Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

От якраз і ні! Зовсім не те саме!
    Всі німці його використовують перед тим як купляти двохколісний велосипед з педалями для того,щоб дитина на ньому навчилася тримати рівновагу.
    Мій малий вже прекрасно цього завдяки біг боббі навчився.І думаю нам вже маленьких додаткових коліс взагалі не потрібно буде,щоб їздити на 2-хколісному ровері.
    По-друге,маленьким дітям і не тільки (судячи з мого)на ньому зручніше їздити,ніж на 3-х чи маленьких 2-хколісних велосипедах,бо не потрібно прикладати зусиль,щоб крутити педалі.
    Ось наш біг боббі:
    Сьогодні,на жаль,погода не сприяла,щоб сфоткати на вулиці в русі з малим.:sad:

2. bioland7

Малий просить на день народження набір машинок-тачок ось такий:
    Може хтось дивився в Антошці, скільки такий набір прибл. вартує?

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Коротше визначилися ми з роверком, таки зупинилися на Смобі, такому
    Привеземо, випробуємо розкажу. Будемо замовляти з Польщі, а якщо получиться що хтось буде їхати до Варшави, то ще краще. В нас він КОШТУЄ 1000 ГРН., якщо б хтось привіз зі складу з Польщі то до 600, а якщо через посередника то до 800.

4. sensual

sensual New Member

Супер, головне, що колеса повністю прорезинені, це дуже важливо, не так буде трясти

5. kolobok

kolobok Member

А де у Львові можна його "вживу" подивитись?

6. Лідочка

Ніде.:) Тому трохи переживаю. Але фірма відома, думає, все має бути на рівні. Колеса прорезинені, бо де-не-де пише, що резинові - то не так насправді. Але надіюся ми не будемо розчаровані:)

7. kolobok

kolobok Member

Ми якраз теж в пошуках ровера і цей мені дуже подобається. Думаю, що з якістю проблем не буде, але хотілося б "приміряти" :girl_in_dreams:

8. Лідочка

До речі є такий самий як той тільки в рожевих кольорах - для дівчинки:) http://www.brykacze.pl/product,smoby_rowerek_trojkolowy_be_fun_confort_girl,2254.html, хоча впринципі і той що я виставляла, теж підійте як для хлопчика так і для дівчинки, просто той, то такий суто дівчачий.

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Хто бачив де продаються такі пісочниці в нас? Скільки коштують?
    Думаю на літо було б добре таку мати, з кришкою, щоб коти і собаки (а в нас вони є) не ходили туди....

9. oliv

oliv Active Member

Минулого літа бачила в Метро, ціну не пам"ятаю

10. Milka

Milka Moderator

таку пісочницю добре купувати коли не сезон(осінь, зима) тоді вона коштує десь 1300грн інколи є ще і більша знижка.. Влітку ціна на неї коливається 1400-1700грн. Зараз таких речей по магазинах немає, їх будуть виставляти перед літом. Можна подивитись по інет-магазинах(наприклад).

Останнє редагування: 9 Лютий 2011
  11. Лідочка

Мдя....краще хай дідусь з татком самі зроблять пісочницю для Дмитрика:) На ті гроші краще накупити іграшок:)

12. bioland7

Були минулого року в Антошці (на Науковій),але навіть при їхніх демократичних цінах купляла в неті, бо тоді було дешевше.
    Чому? не завжди так. Я купляла малому з суттєвою знижкою в неті в серпні.
    Так вона вартувала біля 900грн,купила за 500 грн,ось таку

13. draga

draga New Member

Купили малій таку залізну дорогу в Ашані: [​IMG]. Дуже задоволені. Мала правда ще рейок скласти сама не може (розкладає дуже швидко) але вже навчилася щотреба зачекати поки ми їй складем всі рейки докупи, потім приносить поїзд і ми його запускаємо. Причому поїзд їде і по ламінаті (він без батарейок, накручується як потягнути нзад).

14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Лідочка, а ви вже замовили влосипед чи ще шукаєте?бо ми ще шукаємо, а хотілося б відгуки почитати або й подивитися на нього вживу, приміряти..:girl_blush2:

15. Лідочка

Ні, ще не замовляли. Будемо замовляти в березні. Приєднуйтесь:)

16. TATA

TATA Well-Known Member

А Ви будете замовляти з того сайту, що Ви подавали раніше? Нам потрібен двоколісний, а там немає. Ми б до Вас приєднались.

17. Лідочка

Двоколісні там є тільки такі http://www.brykacze.pl/sub,art._dzieciece,198,216,20.html або дорослі і підліткові http://www.brykacze.pl/sub,rowery,198,219,80.html

18. Angel

Angel Well-Known Member

на якому саме ти зупинилась?яка ціна? і з чого колеса

19. Лідочка

20. magic

magic Well-Known Member

Лідочка, а яка буде кінцева ціна: 179 злотих і все? ви через когось будете замовляти?
    може і я би велосипедик малому придивилася?!:girl_wink:

Статус теми:
Закрита.