Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

В нас такий [​IMG]подарувала кума на 2 рочки.класний, Маркові подобається. В знайомих є такий [​IMG] теж кльовий. Пластилін дійсно йде добряче. І дійсно, всі набори, що мені попадались, не завжди їм під силу. Марко хоч і не слабенький, але крутити ту крутілку в піцерії(типу щоб сир робити) йому тяжко і натискати на важіль, щоб форму піцци зробити. Так само і в інших наборах, все треба з силою робити. Як що подивитись відео на ютубі з різними наборами play doh, то інколи видно, що і дорослим не дуже легко. ще мені не дуже подобається їхня ціна.
    Це точно! постійно купляю їх пластилін, вн мені більше подобається, він якійсь більш пластичніший і приємніший)))) і як що попасти на їхні набори то дуже класна альтернативна play doh. Купляли на подарунок, а потім собі [​IMG] то дуже задоволені, думала швидко поламається, але в нас живе і ніц не трапилось.
    Ще б такий набір хочу [​IMG] в Ашані один раз бачила, а як приїхали, вже не було. Ціна на нього була в р-ні 200-300 грн

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В нас такий. Об'єктивно - хороший, гарна якість, непоганий задум, а саме тісто - мням, я б його їла - тааак смачно пахне!
    Суб'єктивно - трохи забагато там отої дрібноти, особливо на отому колі кольоровому, та й взагалі мене особисто іноді дратує сама підготовка до процесу - поки то все порозкладаю-поз'єдную, а шило мале 5 хв побавилось - все, вже не треба!

3. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Як на мене, на 2 роки ще трохи зарано

А Ваша мала плей-до (чи інші набори такого плану) взагалі любить? Я купила на Миколая малому (на той час виповнилось 2.5 роки) набір стоматолога - він трошки бавився, а зараз дуууже рідко витягає з коробки (хоча комплект класний). Набагато більше любить за мною ліпити звірят із звичайного пластиліну (тобто я ліплю, а він допомагає, потім бавимось цими звірятами). Якщо надумаєте на подарунок, я би зупинилась на якомусь елементарнішому, наприклад, в нашому наборі стоматолога є штука робити брекети - малий навіть не зрозумів, що це таке.
    А взагалі зараз син не бавиться майже нічим, на 3 роки отримав і лего, і машину на пульт, ще один конструктор, повітряного змія - майже нічого не викликає інтересу :sad: Хіба м"які іграшки, фігурки з пластиліну, між ними діалоги розігруємо

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Не знаю відносно наборів, а от лото/доміно ашанівське дуже подорожчало - було з півроку тому 30 грн, зараз 55! Шкодую, що не купила тоді, маємо тільки доміно

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Як на мене, то в ашанівських наборах сам механізм тугіший, ніж в плей-до, важче витиснути дитині самостійно.,а загалом по міцності десь однакові.

Дівчата, а мав хтось отакі дитячі візочки? Вартують уваги?

5. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Може хтось замовляв ляльки принцеси дісней? http://www.disneystore.com/2-or-more-10-each/mn/253545/ мене цікавить Аріель та Ерік, пара вийшла б за 20$, а якщо замовити на 75$ то доставка безкоштовно. Бо ті барбі, що в Антошці не дуже на мультяшних подібні. Або може ще якісь сайти знаєте.
    Бо ота дитяча манія на барбі-блондинок у кращому разі і дистофічних монстер хай у гіршому мене лякає. А от принцеси це вже краще, ІМХО

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

І в Антошці, якщо не помиляюся Урсула і зла королева з Білосніжки по 500 грн коштують, а тут по 120 грн виходить, трохи відчутна різниця

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Чи то безкоштовна доставка тілько по Гамериці?

6. karioka

karioka Well-Known Member

Дівчата, а хто може має (чи просто знає:) -такі Мегв Блоки
    дійсно сумісні з Лего Дупло? бо є можливість купити(заочно) але вагаюсь чи точно будуть пасувати, бо в нас Лего Дупло...
    Буду дуже вдячна за пораду!

7. Aster

Aster Well-Known Member

Тільки по США.

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мега-блок і лего дупло повністю сумсні між собою. Маємо і те і те. Кубики візуально чуть відрізняються але скірплюються добре.

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

Купляла недавно мега блокс - підходять до лего дупло добре. На південному в будинку іграшок зараз на них акція

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. VERO

VERO Well-Known Member

Дівчатка, порадьте. Вибираю подарунок для похресника (10р.) Дитина має все... Нічого більше не можу придумати, крім лего на відповідний вік (можна скласти 3 різних варіанти) або батут для скакання (не знаю, чи буде актуально для такого віку). Дитина багато часу проводить з планшетом, крмп. іграми. Шукаю щось, щоб відволікти.

11. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

1. настільна гра - зараз є вибір для різного віку і за різними цінами
    2. машинка на пульт, але не дитяча, а така, яка розвиває велику швидкість, навіть влаштовують на них змагання (дорослі дядьки)), не знаю, як правильно називається
    3. книжки, напр. енциклопедії, гарне подарункове видання

12. Aster

Aster Well-Known Member

- велосипед
    - скейт
    - самокат для підлітків (великі колеса)
    - футбольний м'яч, воротарські перчатки або футбольну форму
    - абонемент у бассейн
    - собаку
    - набір "крутого граффітчика"

Все інше навряд чи відволіче від планшету...

13. rose

rose Member

Дівчата, що купити на подарунок для хлопчика, 4 рочки, підкажіть, буд-ласка!

14. raspberry

raspberry Well-Known Member

Підкажіть хто де дешевше купував/замовляв набори Play-doh. Дочці 4 роки, хочу їй якийсь прикупити, бо з пластиліну, тіста, масси для ліпки любить ліпити, а до Play-doh ще не дійшли :)

15. olangel

olangel Well-Known Member

ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!!! :girl_cray::girl_flag_of_truce:
    Потрібен Бамблбі з серії One Step такий Я вже не витримую. Марко кожен день по 25 разів просить, що б йому купили Бамблбі. Купляли трансформерів тої серії, вони дуже класні, легко трансформуються і можна їх розбирати і складати, поки в нас іграшки №1 і не убіваємі))) Може хтось десь бачив?!!! Бо 249 грн+доставка мене не пре платити... В антошці і то дешевше купляли

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Для доні віку 1,4 яку ляльку вже вартує купляти?
    Тибу Бебі бьорн вже буде цікаво?

17. invisible

invisible Well-Known Member

Я думаю буде, але якщо нема ще ніяких, то можна почати з чогось простішого. Моя мала з 1,2 р. бавиться ляльками. Маємо звичайних, типу великих пупсів, і один такий що плаче, сміється, говорить мама. То вона тих ляльок годує, спати кладе.

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

Має прості ляльки - м'які, пластикові, Оксанку, яка співає...
    Ще тре машину для ляльки, бо хоче її возити :)
    Власне хочу щось цікавіше. Але не знаю , чи не зарано

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Бебі бьорн нічим цікавішим не буде, звичайна лялька, тут вже інтерес для старших діток, які придумують повноцінні рольові ігри, ІМХО. Краще я б купила якийсь конструктор з персонажами або маленбький будинок з людьми, для вашого віку це більш актуальне
    [​IMG] [​IMG]

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Порадьте де в неті краще купити надувний басейн. Приглядаюся до Інтекс.