Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Якщо не помиляюсь - то оріон, їх валом є і на стафі, і в наших львівських іграшкових магазинах.
    Бачу на кідстафі орієнтовно 180 грн.

2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

і в нас така ж як у Романа Флешки машина, підписуюся під всім вище сказаним, досить не поганий варіант, особливо на вулицю гасати, нам також подарували на 1 рочок, влітку кожного дня їздили на вулиці, а їй хоть би що....практично як нова... трошки колеса проїзджені

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і нам хресна на рочок таку дракошу подарувала, враження, що у Львові не було літом двора де б дитина не гасала на такій машинці:girl_crazy: (Флешка у тебе на вулиці точно дві було;)) , і на той самий рочок брат (olena) подарували отаку (але цю вже я замовила і я її люблю)
    той Маквін кльовезний (виробник Kiddieland ), пластмаса якісна і мелодії мене не напрягають. Так от, ми маємо дві каталки, дві юзаємо: дракоша в нас для вулиці, виглядає на неубиваєму, і є вищою, але я на неї не сідаю. Макквін в нас для їзди по хаті і я на ньому теж гасаю:girl_crazy: нормально мої 50 з хвостиком кг витримує:)

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дівчата, а що у вас зі взуттям робиться після катання на машинках, бо Мартин влітку дві пари "заїздив" до дірок:girl_crazy:.

5. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Напевне, можливо нам просто презентували зашвидко і тепер це вже їй надоїло. Дитина - дитині різниця.

Спитайте, спитайте, саме я і шукаю:girl_claping: Хочу б/у, власне тому що невпевнена на скільки нас вистачить.

6. Fleshka

дві нє...чотири було:girl_yes2:

7. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Якщо вже пішла тема про машинки :) хочу спитати, чи має хтось акумуляторні електромобілі? Такі, щоб по вулиці їздити? Із пультом, чи без... Бо вибираю малій таку машину, але надто великий вибір, і не знаю, на що звернути увагу... Дивлюся на ось такий міні-купер http://www.geoby.com.ua/elektromobil/kt1052r/. Але та машинка не має пульта, Ярка сама ще цього літа мабуть не зможе керувати, відповідно шукаю щось інше.

Ну і в нашому селі добрих доріг немає. Сусідка чотирирічна гасає на квадроциклі, і вже моя малеча на неї пальчиком показує, що хоче теж так. А чоловік мій каже, що квадроцикл - то недобре...

8. madchen

madchen Member

отака?
    Моє чудо на ній практично не їздить, хіба коли я його вожу туди-сюди... Раніше найбільше йому подобалось скидати якісь маленькі штучки в отой ящик/багажник, а зараз вилазить на верх і хитається в різні сторони.Прийшлось сховати ту машину в далекий куток, бо нерви мої невитримували тої сцени:d25:

9. kvVItKA

і мене таке цікавить. На два рочки хотіли серйознішу бібіку купити

10. Fleshka

в нас в дворі хлопчику - ровеснику купили десь пів рочку назад, але він три дні покатався і далі на дракошу оріонівського пересів гасати...а той електромобіль стоїть в кутку...не знаю чому...
    А взагалі маю чомусь думку, що прогулянка на тій жеж шковхалці/трьохколісному вєліку/самокаті покорисніша по перше, бо дитина активніше рухається, працює ногами, втомлюється, а по друге - мені б шкода було його виносити в двір, думаю з другої прогулянки йому б прийшов кінець з нашими то пацанами...

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

стосовно ігрових столиків-нам Надійка на рочок такий подарувала, то Марко дуже його зацінив..кілька місяців на "ура" ішло..зараз трохи вже не то..мабуть, заховати треба на деякий час..

з машинок обидвої мають ТЕХНОК...юзають/вбивають....дорожчої і не треба

а на 2 рочки малому замовила такий мобільний гараж, як Іра вище показувала ..а ще, як родичі питатимутть, то таке замовлю , бо хлопака дуже-дуже в нас майстер по викрутках і скрутках:girl_mad:

[​IMG][​IMG][​IMG]

12. LILY

LILY Well-Known Member

в нас сусідній хлопчик має, хватає того акамулятора на півгодини 40 хв.,але то фігня,так склалось шо в дворі в нас одні пацани...так Назар як виходить на тій бібіці всі біля нього прилипають/чіпляються недають навіть проїхати кожень хоче помацати/покататись але на пару хвилин і інтерес пропав....мені б теж було шкода юзати на вулиці і всіх катати...той варіант на своє величеньке подвір"я.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мені абсолютно не шкода,бо власне тоді в Любка і прокидався інтерес до того мобіля..мали/маємо 2 шт...інтерес дійсно не надовго,але то у дітей майже зі всім - велосипед, каталка, ролики і т.д.....найгірше для мене - винести і занести той чудо-мобіль на 3 поверх, а ще дітиску під руку, рюкзак з випивоном/перекусом....то халепа була для мене:girl_mad:

14. kvVItKA

наш теж. Відколи скручував з чоловіком столик -викрутки улюблені іграшки, але дорослі і крутить він наші столи-меблі:girl_crazy:
    маємо один набір дитячий, такий в чеЙмоданчику, але він не дуже добротний, то я його заховала, не люблю іграшок з поганої пластмаси:girl_mad:
    скоро будемо мати таке:
    [​IMG][​IMG]

15. zetta

zetta Well-Known Member

в мене хоч дівки... але теж маємо набірчик інструментів)) схожий.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Щодо інструментів - то раджу набори від Кіділенду, надзвичайно вдалі

17. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ми маємо такий акумуляторний байк(тільки наш чорний)-минулого літа (3 роки)гасав син на ньому майже щодня . особливо коли сусідський хлопчик , виїжджав на своєму акумуляторному двомісному джипі-то вони могли по пів дня коло них возитися-то мінялися машинами, то їздили обоє на якомусь одному транспорті.
    наш байк і мене возив нівроку,правда з меншою швидкістю

18. Fleshka

Викрутки - то больне місце більшості хлопів.
    Так склалось, що наш тато постійно вдома щось крутить, ремонтує, складає, бо живем в новій квартирі де постійно щось купується. Так от Роман вже всі чотири величезних чемодана вивчив на зубок, що де лежить, як називається, що чим треба робити, який інструмент до електрики, який до труб, який до скручування-паяння, я втому не шарю. Має своїх три набори з всіма прибамбасами - дрелями і шуруповертами, але таткові все рівно "зе бест".

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

О, і в нас викрутки - то улюблена забавка. Щойно відібрала, бо пробував собі до носа запхати...:girl_crazy:. Купили таку машинку як Уляночка показувала, з інструментами - тілки перевернув і подивився чи є батарейки, почав стогнати:girl_cray: щоб витягнути - витягнула, щасливий. А іграшкові інструменти - далі лежать. А от справжні - то капець, не відбереш:girl_impossible:

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну не скажіть :d23: Юлька деревьяний расшатаний джеобівський столик викруткою вже купу разів розкручувала ))))

А наш тато постійно цього не робить, але дитині вистарчило кількох разів подивитись і зацікавитись. Прийшлось їй також набор мастра купувати, з викрутками, плоскогубцями, гаєчними ключами і молотком )))) але справжня викрутка набагато цікавіша )))