Іграшки? Іграшки!

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Відповідь: Іграшки???Іграшки!!!

Дівчата, хто знає, де продаються пістолети з м'якими кулями? Йдемо на ДН до двійнят (виповнюється 3 роки). От таке замовили.
    Дивилася в неті, щось все не те (для старших діток), завтра в кінг кросс поїдемо дивитися.
    Мо хтось чув/бачив/знає ? Дякую.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Чи то просто м'які пістолети..хм...

2. In4a

In4a Well-Known Member

От, до речі, про пістолети... Мій син, звичайно, ще малий для таких штук і ніхто йому пістолетів-автоматів не дарував, але і коли підросте я б не хотіла, щоб мав такі забавки... Чи я не права? Дівчата, що скажете? Купуєте малим зброю?

3. volkovaj

volkovaj New Member

В мене також знайомі всі погано до зброї відносяться, не купують дітям.
    Думаю своєму синочку теж не купуватиму, підростемо і побачимо, але думаю зброя прививає жорстокість і негатив з дитинства!

4. kati

kati Well-Known Member

в антошках були..незнаю як зараз пеед святоами, може і розгребли...

5. Angel

Angel Well-Known Member

трошки давніше купували в "Будинку іграшок" на Південному

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

7. марта

марта Well-Known Member

В нас про пістолети така історія. Дарували ми на ДН знайомому хлопчику такий типу як в фантастичних фільмах автомат. То мій Костя не міг від нього очей відвести, весь захід вичікував коли іменник про нього забуде, і таки вичекав момент, коли задували свічки. бачили б ви, стільки то щастя було, як від дорвався до того пістолету.
    Звичайно, що після того ми йому такий ж самий купили.
    А тепер ми ще й в войнушки бавимось, Костя стріляє а ми з чоловіком падаємо і прикидаємось убитими.

8. Златка

Златка Well-Known Member

ділюсь враженнями про Златиного "миколайка" - наш кіс-кіддівський боулінг певно швидше був подарунком для мами, ніж для дитини :girl_cool: вона в захопленні від м'ячика і кеглів у форм звіряток, але суть гри їй не сподобалась, бо "пав песік:girl_cray:"
    якість - супер
    пише 24+, але м'ячик явно на більшу руку, ніж в дворічної дитини

9. volkovaj

volkovaj New Member

от саме після дит садку діти починають нити, щоб купили зброю. в чоловіка племінник, перший день після садку, прийшов додому, витягну трубу від пилососа і почав піх-пах і т.д.:girl_haha:

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А річній дитині така іграшка буде цікавою, чи то вже не варто купувати?

11. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

А у нас тишина і спокій - Діана бавиться!!:girl_in_love:
    Миколай приніс набір посуди - сидить зранку "їсти варить":girl_in_dreams:
    Книжечку "фішер-прайсівську" "читає", возиком для ляльок їжаків возить - забава повним ходом! Ох, чи надовго стане такої ідилії?;)

12. viltis

viltis Well-Known Member

ну, і ми трішки прозвітуємо: Отже, першим в хід пішов набір машинок і гелікоптерів ( маємо такий коврик-дорогу, то якраз для тих машинок)...

потім в хід пішла музична дзига, але її хватило на5 хвилин, і спакував назад...

наступний пішов конструктор з шестерьонками: якщо їх правильно поскладати і прикріпити до моторчика, то грає музика і всі ті шестерьонки задіюють карусельки.

решта подарунків ще чекає прихожу бабусі і хресного,щоб відкрити з ними...ну, і вони ще ж щось принесуть:))

13. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчата, ніхто не має часом такого, яке воно, чи буде цікаво дитині в 3 рочки і чи якісно розказує ті казочки?

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У нас це цуценя появилось коли Юлі було 1,2-1,3....був повний аншлаг. Я не скажу що він триває до сих пір, ае щодня мала з ним бавиться. До речі батареєк хватає на дуже довго. Ми як в березні вставили, до сих пір їздить і гавкає.

15. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Як на мене, то таку іграшку не вже, а ще зарано купувати, дитина побавиться нею 5 хв., і закине (в рік так було у нас).

