Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Чи бачив хто у Львові в продажі такі книжки-будиночки
    [​IMG] [​IMG]?
    Моїм дітям би то цікаво було, тільки хочеться "вживу" подивитися.

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а розкажіть де вони продаються віртуально?:girl_crazy:

3. Сяночка

Сяночка Active Member

Ми столик купили в 2 роки, мольберт подарували нам десь в 1,10, калякав, стирав, одним словом трохи бавився))), головне щоб маркери добре змивались)))

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Маємо весь набір з ІКЕА. Малий з року бавиться. І бачу ще довго буде бавитися.
    Зараз дозамовили йому до неї детальки фірми Brio. Вони підходять до ІКЕА.

5. Soleil

Soleil New Member

Ми Христинці купили столик і кріселка в два рочки, дуже любить сидіти за тим столиком, малювати, ліпити. Коли до нас приходять гості з малими дітьми, то теж за тим столиком бавляться і гостяться.

6. KitiKet

KitiKet Member

У нас такая есть, муж заказал с Китая. Не бьет в глаза это точно, я бы сказала что вообще очень слабенько светит. Мы тоже думали что будет как на фото, но как по мне, полная фигня. И еще, обратите внимание что на фотографиях такой яркий и четкий рисунок, потому что этот проектор стоит в маленькой коробке. То есть стены находятся очень близко. А в комнате эффект мало заметен.

7. Жменька

Жменька Well-Known Member

Нам би теж було актуально - поділіться інформацією, як хтось побачить.
    НАЯ, а де є в неті такі -я щось не можу знайти

8. Burberry

Burberry Well-Known Member

Кому потрапляли на очі дерев'яні коники?Бо всюди бачу "мєхові". Буду вдячна за інформацію. А ще, де купувати перші саночки і які кращі?

9. Logos

Logos Member

і мене такі цікавлять, похресниці на Миколая, як найдете киньте координати в пп

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

не коник,але дерев"яний, є на ікеа :)

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ми свого в антошці купили, вірніше нам подарували. дорогий був дуже але реально хороший - не перекидався і вже 5 років як новий, і дорослих витримує.

12. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

бачила щось схоже на Ігрушки7 і Ранок-Креатив
    ще такого плану траплялись і казки 3Д -домашні театри-прикольні і не дорогі.

13. Ная

Ная Well-Known Member

а ті коники дерев"яні до якого віку дітям підходять? особливо олень сподобався :)

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

мені головне щоб не багато вирізати і щоб воно складене купи трималося :)

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ми маємо і столик і кріселка Маммут. Страшій вже 7, а вона ще за ним любить сидіти і розфарбовувати щось, чи пазли на ньому складати. Супер зручно.

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

маємо. Поки вирізала ті казки - зненавиділа їх лютою ненавистю, бо вирізала їх, певно, тиждень під акомпонемент малого "Мама, ну чого ти так довго, я ж так хочу бавитись в театр". Дитина в мене акуратна, то в принципі все ще тримається купи (купувала десь літом), але дещо я з самого початку фіксувала клеєм. Картон найзвичайнісінький, як в наборах дитячих. Ну але дитині подобається.

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

а обов'язково, щоб це книжечка була? Бо я вчора бачила дуже схожий будиночок з меблями паперовий, але принцип складання там на липучках, самі матеріали в коробці зібрані, як пазли. Він є у вітрині магазину на початку Левицького (світ паперу чи арт-крамничка), як тільки повертати з Франка.

Ще запитаю про музичний килимок. Написала похресниця в листі до Миколая, що хоче такий килимок танцювальний, бачила в кіно, коли його приєднують до ТВ, і потім скачуть-танцюють по кнопкам кольоровим. Коврик я такий знайшла в ашані і в апельсині на зеленій (170 і 200 грн), але от мама десь моя почула, що такі ігри псують телевізор, хтось має такий? Це правда?

17. Жменька

Жменька Well-Known Member

Влітку бачила такі на гуртівні іграшок на Городоцькій (трохи вище Скрині на протилежній стороні)

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

яким чином псують?
    знайшла інструкцію до підключення, з неї випливає що ПК бачить коврик як один зі зйомних дисків ( пристроїв) а до телевізора коврик підключається як будь-який пристрій який має аудіо і відео вихід, ну і живлення, що там саме має псути техніку не зрозуміло.

19. Logos

Logos Member

була на двох гуртівнях, то ніде нема, хіба ті у вигляді мяких іграшок,буду шукати далі

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

була на двох гуртівнях, то ніде нема, хіба ті у вигляді мяких іграшок,буду шукати далі

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так от виходить, як зіпсований телефон, невідомо чим саме псують. Хтось сказав таку інфу мамі, вона мені, і я от думала тут запитати, може хтось має такі килимки, як вони в користуванні.