Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

То треба в продавців питати,ті шо довше тримаються коштують значно дорожче. Часом в "галицькому писарі" купую,то звичайні по 5 гривень тримаються рівно день,мені там ше пропонували такий величезний з фольги,то казали,шо такий літає пару місяців. Але коштував він 70 гривень. Знаю,шо ті,що надувають в "Арсені" на Чороновла тримаються пару тижнів.То певно залежить від того наскільки розбавленим гелієм їх надувають і як задовго до продажу.

2. Юстина

Юстина Well-Known Member

Цільтеся далі. Нашому ікеївським столику і кріселкам вже майже рік (набір під 400 грн), а виглядають, як вчора куплені. При чому кожного дня совгаються туди-сюди.

3. Aster

Aster Well-Known Member

Ми купуємо ці шарики на вулиці під час різних свят, концертів. То їх продають, зазвичай, глухонімі люди - в них точно нічого не запитаєшся. Ще часто дарують такі шарики на відкритті різних магазинів. Але це все - на один день.

А просто в магазинах ніколи не бачила у продажу (окрім тих дорожезних з фольги). В "Галицькому писарі" є різні шарики по різним цінам? Чи тільки оті по 5 на один день? А в "Арсені" на Чорновола в якому саме магазині продають?

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не знаю, десь брат купив, він дійсно ну дуже довго був надутий.
    але коли він здується. потім його можна просто через соломинку як звичайний шарік надути, cам шарік вже не полетить, але форму триматиме, там є клапан який повітрю дає попасти всередину, і не виходити так швидко назовні, на кілька днів надутості хватає.
    наш був якраз з фольги, і такий немаленький
    ви їх спробуйте, ніхто навіть і не очікував що серед купи різних забавок а то була і лялька багатофункціональна, і кідділендівський будиночок, і самокат в тому ж числі, і конструктори - цей шарік був безперечним фаворитом довший час.
    ну, які критерії можуть бути..... не важкий, міцний, 3-колічний, відповідно виглядати має цікаво бо ж для дитини.
    В нас самокат Smoby [​IMG], нам вдалось його прикупити зимою по знижці, то був 256 грн якщо не помиляюсь, бо так вони по 700 грн ніби без знижки, а по зниженій ціні мені останнім часом не попадались. також кльові самокати кідділендівські. На кідстафі загалом повно самокатів різних.
    Єдине що вже впевнилась що добре коли колеса не маслюсенькі, а такі трішки більші. От в нас наприклад переднє колесо діаметром 16 см, а задні 13, то якраз добре через невеличкі бардюрчики переїзжати, не чіпляє платформою за них.
    серех хлопчачих є отакі
    [​IMG] [​IMG]
    якби ви десь їх знайшли - дуже раджу.

Останнє редагування: 23 Липень 2011
  5. Ная

Ная Well-Known Member

звичайні кульки є і дорожчі але тримаються так само як ті,шо по 5 гривень,бо наповнюють їх з одного балону. В "Арсені" не знаю саме де,нам звідти привозили.
    Ми звичайні наповнені гелієм кульки купували в Золочеві на дні міста,то вони трималися майже п"ять днів,а львівські завжди,як кажете-на один день...

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дуже нам з романом сподобався на фото смобівський самокат "тачки". Перелопатила весь нет. в наявності ніде немає, або можливо під замовлення привезти але вже за 600 грн.
    Пропонують альтернативу:
    оттакий кідділендівський за 360 грн.
    або діснеївський за 280 грн.
    смобівський мені найдобротніше виглядає, та й подобається найбільше.
    В кого дітки мають якісь з тих самокатів прокоментуйте пліз, чи варто брати танті, чи все-таки розоряти хресного на смобівський. Боюсь щоб діснеївський не розвалився від одного Ромкового заходу.

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

насмішила..Ромік кіко важить?..Любік точно такий має-як новий..ніц не розвалилось...тепер чекає Марчика

9. Fleshka

та справа не в вазі...Ромік умудряється без застосування маси тіла переламати такі іграшки, які здавалось би розтрощенню не підлягають.

10. Уляночка

тобі так видається...Любко теж на самокаті енциклоедії не гортав..нормальний то самокат...причому,чи то довго він на ньому буде кататись?...думаю, що ні...інтерес швидко проходить...

11. Fleshka

то від дитини залежить, може і взагалі не буде...з машинки не злазить вже більше року, другу дитину вона вже не переживе, точніше - не доживе...

Ну і машину вашу в два роки Любчик ще не вгробив...
    В нас направду немає іграшок які можна було б залишити на другу дитину або продати...все після надцятого ремонту йде в смітник

і не думала, просто знаю свою дитину, яка навіть "читаючи енциклопедію" умудряється ногами роздовбати китайську машинку.