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ну моя дитина зовсім або розбалувана іграшками або мамська ще того) Отримав касовий апарат (не бавиться), коврик водою малювати ( не бавиться), машинку пожарку з дядьками і всіма пожарними штучками ( 5 хв на день нею цікавиться), піаніно ото єдине, що його цікавить.
    А тепер кажіть, що подарували вашим діткам такого віку, як мій малий.

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ще таку швидку і міліцію - всіма бавиться, літак сам їздить, світиться - бавиться, каса - найбільше бавиться, машинка на пульті - бавиться. Книжечки читає.
    Я ще не бачила іграшки, щоб мій не бавився. Придумує якісь ігри. Зато дуже приємно йому щось дарувати, бо всьому тішиться. Твій балуваний :girl_haha:

18. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Я теж прозвітуюся:
    нам Миколай приніс великий набір Лего, набір для майстрування Build&Play і фішер прайз залізницю з Томасом, яка не має ніяких звукових і світлових ефектів,і дуже компактна.
    На мій подив, саме ця іграшка найбільше сподобалася малому. Сам поїздом їздить і буркає під ніс.:) Ще раз переконалася, що для нас найкращі іграшки фірми Фішер Прайз:)

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я знову впадаю в дитинство (Фрейд би плакав) - обіцяла собі що більше не буду купувати іграшок і не втрималась. Побачила вчора принцесу Рапунцель - в неї волосся світиться, така гарнюня, і купила.
    Ярці поки що не даю - може під ялинку покладу, бо вона ще не набавилась тим, що приніс миколай - Кінь-единоріг, Алладін, Жасмін, інтерактивний хомяк і ліхтар з музикою і Дінь-дінь всередині, ще пензлі-фарби, книги.
    Так що наразі Рапунцель буду втіхаря бавитись я :girl_tender:

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

У мене дівчинка, але навіть їй цікаво потримати у руках пістолет братика і трішки ним постріляти. Не бачу нічого поганого у пістолеті, бо якщо говорити про те, що пістолет то зло, то таке ж зло можна знайти у кожній іграшці.
    Ну і крім того колись діти (особливо сільські)не мали пістолетів, автоматів і мечів, але вони брали прутики, палиці і видавали звуки пістолета і бавились у ті ж ігри.
    Дитина котра бавиться в дитинстві зброєю, не обов"язково буде бандитом, можливо це майбутній солдат. Усе в нас в голові і у вихованні. Якщо даючи дитині зброю ми говоримо : " Давай вбий його......і т. і." то звичайно, що ми формуємо у неї вороже ставлення. Але якщо ми говоримо: " Врятуй і захисти, дякую ти мій герой і т. і." То ми формуємо інше відношення до зброї.
    Гра є основним видом діяльності у дошкільному віці.Тому дівчинка розвиваючись у переважній більшості грає з ляльками і з посудом і не лише. А хлопчик бавиться машинками, пістолетами, він грає у війну , він є лицарем він щось здобуває і перемагає. І це для нього особливо важливо, бо він майбутній чоловік.
    Якщо говорити просто, то так діти самоідентифікуються у своїй ролі.
    Кожна дитина приходить у цей світ із "пам"яттю покоління", це психологічний спадок. І ось цей спадок несе у собі образ первісних людей, де жінка була мамою і берегинею домашнього вогнища, а чоловік добував їжу і захищав від хижих звірів чи інших нападників свою родину.

А тепер, про наші забавки. Доня дуже хотіла комп"ютер, бо дуже любить на нашому друкувати і малювати у Microsoft Paint ,а також дивитися фото і мультфільми. Але я її попередила, що дитячий комп"ютер дещо обмежений у таких функціях, але вона була згідна на такий. Тепер сидить як професор за ним.
    Ще Миколай приніс їй посудку дуже гарненьку блюдця з чашечками, о то тим вона бавиться краще ніж комп"ютером, сідає за столик накриває на стіл і годує ляльок. А найбільше їй подобається пластилін, вона цілий день витискає ковбаски , а потім це все ріже на дрібні шматки .

Статус теми:
Закрита.