Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. milkozavr

milkozavr New Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

може хтось знає де дешевше можна купити Лего? бачила тут темку, але там наразі майже нічого нема

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А яку саме маєте? І де купували?

3. silvia

silvia Well-Known Member

як на мене, то треба щоб було багато всіляких кнопочок, важелів, пімпочок, щоб ще й світилось, крутилось, дзеленчало... якусь розвиваючу панельку....

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Купіть їй Чарівний Горщик Фішерівський, я старшій купила якраз в вашому віці, то вона досі бавиться, а в молодшої то улюблена іграшка зараз.

Просить моя Юстинка ляльковий будинок. Я хочу щось якісне, надійне. Дивлюся такий. Або порадьте щось зі свого досвіду, чиї дівчатка бавляться.

5. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

на шуварі є і в торговому і на дворі

6. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

хто знає гарні гуртівні з великим вибором іграшок та лояльними цінами? підкажіть, де дивитися? і чи треба там якась мінімалка?

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

У нас ось така, тільки в іншому кольорі:
    То нам подарували, але знаю, що купували на кідстафі. Зручно, що є той столик, бо мала не садить туди свою попу.

8. Charmel

Charmel Well-Known Member

Я по старій традиції завжди в вересні-жовтні складаю віш листи подарунків до Миколая, Нового Року та Різдва, в листопаді їх замовляю чи купую, а в грудні вже сиджу з подарунками і потім їх роздаю на свята.
    Цього року до нашого з чоловіком листа бажань приєднався синовий. І, треба сказати, вийшов найбільшим)) ну бо ще родичам та друзям роздам, які захочуть щось йому подарувати.
    Так от можу поділитись, іграшки як на мене універсальні, але на всякий випадок уточню, що підбирала їх для хлопчика (на новий рік йому буде 1,9).

1. Кінетичний пісок
    2. Веселка від Grimms (сама найбільша хотілка, бо впевнена що стане улюбленим заняттям)
    3. Magformers, самі прості, на 30 деталей
    4. Палатка з тонелем
    5. Столик з кріслами
    6. Машинку на радіокеруванні ( саму просту, знайшла таку у Fisher Price)
    7. Гараж з машинками і дорогою від ELC
    8. Машину бетономішалку від Bruder (дуже круті іграшки робить ця фірма, але для діток вже від 3 +, а я обрала цю, бо впевнена моєму буде дуже цікаво, там можна засипати дійсно пісок і воду, ну або крупи замість піску)

Все що не купиться на свята залишиться у списку до дня народження. Бо в планах ще різні дрібниці, доски від Melissa, фігурки тварин і тд. Може я щось важливе забула, деколи таке відчуття переслідує) діліться своїми ідеями подарунків, цікаво буде почитати і можливо, щось для себе взяти на майбутнє.

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дякую, заглядала на нього.
    На разі замовила пірамідку від Фішер, та кубики з сюрпризом.
    Розвивають дрібну моторику.

10. нталька

нталька Well-Known Member

Маємо такий мультибокс
    доволі прикольна іграшка для діток +- рочок, особливо тих, хто любить натискати, крутити, стукати і чути різні звуки.

11. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

і ми таким бавимося з 11міс. - задоволені, бо має насправді багато функцій. Думаю. що можна було його і раніше придбати.

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

в спадок від коліжанки отримала такий розвиваючий куб від ЧІКО
    на кожній грані теж є різні функції, але малий краще бавиться мультибоксом
    Між іншим, на 1 із гуртівень я зустріла китайський аналог Розумного горщечка від Фішер прайс за порівняно низьку ціну - але щоб його роздивитися, на жаль, не мала часу.

12. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Дуже сподабалась іграшка, а підкажіть де можна купити, бо не дуже маю час ходити , шукати. Може можна замовити через і-нет.
    Я таку вперше бачу. Класна штукенція:)

13. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

хто знайомий із конструкторами JIXIN та JDLT. вони між собою поєднуються? маємо класний набір залізниці із потягом Томасом першої фірми,отакий http://dp.prom.ua/p23702783-konstruktor-jixin-8288c.html на цього Миколая сподобалася пожежна станція від другого виробника, от цікаво, чи їх можна поєднати, чи все-таки треба шукати щось із JIXIN?

14. Irysochka

З книг найоригальнішою в нас є така на укр. мові
    зліва читаємо про річ - а справа малий шукає і натискає на відповідну картинку, яка видає звук.

15. magic

magic Well-Known Member

минулого року купували малому на Миколая велику машину металеву на гуртівні, що навпроти Метро (на Городоцькій), там де колись був Інтермаркет. там були лояльні ціни і досить непоганий вибір. як там цього року ще не знаю)

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Не варте навіть 20 гривень на нього викинути. Фішерівський дуже міцний, йому нічого не буде, якщо впаде з висоти, його важко пошкрябати і там дуже якісна начинка: моя старша дитина якось вирішила, що раз це горщик, то на нього можна попісяти (ггг), то потім чоловік розкрутив, промив-посушив і все далі працює. Я не агітую, але з тих іграшок, що в нас є, оця варта своїх грошей на всі 100%.

17. Irysochka

згідна на 100%, і взагалі всі іграшки цієї фірми якісні - малий кидав і з висоти стільчика, і так товче по них молоточком

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

цього року там вибір веееликий, але ціни, якщо купляти в роздріб, аж ніяк не гуртові:girl_mad:

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

+1, наші всі Фішерські іграшки перейшли в спадок братику, в дуже гарному стані, вони ще і зараз))

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

З двох років ще дуже цікаві магнітні конструктори, принаймі ті дітки, що знаю, залюбки ними бавляться. Щоправда, ціна кусюча. Magna tiles

20. Charmel

Charmel Well-Known Member

Чомусь не можу цитувати з планшету(
    Але відповідаю на питання:
    Я не знаю де в оффлайні можна купувати іграшки, напевно Антошка, Мазекеа і тд. Я все замовляю в інеті. Мені так простіше плюс ціни підозрюю що нижчі ніж у наших магазинах.
    А щодо веселки, то я коли почитала обзори про неї то відразу загорілася:
    http://www.babyblog.ru/user/Suvimaca/3076965