Viter

Viter Active Member

Дякую за відповідь,а як знати чи якісна монополія чи твістер?

10. Aster

Aster Well-Known Member

По ціні. :)
    Насправді, продавці вам радо пояснять відмінності між всіма варіантами тієї ж "Монополії" з тих, що в них продається. Дешевші мають поле з тонкого картону, що гнеться. Гроші зроблені з тонюсенького папірчика, розповзаються в руках, рвуться. Кольори в них тьмяні і малюнок не чіткий. Фішки пластикові, рівно не стоять.
    В дорожчих іграх поле з цупкого міцного картону. Гроші якісні. Фішки металеві.

Є ще дорожчі "Монополії", де нема паперових грошей, а є електронний "банк". Але то занадто дорогі...

11. Fast

Fast Well-Known Member

Бабця з дідом на 2 рочки Мії подарили бібікар. То така класна штука :) Катаємося всі. А Мійка уже просто профі, так кермує! Зараз то іграшка № 1. Єдине, що не випробовували її на вулиці (бо шось з болячок ніяк не виліземо)

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Побачила в маршрутці рекламу ляльки Катеринка, яка розмовляє та співає українською.
    З інформації в інтернеті вияснила лише, що країна-виробник - Китай.
    В кого є така лялька?
    Яка її якість?
    Мова?
    Дякую!

13. Януся

Януся Well-Known Member

Янусі подарував хресний. Співала вона гарно, та аж місяць. Щось там поплавилось всередині (дідо розкручував), тепер стоїть просто так.

14. Smurfik

Smurfik Загублений

А у нас з останніх новинок у свiтi іграшок для нашої донечки - робот. який читає казки та спiває пісеньки, найкращі друзі подарували, але ми ще маленькі та не розумiємо цю іграшку,тому я iїї поки не даю.

15. kolobok

kolobok Member

Дівчата, порадьте дитяче іграшкове піаніно або синтезатор. Доня просить в Миколая, а я бачила лише в МазеКеа синтезатор, то він трохи мені здався запростий як на свою ціну.

16. Анютка

Анютка Well-Known Member

в нас ось такий

не пригадаю скільки коштував, але нет магазинах можна пошукати;)
    малій дуууже подобається, майже щодня сідає за стільчик і грає, або просто включає собі на ньому музику і танцює

17. Gemmy

Gemmy Member

Не знаю, чи таку маєте на увазі, бо в нас вона Олеся (бачила якось в магазині такі ж, як у нас, з різним одягом і іменами, але однаковим репертуаром). Вона в нас вже 3 місяці, на ДН доні подарували. Розказує віршики, співає пісеньку. Дитині дуже подобається, всі віршики вже знає, пісеньку любить співати. Перших 3 тижні взагалі з рук майже не випускала. Проблем з батарейкою поки що не було.

18. kljysochka

kljysochka New Member

дівчата, чиї діти ( старші напевне) мають бейблейд? то якісь машинки з пусковими механізмами... то шось цікаве? хочу на сп на миколая взяти, але незнаю шо то за звір. і шо має бути в комплекті, шоб набір був повноцінним і не тра було нічо добирати шоб бавитись?

19. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Напевно, це ті самі ляльки. Бачила лише на рекламці, в інтернеті майже нема інформації.
    Дякую за відгуки - треба буде роздивитись ту ляльку в магазині.....

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.