Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Tanju

Tanju Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Оля , бачила на південному в магазині Левеня дууже подібний на справжній, ніби міні Тефаль чи щось таке навіть називався. Але от ціни не скажу, бо не цікавилась.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

він Тефаль і є, щось 300 з копієчками.
    Коли ми наш купували то той тефаль стояв трішки вже покоцаний, то ми взяли від кенвея, чуть дешевше
    Перед тим були в антошці, там пилесоси +/- 400.
    Після того в ашані, там справжній якійсь найпростіший зелмер чи оріон були по +/-300. Чоловік тоді ще посміявся що вже вигідніше купити справжній і віддати дитини, бо справжній точно не розламає, але подумали що все ж таки справжній заважкий.
    Тепер думаю може треба було купити справжній, бо той кенвей у нас протримався чуть більше місяця і трубочки всі розлетілись, розламались, гофра відірвалась. Мабудь мій малий дуже старанно чистоту наводив)))

П.с. в ашані донедавно стояли пилесоски кенвея зроблені для ашану, по 100 з копієчками.

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

от і мене цікавить чи може то справжній якийсь купити маленький, ще і прибирала б:girl_in_dreams:
    ще думала за smoby

4. olangel

olangel Well-Known Member

Та чого? В мене Марко вдало тягає мій Zelmer миючий, ну а він зовсім не маленький. А з тих простійших було б як раз))) Єдине, що не подобається, що в разетку тре включати

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моєму три з гаком і від досі 2-3 рази на тиждень ним цікавиться. Класна іграшка. Ні разу не пожаліли, що купили.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Враховуючи що наш мужчінка дуже вже любить всякі пристрої, він в розетки намагається втикнути все що тільки може знайти, ну і те що він вже давно туда втикав блендер, фен, пилесос і т.д. то понятно. Пару сивих волосин в батьків, заглушки на всіх можливих розетках і подовжувачах, і по тій же причині впринципі ми справжній не купували бо там тож шнур. Звичайно його теоретично можна було б і відрізати, але це вже вообще кощунство ))) Ну і де ту махіну справжню тримати в дитячій)) наш то домашній пилесос має своє місце в купешці, для двох там місця немає ))

7. olangel

в нас то все ідентично, тому якось не хочеться щось такє купляти, дріт відрізати, то тоді ніякого пріколу в ньому нема :) як вже так хоче побавитись, то даю йому справжній після того як прибиру, ну або під час того, можна посидіти подивитись ;)

8. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

а, може, задурити чимось таким? :)

9. olangel

нєє, він любить все жужаще... блендер, порохотяг, пралка... Хоча такі набори з возиками мнє нра))) самаб прибирала

10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ги- ги... Я теж думала, що можна. Спочатку днів два бавилися. Потім почали згадувати, коли я прибирала. В результаті, коли я замітала, тим вінничком мені допомагали сміття назад розкидати. Ну а відро... В нього теж треба було налити воду, або швабра запихалася в моє відро. І тоді мокрою не відтисненою шваберкою ( а я не завжди встигала побачити, бо ж все- таки прибирала) йорзалося по паркет ній дошці, яку протипоказано сильніше мочити.

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Підкажіть, де можна купити гарні, якісні іграшки, які одягаються на руку, як у ляльковому театрі? Хочу дитинці маленькі лялькові вистави робити.

12. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Бачила в інтерсіті на Сихові. Здається другий поверх, там магазин з дерев'яними та інши еко- іграшками. Маєм песика і тигрика ( по 80 грн). Було ще гарне курча , але 150. Ну і ще був дід мороз та щось не зрозуміле. Може, ще щось в них з'явилося.

13. Galysik

Galysik Well-Known Member

у нас хіт сезону такий іграшковий будиночок. Там є все для кухні, холодильник, продукти, баняки, посуд, духовка є з плитою, все маленьке, компактне, складається і закривається у будиночку як у скрині. Я просто в захопленні від нього і син тільки і просить хату. Я ще трохи ховаю вміст холодильника і інші дрібні деталі щоб не погубив, бо набір від 4 років розраховано, але ми з 2,5 бавимось під наглядом. Пластмаса дуже якісна, деталі міцні, з елементами конструктора, треба збирати. Можна бавитись в рольові ігри, в сімю. Люксова розвиваюча іграшка і місця не займає багато.

Останнє редагування модератором: 2 Лютий 2014
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Плеймобіль-улюблені іграшка моїх дітей, ми маємо вже цілу коробку. Єдине - ціна, він і не в нас коштує чимало, а в українських магазинах ціна ну зовсім неадекватна.

15. zabawa

zabawa Member

Класна забавка. Дівчата, а де вигідно таку купити, ну і ціна яка?

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а де саме придбати такі будиночки можна?і яка ціна?

17. Osya

Osya Active Member

А якої фірми і де купляли?

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

а десь можна у Львові вживу глянути на таку smoby?
    [​IMG][​IMG]

19. Logos

Logos Member

Оль я маю такий тільки прогулка

20. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, а де можна знайти/замовити дитячий фотоапарат?