Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Хіба Курочка-Ряба і Рукавичка:) Та книжка дуже важкою мовою написана, я коли читаю, ламаю язика, мала моя нормально не сприймає, хоч і любить порозглядати і послухати часом. Від Абабагаламага в нас є дуже гарна книжечка "Велике місто, маленький Зайчик, або Мед для Мами". То є одна казка, досить довга, але які там ілюстрації, і написана легко-легко, і дуже так по-дитячому, я ту казочку сама обожнюю, не кажучи вже про доцю.

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Плюсую, ми теж дуже-дуже ту книжку любим і читати і розглядати. Мені настільки сподобалась, що я шукаю, що ще такого ж плану прикупити, вона супер.

4. Corena

Вовченятко, яке запливло далеко в море _ теж дуже мальовничо розмальована і цікава.

5. нталька

нталька Well-Known Member

для маленької дитини не підійде ця книжка.
    Але в нас є чудова тема про книжечки, там можна знайти багато відгуків.
    http://posydenky.com/showthread.php?t=69999&page=18

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

І в нас, але поки що малій вона чомусь не цікава, мабуть, тому що довга як для неї, всидіти не може. А от "Повітряні рибки" їй дуже пішли, казочки короткі, цікаві, ну, й ілюстрації, як завжди, на всі 100.

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Якими настільними іграми бавитеся з дітьми? Хочу щось купити, в Гранни гарний асортимент, але не знаю, на що звернути увагу.

8. Corena

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

ну пазли, нічого нового)). а ще гарно нам йде доміно джеко

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нам зараз йдуть настільні ігри. Маємо менеджера, фермера, морський бій, різні гонки - хто швидше до фінішу дійде. Більше нічим зараз не бавиться. В скоро в нього день народження, я навіть не уявляю, що йому подарувати. І ще всі гості будуть питати. Що може зацікавити в такому віці?

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Вчора купили малій Ноєв Кочег від kiddieland, радості доці і дідуся немає меж)). В Метро російськомовний ковчег зараз 190 грн.

11. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

і ми їх теж дуже любимо а ще ранківські книжки - ростоміри малій дуже подобаються http://sotniknig.com.ua/knizhka-zroctomir-budinochok-zviryat-ukr.html
    зараз найбільше бавимось мозаїкою-килимком і грою на ліпучках.
    ну, а я ще похвалитись
    у нас тепер новий транспорт :girl_wink:
    Золоті руки мого кума витворили нам такого коника гойдалку
    ми вже з чоловіком навіть встигли його обкатати :girl_crazy: а мала такі викрутаси витворяє, :xaxa: що тим плюшевим коням і не снилось ;)

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Писала у відповідній темці - маємо доміно Ашанівське Рік рок, дуже гарна якість і ціна теж - рекомендую! В них також є лото, але, думаю, нашому малому (2р9міс) ще зарано. Хоч доміно він швидко навчився грати - ясно, без глибокого аналізу :) Також любить просто так картки ці складати, типу звірятам хатку будує

Відносно книг - маємо і Мед для мами, і Вовченя, і багато інших -моя дитина "всеядна", періодично виношу книжки на стрих і знімаю пакет з іншими, які призабулись. Чиємо ще мої дитячі, шкода, серед них багато російськомовних

Підтримую. Маємо Найніжніші обійми на світі - дуже гарна книжка, якраз для такого віку. Ляпи під час читання виправляю. Також любимо в-во Ранок, зараз взялись за їх колекцію казок.
    Для річної дитини казки я б не рекомендувала, швидше короткі віршики

13. invisible

invisible Well-Known Member

Чим люблять бавитися дітки у віці 1-1,5 роки? Хочеться щось прикупити і цікаве і корисне, розвиваюче. Пірамідки, кубики-сортери всякі маємо, пупсів, музичних іграшок трохи. Конструктори їй ще рано, нічого не складає, тільки розкидає.

14. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Моя дуже любила всім відомий ковчег, всякі каталки, а ще машинки)
    Для творчості: пальчикові фарби, воскові олівці.

15. Tempernice

Якщо з розвиваючих, то моя гарно складала деревяні пазли такого типу
    маємо кілька видів, і досі їх складає, якщо заховати на тиждень, а потім знов дати:)
    Ще з такого віку починали бавитися шнурівкою, але перш, ніж купляти, я дала їй великі макаронини(канелонні) і шнурок, щоб подивитися чи їй цікаво, пішло на ура ще до року, тому потім купила отакого плану
    Ну і в нас гарно й досі йдуть карточки Домана, я розкладаючи по 8-10шт. озвучую, а потім прошу малу знайти, в пасивній памяті вже більше 200 слів, хоч говорить й досі дуже мало

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Ноєв ковчег і розумне цуценя теж цікаво було, крім пальчикових фарб є ще класні фломастери крайола для найменших, що легко зі всюди змиваються, теж цікаво

16. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

моя досі віршики не дає прочитати, тому у нас здебільшого екскурсія малюнками і мамина імпрвізація:girl_wink:
    для малюків є гарні книжки з серіх знайди і покажи, там лише малюнки і багато різних цікавих елементів на них
    у віці 1-1.5 ми найбільше цікавились каталками на паличці, візочками, музичними, десь чуть пізніше, пішли в хід посудки кухні, малювалки і тісто
    такі вкладки ми теж любимо )
    ще ось таку мозаїку, про яку писала раніше,малеча моя теж любить складати десь з півтора року, там великі деталі,4см

17. Tempernice

Де у Львові можна знайти дитячий дартс з шариками на липучках?
    Отакого плану
    [​IMG] [​IMG]
    Хтось таке має? І скільки така забавка приблизно коштує, бо в неті такі різні ціни, що я гублюся і вагаюся купувати онлайн

18. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, чи є якісь дешевші та нормальні по якості набори типу Play Doh? Ми ще такого не мали, хочу спробувати.

19. olangel

olangel Well-Known Member

купляла в Ашані Rik & Rok гарна якість, пластилін мені навітьбільше від Play Doh сподобався... ну і ціна :) купляла десь в р-ні 50-60 грн

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

хто які намети купляв діткам? поділіться, бо дитині бракує власного простору:)