Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

О, так! пригадаю, як моїй першій доці дарували його на рочок, а ще машину, по всій хаті потім ганяла (відштовхувалась ногами), а ще олень гумовий стрибунець довго був в фаворі, а ось коник-гойдалка на колесах щось недовго заслужив на увагу. Музичні іграшки також захоплювали..Конструктори з крупними деталями.

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Моя Маруся видно нетипова дитина, бо вона того ковчегу боялась як вогню (а може і сильніше :) ) пару місяців намагались її адаптувати безрезультатно, доки батерейки не вийняли, то аж тоді трохи почала бавитись.

---------- Додано в 02:45 ---------- Попередній допис був написаний в 02:40 ----------

Я б на рочок "замовила" роверик, надувний басейн - на літо якраз ще трохи підростете і буде супер.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Стільки дітей, стільки думок, таки всі дуже різні, моя ровериків і самокатів досі боіться і не визнає, хоч ні разу не пробувала і не хоче. Басейн для неі в рочок був би катастрофою, воду полюбила тільки ближче до двох. А під музику Розумного цуценяти і ноєвого ковчегу і досі танцює і бавиться:) Ще у фаворі з 1 до 2 років були дитячі палатки, залізти туди, накидати іграшок, і дитині рай:)

4. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В нас палатка років до чотирьох була актуальна. І зараз в 5 може бавитися з сестрою меншою.

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Підтримую, Влад взагалі не сидить тихенько ніколи, але палатку обожнює (хвилин на 5 вона його затримує на одному місці :) ). Палатка в нас майже кожен день посеред кімнати стоїть. Влад час від часу ще й маму пробує до себе "в гості" затягнути :girl_crazy:

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

я думала, то тільки моя така ))) Там живе, в розумінні моєї Дарці, дуже страшний НІНЬ :girl_crazy: (принаймні як вона бачить того коня, то акуратно боком-боком втікає). Просто бавиться тваринками окремо, любить звідти корівку, овечку і мавпу, зрідка здалеку пританцьовує під пісеньки. Але, думаю, він їй просто загучний, а тихіше зробити там ніяк (добре, що я його не купувала, а нам просто віддали побавитись). У нас в фаворі різнокаліберні ляльки, іграшковий посуд (особливо той, що металевий), візочок, книжечки, машинка-каталка. А вже наступним пунктом різні іграшки, які типу по віку - любить пірамідку-жирафика Тайні Лав (особливо закидувати кульки в нього), сортери, мультибокс.

7. Virna

Virna Well-Known Member

Я теж купила "Ковчег Ноя", хоч малюк ще малесенький, але вже купила на Миколая, нехай буде "на виріст", хотіла якусь велику і гарну, і якісну. Ми з братом довго в магазині бавилися) А де там пісеньки вмикаються, бо іграшка ще в коробці? Бо я тільки віршики знайшла.

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

Два рази натиснути на кнопочку (бочку) з рибкою або капустою :)

9. sunset

sunset Active Member

Чесно, мені ковчег зовсім тих грошей не вартує, голосний, особливо півник. Брр, мала спершу боком дивилась на нього, то я заклеїла скотчем динамік, щоб тихіше грав. Ніби грається, але без захвату. Теж саме з заміським будинком тої ж фірми, не часто його просить. Зате набором Веселого тіста вже 2 тижні щодня бавимось.
    Дівчата, хто мав те тісто, то воно як в порівнянні з плей до? Гірше, краще чи таке ж? Бо найперше ліплення мали від Сес, жах, липне до всього, відчистити важко і зовсім мені не нравиться(

О, ще для діток 1+, моїй добре пішли ляльки на руку(типу театру), маємо кілька від Ікеа, то дуже ми з ними бавимось, казки тільки в такому вигляді сприймає)

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

моя зовсім не бавиться "дівчачими" іграми, можливо через те, що в нас старший братик? В нас в фаворі машинки, лего, пістолетики:) Лялькам поки що видирає волосся)))
    Заглядаю також на ковчег, донечку зараз дуже цікавлять тваринки, активно їх вивчає. В фаворі в нас "чарівний горшечок", ще від братика передався у спадок.
    Машинка каталка в нас зараз використовується повним ходом, ця іграшка, напевне, актуальна для усіх діток:)

