Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Враження хороші, бавилася дуже, докупляли до нього різні аксесуари. Особливо як в лікарні лежала бавилася вся палата, але дуже вимазався, бо мали рожево-білого. Потім впав на плитку і перестав їздити - зламалась та кнопка, якою включався режим руху, але ще пищав. Зараз купили іншого, Real Friends він цікавіший, але не так класно обїжджає перешкоди як Жу-жу.
    Тут докладніше писала http://www.posydenky.com/showthread.php?t=40803&page=211

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Наскільки я знаю, ці хомьяки добре їздять по рівній поверхні - тобто ідеальна підлога, ламінат, лінолеум і т.д. По килимах вони погано їздять, якщо взагалі іздять.

3. ola-lyola

Ніби нічого їздили, хіба по килимах з довгим ворсом погано, в мене звичайний килим - Жужик їздить,якщо доїжджає до перешкоди, на яку не може заїхати, то він розвертається і їде в другий бік.

4. Likalika

Likalika New Member

Нашій донечці нещодавно виповнився один рік. Нам подарували багато іграшок, але найбільш всіх зацікавив подарунок дідуся з бабусею. А подарували вони ігровий комплекс Ранній старт. Донечка просто в захваті, я також, стільки емоцій. Тепер постійно вчиться лазити по сходинках, вже навіть, намагається перекидатися. Тут є і гірка, і гойдалка, кільця, а ще чохол у вигляді замка. Головне малечі догодили. Та й місця багато він не займає, переносний, можна поставити у будь-який куточок квартири, швидко збирається. І влітку буде чим займатися, заберемо на дачу, в машину чудово вміщується. Дуже раджу, це наш найкращій подарунок!
    Ось моя красуня з подружкою!

5. Aster

Aster Well-Known Member

А який його загальний розмір? Думаю, навряд чи таке в стандартну квартиру влізе... Ну і ціна цікавить теж.

---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

Вибачайте, не побачила питання.
    В КінгКроссі є такий невеличкий магазинчик недалеко від головного входу - з різними прикорльними подарунками - футболками зі смішними малюнками, прикольними чашечками і т.п. Ось там і калейдоскопи.

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Катя, це я якось питалася.:) Бо малий дуже любить слухати музику, але слухати голосно, на всю хату, тому мене на довго не хватає.
    Раніше в Антошці не бачила, а в якому саме магазині ти бачила?

7. Likalika

Likalika New Member

Розмір такий - 130х100х105см, у нас звичайна стандартна квартира, чудово вміщується, а ціна різна, в залежності від аксесуарів (гірка, гойдалка, кільця ті т.п.). Нам вистачило 2500 грн. Якщо потрібно, можу дати адресу сайта де ми замовляли.

8. kostuk

kostuk New Member

Купили ми синочку на Миколая ось таку іграшку:
    Скільки то радості...:girl_tender:...кожен день бавиться: і на піаніно тринькає, і по телефону дзвонить, і за собою носить, як сумочку...інші іграшки вже йому не потрібні...

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

можна купити навушники які без шнурів працюють на радосигналі чи як це називається ( в нас через кілька днів будуть то зможу детальніше розказати) тобто в них може і музика валити на повну а стороннім нічого не чути, і не привьязаний бути недалеко від джерела звучання.

10. kati

kati Well-Known Member

тільки зараз побачила допис...
    на науковій. Відділ - там де нінзя черепашки, спайдермени. я ще звернула увагу там стояло штук 6-8 тих радейок

11. bioland7

bioland7 Well-Known Member

то нічого,я ж його тільки вчора написала:)
    а ми мабуть там не проходили, бо спайдерменами і ніндзями ще не цікавимось:).

12. Аделя

Аделя Active Member

І мене цікавить те питання про Жу-жу... Чи, скажімо, дворічній дитині не зарано така іграшка? Бо боюсь, що то більше я хочу того хом'ячка, ніж він наразі потрібен доні :girl_smile:.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, комусь попадались в продажі у Львові дитячі книжки з магнітами, такими тоненькими які доповнюють ілюстрації на сторінках ?

щось такого плану - там зверху під блістером набір таких магнітиків і їх можна на кожну сторінку за бажанням дитини по різному чіпляти.

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Э такі в книжкових джерелах на Бузковій, ціна орієнтовно 60 грн.

15. ola-lyola

Як я Вас розумію!!!! Особливо після купівлі останньої ляльки Рампунцель.
    Колєжанка купила 2р. малому, він хомяка в руки не бере, але ходить за ним по хаті і дивиться, куди хомяк їде.
    На пачці написано не давати діткам до 3р, але дрібних деталей там ніби нема.
    А щоб взнати напевно - підіть з дитиною в магазин і попросіть продавців показати хомяка - якщо дитина зацікавиться, то беріть. 2 роки - то ще ніби не той вік, коли вони просять купити все підряд.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну не знаю..... в нас цей вік вже з пів року.... фіолєтово що, аби щось купити новеньке.

випадок: зламалась в нас лопата для снігу, поїхали ми за новою. І вже купили ( ну але це не нове тому й не цікаве), і тут продавець каже а дивіться що в мене ще є цікаве, і дістає блимаючу палочку в якій вогники переключаються, ну фігня, 10 грн, ну але спочатку помахала нею перед носом малої а потім питає чи ми не хочем такої купити. Ну та вже чого мене питати чи я не хочу якщо мала рота відкрила, очі витаращіла, руки до тої палочки тягне. Ясно що купили.

17. Natinka

Natinka New Member

Про жу-жу. Приніс Вікторії Миколай хом’яка. Сподобався, бавиться, гладить, на ручках носить. Подобається як їздить, але не в тому свому треку, а так просто по хаті. Але улюбленцем хом’ячок не став. Напевно я теж більше хотіла, щоб він в малої був.

18. volkovaj

volkovaj New Member

купляла на книжковому форумі, а так ніде не попадалось на очі!
    дуже класна штука! синочку так цікаво, поки що ці магнітики у нас на холодильнику і він 10хв(то дуже багато для нас) може сидіти біля холодильника вішаючи і знімаючи магнітики:)!

19. kolobok

kolobok Member

Бачила в Літері біля Іскри. Ціни точно не пам"ятаю, десь біля 80 грн.

20. magic

magic Well-Known Member

а мене цікавлять тваринки та різні фрукти-овочі на магнітах. дівчатка, підскажіть, може хтось такі десь бачив?

Статус теми:
Закрита.