Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

не зовсім іграшки..
    потребую поради у виборі кріселка і столика для малечі. Усі ІКЕА. Який кращий по експлуатації, який стане на довше.....маю дилему...
    1. варіант - легкий, дуже дитячий по дизайну( вага крісла 2 кг. можна совати туди-сюди, стіл 4,7 кг.))[​IMG][​IMG]
    2. дерево простенький,( вага крісла 3 кг. стіл - 4,5 кг.)[​IMG][​IMG]

2. Людок

Людок New Member

Відповім, як менеджер Ікеамаркет, перебуваючий зараз в декреті:), тому не реклама, а особистий досвід, відгуки клієнтів.
    Другий варіант стільниця стола дсп, важкі, но дерево нічим не фарбоване. При бажанні можна помалювати, змінити дизайн.
    Перший легкий, добре миється, має заокруглені кути, дитяча красива кольорова гамма.
    До меблів є розміри, щоб ви собі їх уявили, або приїдьте в магазин для примірки.
    Серії маммут до 5 років мало б хватити.

3. RedApple

RedApple New Member

ми маємо перший варiант, дуже задоволенi, легко миється ,крiсло легке, носим по хатi без проблем.

4. Bulbashka

Bulbashka Active Member

І я за перший варіант. Маємо такий стільчик. То хоч і виглядає не дуже надійно, насправді дуже міцний, і легкий в користуванні.
    Я часто на ньому сижу :girl_haha:
    Дитині легко буде його посунути чи перенести в потрібне місце.

5. silvia

silvia Well-Known Member

порадьте ще пазли-асоціації ( де чия мама, хто що їсть, де хто живе і т.п. ) щось такого плану [​IMG][​IMG]

6. kolobok

kolobok Member

Для старшої доньки брали дерев"яний комплект, кріселком я задоволена, а от стіл в нас дуже швидко набув непрезентабельного вигляду, можна пофарбувати звичайно , але руки ніяк не дойдуть.
    Для молодших я, маючи попередній досвід, взяла пластмасовий комплект. Плюс, що будь яка їжа, фарби, наліпки і тд для нього не проблема. Але от згадана вище легкість для мене швидше мінус. Бо на плитці стіл дуже легко сунеться, от сіла дитина їсти, нахилилась, чуть на стіл сперлась, а він вже поїхав вперед.

7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Дівчата, фломастери, які водою змиваються, Крайола хороші? На Сихові десь є вони?
    А пальчикові фарби які?

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дуже класні фломастери на водній основі є ВІС, переться і змивається супер. Точно є в Інтерсіті на 3 поверсі в Малятку.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а хто які ролики купляв діткам? на що звернути увагу? мала так хоче, бо в нас багато їздять вже біля будинку, то хочу спробувати)

10. silvia

silvia Well-Known Member

відкрила для себе такі водяні розмальовки, чогось мені раніше не попадались.
    [​IMG][​IMG]

11. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Купляли з чоловіком нещодавно собі :girl_in_dreams:

Вибрали фірму K2 і дуже задоволені. Якість влаштовує!

Раджу Вам вибирати модель з силіконовими колесами. А не з пластмасовими. Брати модель яка розсувається за розміром ноги. Так прослужать кілька років. І зразу брати захист на коліна та лікті! А в ідеалі ще й шлем.

12. Krosha

Krosha Well-Known Member

І я сьогодні такі купила. То моя мала щось не дуже їх сприйняла. Половину однієї сторінки помацькала пензликом, половину другої і на тому розмальовка залишилась. При тому що малювання для нас - то найперша справа (значно краще в нас іде процес малювання на магнітній дошці, на водному килимку - і не тільки маркером, а ще й руками, і пальчиковими фарбами).

13. silvia

silvia Well-Known Member

що можете сказати про такі набори ( якість / вага/ зручність) [​IMG][​IMG]

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Які іграшки можна брати на море дитині до року? Лопатки і відерочка поки що не цікавлять.

15. Krosha

Krosha Well-Known Member

Я думаю, ви самі відповіли на своє питання - беріть ті іграшки, які цікавлять :)
    Мою малу до року цікавили музичні іграшки, для води - такі, що накручуються і хвостом махають, а ще я думаю для морського відпочинку мячі пасуватимуть - вони майже всіх дітей цікавлять.

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Можна пластиковий сортер. Моя мала в ванні бавиться: сортер риба-кит і 4 фігурки до неї. Таке і в пісок, і в воду, і на рушнику можна - не потоне, не змокне. Ще книжки є клійончаті. Пупс пластиковий. Відерко і лопатку візьміть - може там діти будуть бавитись і ваша захоче. М'ячик. Є для води недорогі черепахи і крокодили - на ключик накручуєте і вони Лапками пливуть

17. invisible

invisible Well-Known Member

Ми маєм набір пластмасових скляночок для пісочку з різними отворами, то мала любить дуже ними у воді бавитися, переливати, черпати.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я щось навіть і не подумала про іграшки для води. Дівчатка, дякую за ідею.
    Заодно поділюсь не дуже вдалою покупкою. Чоловік купив донечці слона, який викидує м'ячики. В нього всередині вбудований пропеллер чи щось типу того. Але проблема в тому, що коли включений він не дуже голосно, але гуде. Малеча так його боїться! Аж плакала від нього. Коротше, буде здавати ту іграшку назад в магазин

19. NNB

NNB New Member

Доброго вечора!Чи ремонтують десь у Львові іграшки?Поламався наш "Чарівний горшечок" від Fisher Price....майже не співає...може якийсь дротик відійшов!Чоловікові боюсь доручати туди лізти. Може хтось з таким стикався?

Останнє редагування: 15 Квітень 2014
  20. silvia

silvia Well-Known Member

а у нас грає лише 1 пісенька, інша не працює...теж би зремонтували...