Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Шукаю мольберт, замучилася((( Такий величезний вибір.
    Поки зупинилася на:
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    які у вас? можете поділитися? буду дуже вдячна!!!
    хочу, щоб регулювання висоти було і магнітна сторона

2. Krosha

Krosha Well-Known Member

Малеча моя сьогодні тішилась новинкою - мозаїкою Quercetti.
    Взяла їй на зараз такий набір:
    І два "на виріст":
    Якість - бомбезна, аж хочеться занурити руки в ті фішечки мозаїки і перебирати їх постійно. Ідея для малечі з тими карточками - суперова (з другого боку кожна карточка має такий самий малюнок, але ч/б). І якась аж атмосфера від тих наборів творча :) Сподобались мені ці італійці :)

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

нашому Атьку подарували таку штукенцію від кідділенду, бавлюсь я :) класна річ, диренчить, як машина, пищить, заводиться, трясеться вібрує, пару пісень, одним словом клас :)

4. Лія

Лія Well-Known Member

Дівчата! Хто мав розсувні роліки чотирьохколісні - такі що надягаються на взуття - поділіться враженнями. Хочу страршій взяти для початку на 5 років.

5. zabawa

zabawa Member

Маємо як на першому фото - дуже добрий і якісний, років 7 вже в нас і нічого йому не бракує, можна кріпити папір і малювати олівцями-фломастерами, на білій стороні фломастерами крайола, що змиваються, по чорній стороні крейдою, коротше дуже доця гарно нею бавилась і зараз періодично витягує...

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата, просить мене син про таку іграшку- настільний боксерський ринг, і там два боксери , які накручуються\заводяться(??) і боксують поки один не впаде. якийсь хлопчик в садку таке приносив. хтось бачив щось подібне? як його знайти?

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ань, для чого вам такі?
    Бери вже справжні роліки, хочеш додаткову підтримку ноги, то бери де передні 2 колеса в ряд стоять, а задні можуть бути як в ряд так і по бокам, виходить 3 точки опори, але на таких не дуже зручно кататись.
    Ми Юлі купили справжні роліки десь в 3,5 чи навіть раніше, ну в той час вона не могла кататись, ноги з під неї втікали, а минулого літа, їй було 4,5 вона навчилась кататись на роліках вже де колесики в ряд всі стоять, і чудово по нашому стадіону катається. на рівні з дорослими.

8. Лія

Лія Well-Known Member

Шось я маю сумніви - в неї не дуже з координацією. Найшла на стафі такі що на взуття на чотирьох колесах - і можна переставити в один ряд колесики.

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Можу вам такі подарувати від Фішер-прайс, мала може пару раз пробувала, але так нам і не пішло. Пишіть ПП.

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Про ролики

11. olangel

olangel Well-Known Member

ще такізаняття проводять на Кайзервальді, але то з весни.

12. Сяночка

Сяночка Active Member

о, і нам би певно таку іграшку))))

13. KitiKet

KitiKet Member

Купили на днях Парусник Киддиленд - ужасное разочарование!
    Во-первых, там написано что есть реалистичный звук мотора - это еле-еле слышно как крутится винтик.
    Во-вторых, она может и плавает, но чтобы это заметить нужно достать ребенка из ванной и в абсолютно спокойной воде подождать минут пять и может она доплывет от бортика до бортика.
    В-третьих, поворот. Она практически не поворачивает, ну или под таким углом ее нужно пускать в аквапарке, а не в ванной.
    Когда я пришла с ней обратно в Антошку, мне сказали: "А что вы хотели от лодки на одной батарейке?!". Я хотела чтобы движение лодки было видно (понятно что это не моторный катер), пусть медленно, но не настолько же! И что бы был звук мотора (которого нет). А так она просто болтается в воде и играть ей не очень удобно. За эти деньги можно было купить набор простых маленьких лодочек получше. В общем, я очень разочарована и жалко потраченных денег.
    Почитала отзывы, и там пишут что они не плавают и вообще не стоят своих денег. Жалею что не почитала их раньше.
    Вообще, у нас есть игрушки Киддиленда, и мы ими довольны, так что я просто не ожидала что эта лодка окажется настолько плохой. Точнее почти сто гривен за кусок пластмассы, который просто держится на плаву (и то хорошо) - это дорого :sad:

14. ZaKohana

ZaKohana New Member

Порадьте, будь ласка, конструктор для дитини від 1 року. На які фірми, елементи звернути увагу?

15. olangel

Нам на рочок подаруали Вадеріський набір Мідл Блокс. Класний, великі частинки, ще є база з колесами, можна якісь машинки будувати. Ще маєм Мега Блокс, бачила в Антошці. Теж великі, гарної якості, але ціна дорожча

16. Osya

Osya Active Member

На сподобався Wader

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

мені купа порадила конструктор "Wader". Там великі деталі, тому можна і маленьким діткам давати (у них є такий же).

Ми замовили братові Владу на дн, ще не пробували бавитись...

18. ZaKohana

ZaKohana New Member

А Лего набори? Ті, що від 1,5 р. є меншими?

19. olangel

То хіба Лего Дупло, але воно набагато меньше від Wader...

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

є Лего квадро. там великі кубики. але тільки в моєї дитини з’явився Лего дупло, то з ним краще бавиться. я би брала зразу дупло.