Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

А якщо паровозики ТОМІ в Антошці???

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А вони їздять самі? Хочу, щоб той паровозик їздив і гудів, як справжній:)

3. natka75

natka75 Well-Known Member

я писала про такий поїзд в попередніх дописах, але без колії, сам вагончик, на 6 пальчикових батарейках і видає справжнісінькі звуки як у поїзда, і ще димок випускає(на відміну від смердючого справжнього якийсь ароматизований трохи, але не дуже), правда як батарейки сідатимуть, то і димочка я вже тепер не бачу....Коштував він 43грн, зовсім не 500:8:sad:купувала в Бориславі, якщо хочете можу купити і привезти для Вас, поїду на вихідні до батьків:))

4. natka75

він і їде, і гуде....

5. mayscream

mayscream Well-Known Member

Плануємо на Миколая придбати малій замок з русалочками,досить великий(десь метр на 70см).Пригледіла його в Пелікані.Ось думаю,варто чи ні.Переваги такі:великий,русалочки не мацьопські,то буде зручно бавитися,красивий врешті.Але вагаюся,чи їй не набридне.Хоча вона мені вже мізки проїла будиночком))Маємо один,та він маленький,а лялечки до нього розміром з іграшки від кіндерів,не зовсім зручний для забав,та за піть мсяців ще актуальний.Вибір маю не великий,оскільки зараз в нас стадія зацікавлення виключно ляльками.Що скажете?!Може якихось ще ідей підкинете?

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

http://www.igrosvit.com.ua/product_info.php?products_id=2806
    Kati писала, що своєму синочкові замовила на Миколая, мені дуже сподобалося, непевно теж замовимо, і ціна пристойна.

7. natka75

цей лінк не відкривається:confused:

8. нталька

нталька Well-Known Member

Подарували малому залізницю з паровозиком Томі. Паровозик з двома вагонами може їздити по рейках і по звичайній рівній поверхні (на батарейці). Без звуків. Будиночок-вокзал, ялинка, сімафор, ну і рейки, звичайно. Коштував майже 200 грн. Купували в Будинку іграшки. На жаль, не дуже його зацікавила ця іграшка.

• Подобається Подобається x 1
  9. zara

zara Well-Known Member

а ми купили нашій доці таку штучку) на піврочку. Коштує 139гр, в антошці є. Чесно кажучі, поки що вдалішої забавки я не памятаю))

10. kati

kati Well-Known Member

,
    ха ха нажаль не замовила, на другий день день подзвонили сказали що закынчились на складі..... вислали мені як пропозицію інші варіанти....тільки на дві- три сотні дорожчі.....я вічливо відмовилась....
    Так шо я далі в роздумах. Завтра лечу на півдкнний, може щось надибаю

11. kati

kati Well-Known Member

В нас така сама модель ТОМІ,. нам дуже подобається, там класно що до базової моделі ще можна докупляти додаткові елементи, тим саме розширюючи залізницю. Теж купляли в будинку іграшок, треба забінгти глянути чи мають вони дод. елементи:)

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А де це Будинок іграшок?

13. kati

kati Well-Known Member

південний,такий магазин -піраміда шкляний

14. ckorpionsha

Це той Все для малят?

15. Nata

Nata Well-Known Member

Піраміда (будинок іграшок) заходиться біля садочку Дивосвіт :).

16. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мамусі, буду на днях замовляти на Бебіку для Христки дещо, напевно малому ще щось візьму. Маю там знижку 5%. Якщо хтось щось хоче пишіть, зекономимо на доставці :)

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

а хіба не всі зареєстровані клієнти мають на бебіку 5ти % знижку???
    ми замовили лабіринтик, я вже писала, десь тиждень тому отримали, Настя подивилась, покрутила туди-сюди - і на цьому її цікавість до нової іграшки вичерпалась.
    як я вже її не заохочувала, і бібікала під час руху кружечків, і мукала, і що я вже тільки не робила....
    не знаю, чим можна зацікавити ту дитину:sad::sad::sad:

Останнє редагування: 22 Листопад 2008
  18. Olenka

Olenka Well-Known Member

Не знаю, яка у них політика щодо знижок. Але я у них постійний клієнт, бо ціни у них дешевші, вибір непоганий і головне !!! сервіс чудовий. Ми тут з мамусями пробували в одному замовити, малого того, що товар не той, що на картинці, та ще й чекали довго поки вони квитанцію пришлють, а коли прислали, то виявилося не з ти чим ми замовляли :8:
    А тим більше, зараз Миколая на носі, думаю при економічній кризі економія не завадить, навіть така не суттєва...
    Може ще не час, а може вже запізно....
    Дитина дитині рознь... Мій малий деколи бавиться довго, а деколи навіть в руки взти не хоче...
    Я малому "збираю" іграшки Біно, хочу купити ще ксенофон, але трохи дорогувато...
    А ще ми купили малому (скоріше всього мені :shy:) динозавра Плео, але прийшлось перепродати знайомим, малий ще явно, що замалий для нього, боялися, що може кинути його. А іграшка дорога. А я так за ним сумую... :sad: Часами не вірилося, що він машина. Моєму похреснику такого на Миколая купили, то буду тепер до них ходити дивитися на то чудо...

• Подобається Подобається x 3
  19. irushka

irushka Well-Known Member

Женічко, я малій купила лабіринт, коли їй було півтора року, а позавчора я вперше побачила, що вона ним бавиться, думаю і ваш час прийде, може на якийсь час заховайте, а через кілька місяців запропонуйте знову.
    А Катці на день народження надарували стільки всього, і будиночок і кухню... а вона нічим не бавиться, книжки старі гортає :confused:

• Подобається Подобається x 2
  20. ckorpionsha

Скиньте посилання на той сайт. І якшо там є хохотунчик, то я приєднуюсь до замовлення

Статус теми:
Закрита.