то і цікавило, наскільки нормальний, читала про деякі самокати відгуки, що день-два послужили, мама взяла за ручку і та залишилась в руках....а так то вєлік нічо...я такого не хо, вже краще переплачу, але хай дітьо потішиться, якщо канєчьна йому взагалі сподобається.

12. Уляночка

йому її в 2 роки купили
    :girl_yes2:
    ну вибирайте:girl_flag_of_truce:
    то попробуйте перше..нащо 600 грн викидати на вітер..ліпше на комбез залишити:girl_wink:

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

скажіть, будь-ласка, а це дерев"яний набір чи пластиковий? бо я приглядаюсь до серії мамут, то там стіл і крісло більше 600 грн, чи вони вартують того?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну как сказать.....
    Юлька катається як сніг зійшов, можна сказати щоденно, за рідким виключенням.
    Правда ми берем на вулицю весь наш арсенал, але самокат мусить бути завжди.

15. Tanju

Tanju Well-Known Member

Нашій малій на 2 рочки подарували той пластиковий набір Мамут (кріселко і стіл), гарний рожевенький. В експлуатації не зовсім довго, але нічого наразі не тріснуло, не поламалося,витирається досить добре, єдине важко стерти воскові олівці...

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

то цікава річ, бо Усмішка не дасть збрехати,але в неї була няня "не легка" і її вагу витримували ікеївські стільці з фанери, а мою няня цілком витримує пластмасова табуретка!, рівно ж як і мого чоловіка;)
    тому навіть тяжко уявити,що Ваша дитина робила

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Іриска, воно все єв продажі в магазині, зайди подивись, сядь сама, подумаєш чи тобі це потрібно;)
    у нас ІКЕА Маммут більше року, приходить море дітисок, ніц не бракує ні столу, ні стільчику ні таборку, троха помальований, воскові олівці тяжко відмиваються, але вони легко і з паркету не відтираються,то я собі з того ніц не роблю

17. Fast

Fast Well-Known Member

100%. Ми в Метро спробували! Немогла в неї відібрати той самокат. Думала на 2 рочки купити, але мабуть зараз куплю, бо як на дворі бачить в дітей самокати, то все покататись просить, але дітки старші і на двоколісних їздять, а на двох колесах ще не получається :)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в нас такий був, "спустився на землю" пару днів тому мабуть, коли ми їхали він ще був під стелею, від дня народження ніц йому не сталось тобто практично 2 місяці:)
    на відпочинку купили ще один такий великий, здули і спакували, піду в Антошку попрошу щоб надули:)
    і ще звичайні надувні кульки дуже любимо, Ромчик приносить щоб я надувала, потім розкручує,вона літає по кімнаті, потім я знов надуваю і так по колу:download:. Щоки болять іноді:8:

19. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дівчата, потрібен дерев'яний ксилофон, немаю часу в інтернет-магазині замовляти, потрібен на четвер. Можливо знаєте де можна придбати. Напишіть в пп або в карму. Буду вдячна.

20. kolobok

kolobok Member

Ну я б не сказала, що моя дитина робила з ним щось особливе. І вона не є такою, що вбиває іграшки, як, наприклад, Fleshka пише. На кріселко мала сідала і ставала. Вага дитини на той час 13 кг. Спочатку з"явилась невеличка тріщинка, яка з часом більшала. Якби не помогла сестричка, то може воно б ще довго з тріщиною побуло. Сестра,під якою воно проламалось, мала 6 років, але пампушка - кілограм з 35 (то був перший раз, коли хтось крім моєї дитини на то крісло сів, бо інших гостей в той перід не було). Кріселко в нас було 1, тому порівняти не маю з чим.
    Столик - виставлю фото, щоб не бути голослівною.
    Що дитина за ним робить: малює ручкою кульковою, олівцями, фарбами, ліпить з пластиліну і тд., часом бавиться з водою (переливає з посудини в посудину, миє звірят), але вода там не стоїть розлита годинами - я по ходу забави витираю, дуже рідко їсть. Оті дві великі дирки, то мала так ніби прокол зробила ручкою кульковою - спочатку воно було практично непомітне, а потім, коли туди попадала вода, зробились такі дири. Там де видно потертості - утворились від вимивання столу після фарб, пластиліну, клею. Дерев"яну частину я пофарбувала, як помітно на фото, бо вона від фарб була сіро-буро-малинова.
    Я меблями дитячими не торгую, альтернативних варіантів не пропоную, тому яка мені користь видумувати чи наговорювати. Просто описала свій конкретний досвід по використанню конкретного виробу. Розумію, що нема нічого вічного, але тепер шукаю більш міцний варіант.

Останнє редагування: 26 Липень 2011
Статус теми:
Закрита.