Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

А наш малий (8 міс. минуло) зараз має улюблену забавку- "читати", при чому Улюблені вірші явно у фаворі, треба ще диск докупити.
    Забавки (і брязкальця, і гризуни, пірамідки, кідділендівських звірят, фішер-прайс забавки 2 наборчика) всі поскладали у невелику коробку, то він любить перебирати, викладати. Явних фаворитів нема
    Звірят кідділендівських (всіх дорослим вони подобаються :)) кусає за лапи - чухає зуби

Kati, а руль будете тіні лав купувати? Такого плану забавку теж плануємо, так як найближчим часом пересяде у велике автокрісло, ще не дивилась по виробниках

Також в планах на літо (і на рік) ровер, басейн.
    От підкинули ідею з машиною, візьму на озброєння, можна буде замовити бабцям-дідам.
    Ігровий столик теж дивилась, не знаю, можливо спробуєм на прокат, побачимо.
    Зараз наш син, думаю, як і багато дітей, бавиться однаково як іграшками, так і побутовими предметами (другі, може , і цікавіші) Тому багато забавок на даному етапі певно будуть зайвими. От тільки хіба якусь розвиваючу штуку, з дрібненькими детальками, щоб було чим малим пальчикам зайнятись (може, маму менше стане шкребти :) )

Дівчата, порадьте таке. Запланувала 3-річному хлопчику на ДН подарунок батут (живуть в будинку з подвір"ям) Знайшли на епіцентрі найдешевші (в-во Китай), метро, спортивні магазини - значна різниця в ціні (і, певно, той самий Китай). Чи хтось купував для дітлахів?
    І, взагалі, це нормальний подарунок, що скажете

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ми теж хотіли купувати малій батут, найдешевші не дивились, а от в спортмайстрі чоловік придивився один.
    Але за деякий час до того як зібрались купувати мали нагоду подивитись як мала на ньому скаче, а скакала вона і так і сяк, не особливо дивлячись собі під ноги. І ми вирішили що великий ставити місця немає, а оті 1,1м здається найменші - то 3 рази мала нормально пригне а на 4-й попаде ногами в желєзякі і в кращому випадку просто вдариться, в гіршому ноги зломить. Постійно ж стояти біля неї поки вона скакатиме теж не завжди вийде
    І в общєм не купили.

Якщо не помиляюсь у Kati у малого ще є батут, спитайтесь ще в неї враження.

3. kati

kati Well-Known Member

в нас такий є
    перший час малий досить любив поскакати, теж десь приблизно в 3 роки купляли. Потім звісно що інтерес згас...то вже рік схований стоїть, літом планую забрати і поставити на дачі.

я тільки тіні лав і бачила. А ви ще якісь забавки аткого плану бачили?

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Знаю, що в багатьох є такого плану пригуни. Скажіть ,як діти бавились троха?

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

бавились і бавляться)))
    в нас дракошка такого плану, не те щоб не розлучався з ним, але час від часу практикує поскакати.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в нас є батут, але не знаю якої фірми. діти іноді скачуть, але щоб дуже тим захоплювались то мабуть ні. А мій малий взагалі останні дні дуже велодоріжкою захопився:girl_crazy:

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

О, да ! рекомендую купувати напару з валерьянкою для сусідів )))
    Ми на ньому ісправно пригали майже півтора року, і от буквально недавно почав здуватись, а головне непомітно і не зрозуміло де

7. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Це все залежить від дитини. В нас поки що батуту немає,малому його явно бракує:), бо кожен вечір скаче по ліжку,як на батуті хвилин з 10.... планую малому на день народження купити, правда зовнішній, повноцінний ( на подвір"я), такого плану:

8. Аделя

Аделя Active Member

Дівчата, підкажіть чи купували ви ляльок типу Барбі в образі Попелюшки чи Білосніжки? Мене цікавить які виробники кращі, чи є ті ляльки з якимись фунціями (співає, наприклад + додаткові аксесуари...). Почався в нас "принцесний період" - от і хочу замовити подарунок :).

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мій Ромаха теж так наші ліжка на міцність випробовує, скаче як на батуті. А от на справжній не хоче лізти. Пробувала надцять разів в Арсені його "пострибати", нівкакую. Вже й з ним залазила, й з ровесниками спроваджувала, як тільки сам батут починає вібрувати, він зразу піднімає гвалт, щоб його забирали...

10. Holly

Holly Moderator

а яка ціна такого батуту?

11. bioland7

bioland7 Well-Known Member

в р-н 1000грн,на стафі повно оголошень є.

12. kati

kati Well-Known Member

а де купляла?вони всі однакові чи є нюанси?

13. Juliasia

Juliasia Member

І нам таке треба, бачила українські та німецькі - у вас які? Як фарба - не стирається, не тріскає?

14. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Бачила кідділенд, але мельком, зараз дивлюсь на їхньому сайті -то просто забавки з рулем, не спеціальна для машини. Інших не бачила, просто ще не дивилась

Відносно пригуна -як будете купувати не через нет, а "в живу", поняхайте :) Серйозно, купив чоловік в Ашані малому пригун у вигляді мяча -страшно смердів, не допомогло ні миття, ні провітрювання, мусили здути.