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

У нас теж старший братик, тому ми вміємо і бігати по хаті і всіх лякати, і возити БІБІ по дорогах, і м"ячики копати, і конструктор пробувати складати (і втихушку в коробці з лего дрібним покопирсатись), але тим не менш дівчачі іграшки в неї таки на першому місці, хоч ще і манюня (я, чесно, думала, що то пізніше починається та манія дівчача). В нас основна маса всіляких розвиваючих забавок теж від малого лишилась, але інтереси в них різні - те що любив малий, вона може бути прохолодна і навпаки. Цікаво так порівнювати. Від малого ще залишився іграшковий розвиваючий центр з кермом, коробкою передач та іншими автомобільними прибамбасами (такий як завжди купують хлопчикам біля року :) ), то мала від нього в захваті (а хто б подумав).

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

в нас Ковчег була найулюбленіша іграшка, поки не надоїв
    прикольно було, коли клацав мелодіями поки не вибрав улюблену "Чи є в світі ще звірята" і танцював під неї, і так 10 раз)))
    але якщо чесно можна було б зробити його якимсь вищим, або іграшки меншими, бо мені деколи самій важко закласти іграшки на місця нормально, а малий то взагалі репетує

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

в нас старшого братика нема, але старга грається машинками, лего і м’якими іграшками. навіть у няні вона бавиться машинками найдовше за всіх хлопчиків (там 3 хлопчика і 3 дівчинки).

він дорогий, бо вічний. я ще не бачила поломаної іграшки від Фішер прайс.

14. sunset

sunset Active Member

то я не про фішер прайсівський, є у нас ще кідділенд, не те щоб вічний, а такий собі. А щодо вічності фішер прайс іграшок, мейбі, але не цуценя. В нашого цуцика не працює пісенька, коли на серце натискаєш, того теж є сумнів) мала дууууже ту пісню любила, і танцювала кльово, а тепер нема(((

15. invisible

invisible Well-Known Member

Ми будемо винятком. Подарували нам на рочок, досі не зацікавила її. Максимум що може сісти раз на кілька днів і проїхати два метри і то задом, вперед щось так і не навчилася. Іноді ще якусь іграшку покатає. Влітку надвір брала - теж не їздила. Цікаво, чи може її ще вона зацікавити (1,9 р.) чи то вже її ховати подалі?

16. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

ми забрали на дачу - влітку дуже навіть бавилась - з дітками гонки влаштовували, а в багажнику вода і цукерки возились)))

17. Krosha

Krosha Well-Known Member

В нас нова хвиля захоплення купанням - маємо такі набори ALEX® Toys
    [​IMG] [​IMG]
    Тепер мала про купання починає говорити десь з обіду і купається мінімум 30 хв.
    Я замахнулась і купила два набори, бо думала, що одного буде замало. А так для стандартної ванни - цілком достатньо 1 наборчика.

18. Муська

Муська Well-Known Member

Чим бавляться хлопці в 5,5-6 років? Бо я щось розгубилась.
    Меншому біль-менш визначилась. А старшому не можу визначиись.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

нэ, малому теж нецікаво, як тілкьи подарували то там пару хв коло неї пововтузився і все
    при тому що там і якісь музики є, кнопочки
    взагалі рідко щось катає (та й сидить теж), в основному ходить або бігає
    оця манія на дитячі візочки (що в дівчат, що хлопчиків, для яких навіть придумали голубенько-синенькі), які треба штовхати, малого взагалі оминула

20. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ой, стільки всього написали)) будемо думати, наші куми подуріли, вже випитують. Мабуть хочуть прицінитися.
    Навіть не знаю, що наша доня любить, їй все надоїдає за 10 хв. Любить машинку на пульті, може дивитись на неї хв 30, поки наш татко гасає)))
    Поки що, зупинилася на дитячому возику, а далі будемо думати. Бо поки важко зрозуміти, бо ще не ходить.
    Дякую всім.