Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Напишу трошки про нашу швецьку стінку. Коли ми її поставили, то почала задумуватись в правильності того рішення, Роману був 1,2 роки, лазити він не вмів, єдине що його "перло", то гойдалка яку ми підвісили до драбини.
    Зараз можу сказати - дарма я сумнівалась. Роман преспокійно вилазить на сам верх і спускається без допомоги і підстраховки, гойдалка і далі - "зе бест", гойдається сам, гойдає улюблені м"які іграшки. А ще приставляємо до щаблів дошку, і виходить гірка з якої він з"їжджає, якщо опустити на нижчі щаблі, то маленька гірочка з якої збігає, або спускає машинки.
    Один мінус. Живем в однокімнатній квартирі, і тепер в роздумах куди приліпити ялинку...

2. Ная

Ная Well-Known Member

А на балкон!:girl_wink:

Щодо іграшок,подарованих на Миколая,дитячому ноутбукові Софія дуже втішилася,бо то "такий каплютер як тато має" але зовсім ним не бавиться,а от зебра для скаканння-то тепер її найліпша іграшка і коліжанка. Назвала Зіною(рєзіновая Зіна)))),скаче по хаті взад-вперед,годує,спить з нею,хотіла надвір брати але не налізли на Зіну чоботи.Так шо маєм радість в домі:girl_haha:. Ше їй сподобався Таюсин ляльковий будиночок,гарно ним бавиться і взамін дає сестричці все,шо та хоче.Великий червоний вертольот,котрого вона хотіла найбільше,навіть просила не розпаковувати,є і добре)))

3. Fleshka

Романові Миколай теж таке приніс, тільки дракошу.
    Правда він вже умудрився навернутись з нього носом в шафу...:connie_pull-pigtail

4. Ная

Ная Well-Known Member

та то умудрятися не треба,Софію та зебра на різні боки вже перекидала але вона тільки тішиться з того).

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Бозю..а наш цылими днями ы вечорами того ШКОЛЯРИКА мучить..дуже йому подобаэться..а от лижы,певно, зарано купили.....

6. draga

draga New Member

А ми своїй малій також подрували на Миколая таку іграшку для скакання (у вигляді корови), а вона нею завсім не хоче бавитися. В перший день пробувала тягати за собою по хаті(виявилося не зручно) , потім пробулла кормити, а тепер взагалі інтерес до неї втратила(а щоб сісти і скакати на ній то зовсім не хоче - коліна далі займають по скаканню перше місце).
    Ще подарувала малій хресна ляльку типу Бабі Борн (плаче і пісяє), то вона нею перший день бавилась(тепер також не інтересно) і то більше було цікаво з тої пляшечки воду розливати на всіх і на себе ніж ляльку кормити.
    Ще миколай приніс набір інструментів музичних, то тим бавиться бігає по хаті трубить (звуки не дуже приємні бо набір дешевенький); і посудку дитячу Миколай(хресний) приніс (причому в нас вже була посудка якою не дуже хотіла бавитись), а ця практично на вигляд така сама, зате нею чомусь дуже інтересно бавитись. (Малій півтора року).

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ой, нагадали мені один прикол про ту ляльку : Бебі Борн не хоче какати читала і плакала.

8. Diana

Diana мрійниця

хочу купити такі пазли[​IMG], колись їх повно всюди бачила, а от вирішила придбати то не можу знайти.
    Ваші дітки таким бавляться? на скільки вистачає?

9. Fleshka

Маємо точнісінько такі. Отримали в подарунок. Правда лібо вони нам не по віку, лібо в мене дитина - врєдітєль. Він їх досліджує по свому - розриває на запчасті.
    Такщо наразі я їх заховала чекати кращих часів.:girl_cool:

10. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

моїй Миколай приніс,тільки такі,що з цифрами-бавиться коли на них натрапить...я їх склала у кубік,то Софії подобається впихати маленькі частинки всередину через отвори...і вже по-трохи показує де яка цифра:girl_bye:

11. draga

draga New Member

В нас такі є тільки з цифрмами(купляла пів року тому б\у у форумчанки), тоді мала їх лише хотіла розривати на кусочки і гризти, тому ми їх склали у вигляді коврика і заліпили з іншої сторони скочем (наразі може й треба попробувати може вже до рота брати не буде, а буде бавитись, але все впадло весь той скоч віддерати). А так досить міцні в нерівній боротьбі з моєю доньою лише один кусочок залишився без зубця. (зараз малій півтора року)
    А ще бачила я ті пазли недавно (місяць тому) в будинку іграшок на південному (там були і з звірятами і з цифрами і з буквами пазли). Хіба могли перед Миколаєм їх викупити, то треба зачекати поки магазини поповнять свої запаси продукції.

12. sensual

sensual New Member

А нам (1.6 років) дуже подобаються іграшки де потрібно зашнуровувати або ремені з пряжками

13. kati

kati Well-Known Member

Сьогодні мала прикол в Антошці:girl_haha: Поїхали ми стригтись, ну і як же без нвоої іграшки:girl_in_dreams:.... Все малий мені триндів останній тиждень про якийсь гейм бой( це така ігрова консоль) бо товариш має і він теж хоче. Думаю, ладно куплю ту іграшку, ну думаю гривень 200 вона коштує( виглядає як колись тетріс був).... ми до стенду...йпрст- 1200 грн:girl_cray: я була в легкому шоці, головне що Сашка вже настроївся на ту іграшку... купили знов бакуганів:girl_haha:, а гейм боя вже дід мороз принесе:girl_cool:

п.с. точно хтось нещодавно питався за дитяче радіо, не пригадаю тільки хто. Сьогодні в антошці бачила- дитяче міні радіо- 64 грн

14. DarkNess

DarkNess New Member

kvVItKA, зорієнтуйте в ціні, плз.
    Порадьте якісь цікаві для дитини іграшки на півроку. Брязкальця нам вже нецікаві. На миколая отримали музичне піаніно, то малий від нього тащиться. Думаю, що би то ще таке цікаве купити.

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

десь 260-280 грн.
    Миколай під подушку приніс магічний куб, реально прикольна забавка.
    Ціна десь 120 грн

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас така сама є, ф-ма Сімба тойс - свого часу не зацікавила абсолютно малу. Недавно дали спробувати її малій Пупсика, аналогічно, малій не цікаво.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

так, іграшка Сімбабейбі, вранці як дістали з під подушки, малий сів і 30 хвилин совав ті маленькі детальки туди-сюди:connie_pull-pigtail. І зараз бавиться, то соває, то гризе її то лупить нею об поверхні, завжди берем той куб з собою, бо ніяких звуків не видає, а дитина ним файно бавиться:)

18. Fleshka

в нас теж такого плану іграшка є, тільки не куб, а в формі шара, то з шести місяців нею досить активно бавиться, мотиляв деталями туди-сюди,
    і навіть досі використовує - зараз крутить, як дзигу.
    Правда якщо чесно задумалась...поки неможу згадати ні одної іграшки яка б Романа так чи інакше не зацікавила)))

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Напевно то більше хлопчача іграшка. ))) Я хотіла такого плану купувати, але Ніколь нам дала поавитись Юліну. Побавилась Софійка хвилин 5 і все. От тільки ніяк назад не віддамо :girl_blush2:

20. Diana

Diana мрійниця

дівчатка піднімаю щераз темку про хомячків, мала так просить щоб я її купила того хомяка. Поділіться враження свої хомяків, і взагалі з якого віку діти ними бавляться, і чи скоро не ламаються.

Статус теми:
Закрита.