Класний батут!

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якого віку ваша дитина?
    БО у нас любов до принцесок появилась десь у впевнених 2,5. Але любов була своєрідна, тобто мала могла з цікавістю піж час гри взяти і зняти голову ( уточню щзо в деяких ляльках голова на шаріку тримається і знімається без проблем, а в деяких на шарнірі, і щоб зняти готову її треба виламати з того шарніру, з чим моя дитина пречудово справлялась. Так само " быстро и безболезненно" знімались, виламувались ноги )))
    Тому зовсім перші барбі були 50 грн не більше, ну але зрозуміло що яка ціна така і барбі ))))
    Потім ляльки з ампутованими ногами стали не цікаві і ми вже купували нормальних ляльок.
    Музичних ми не купували бо це був би цілобобово варіант " с песней по жизни", задовбає дуже швидко. Хоча якщо вам таке подобається то є барбі принцесса з музикою, підствіткою. От лише не памьятаю то маттелівські барбі чи сімби.

Маючи для порівняння свою справжню барбі куплену ще в далекому 92 році, теперишні барбі якісно гірші чи не такі акуратні, ну але дитині в 3 роки на це фіолетово. Оригінальні барбі дорожчі.

Ще ми маємо кілька барбі ф-ми Simba, вони якраз ліцензовано випускають всі 7 принцесс діснея, з принцами в додачу, і там також є різні еффекти. Ціна тих ляльок від сімби десь на 20% дешевші ніж маттел, суттєво особливо нічим не відрізняються.

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Кать, я десь раніше, може рік тому писала обзорчик, але вже не знайду.
    Суть в тому що ми купули першого осла-зебру на кідстафі, за якихось 80 чи 100 грн. Китейське ге, резина вонюча ужасно , пофарбований неякісно, у мене одразу були сумніви чи він довго проживе, але здувся буквально через пару днів, чоловік його чуть перкачав, а сама резина у нього була неоднорідна, тобто десь грубша десь тонша, ну і будучи накаченим чуть сильніше ніж треба в тонкому місці він лопнув.
    Другого осла я купувала у одної з форумлянок (Kira Nessis), якщо хочеш я тобі дам її координати, вона їх привозила десь з одесси. У нас був олень, він якісно кращій набагато, і прослужив нам довго, може як знайдемо місце проколу, якщо здувається саме через прокол а не через ніпель, то ще й заклеємо.

А потім в ашані я побачила в продажу якраз такі як ти виставляла картинку коли питала за тих пригунів, але то було оригінальні німецьку пригуни з відповідною якістю.

Я знайшла свій пост про пригунів
    вот фото того дешевого лопнувшего пригуна, бо у відгуку щось фото його не бачу

Останнє редагування: 29 Лютий 2012
  16. Аделя

Аделя Active Member

В березні якраз виповнюється 3 роки. Досі мали з подарованих 2 простенькі і не дорогі, але вже руки-ноги окремо, тому викинула. Власне, шукаючи принцес, найбільше натрапляла на виробництво ф-ми Simba, вони і виглядають не зле і коштують нормально. Хоча є ще принцеси в-ва Disney Princess, вони трошки дорожчі, але виглядають симпатичніше + ручки згинаються в 2-ох місцях (от не знаю чи то добре :)).
    Ось для порівняння Білосніжка Simba і Disney Princess відповідно:
    [​IMG][​IMG]
    Різниця в ціні близько 80 грн...

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У білосніжки Сімби також колінка згинаються, але у віці 3-х років це не принципово. Я би навіть сказала що чим більше рухомих деталей, тим більша ймовірність що з часом дитина їх відірве ( моя - так точно)....
    У нас саме така білосніжка сімби є. Абсолютна адекватна якість. Виробник дуже зекономив на платтячку, бо на спинці воно ну дуууже вже впритик защіпається. Якби лялька могла дихати, то вже б не вдихнула ))) Але це дрібниця бо у Сімби ще є серія ляльок Штеффі, а вони таке враження що на розмір біільший одяг мають, так от купуючи окремі наряди до тих штеффі, на цій білосніжці вони лежать взагалі аідеально.

У нас дитина має з принцесс білосніжку, бель, русалочку - ( але русалочку в дитинстві, тобто пупс русалку), і тепер горить мати рапунцель і тіану. А принци популярністю не користуються. Зато вот лошадки наша любов. Мала зараз навіть спить з лошадкою ( мусіли купувати таку мьяку щоб вночі собі очі не повибивала)

Останнє редагування: 29 Лютий 2012
  18. Ная

Ная Well-Known Member

в нас вже більше року зебра з кідстафу за таку ж ціну, нічого їй не бракує, запаху нема, в дітей одна з улюблених забавок. Схожа дуже на ту, що на фото )

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну відать або вам пощастило, або нам ні )))

20. Adelaida

Adelaida Active Member

Скажіть, а в якому відділі таке шукати? Може ще зараз вони там є. :) Маємо цього виробника два фітболи - дорослий і дитячий з ріжками - задоволені!