Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Сяночка

Сяночка Active Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Продовжуючи тему книжок, вже вище писала про книжку з магнітиками, тепер малому подарували з тієї ж серії,але з машинками, на кожній сторінці не вистачає деталей на малюнку, треба їх кріпити на магнітиках, дитина зайнята

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

А ще такий конструктор Quercetti, малий назвав його танці, бо всі ці тваринки, дерева кріпляться на шестернях, які зачіпляються одне за одне і крутяться. Вже другий день носиться з ним, по декілька раз складає-розкладає

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а де є такі книжечки? вони тільки російськомовні?

3. Сяночка

Сяночка Active Member

На кідстафі, нажаль тільки російськомовні, бо то російське видавництво Азбукварик, але вони в нас не до читання а тільки до складання))))

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, якщо вам такі попадались, бо я щось не бачила, киньте ссилочку пліз, бо мені якраз російськомовні ідеально підходять.

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дівчата а з якого віку дитині можна купляти розвиваючий килимок? Нам зараз місяць.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Колимки якщо не поимляюсь від народження можна

7. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, доні майже 3 роки. Чи варто купувати ляльку - м"яконабивну або пластмасову (яка краще?), типу нованароджена. Останній тиждень доця активно колише слона м"якого - бавиться в дочки-матері :) До того часу якось не бавилася, і возик ляльковий у нас не користувався попитом...
    Які у вас ляльки? Де є вибір? На що звертати увагу?

8. olangel

olangel Well-Known Member

Купила все ж таки малому дзигу Batat
    бо малого так вона тішила :) і прооолетіла так.... Марко нею вдома взагалі не бавиться. Ще ніколи не купляла іграшку, яка взагалі не цікава :sad:
    П.С. а може її можна повернути в Антошці? бо ккпляла в четверг? :) або на щось інше поміняти?
    Хотіла ще запитатись за ті ігрові панелі у візочок. А їх реально якось до автокрісла причипити?!

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

думаю так, але вважаю це небезпечни - є спеціальні забавки для машин і там кріплення надійніші...
    а ск та дзига? мої мальки дзигами бавляться - софа дотепер часом

10. Osya

Osya Active Member

Я купила малій магнітну дошку Баттат, то ніби трішки зацікавилась, інколи бавиться штампи ставить

11. Taska

Taska Well-Known Member

зайшла на офіційний сайт lego - а там ціни більш ніж на половину нижчі від наших українських! можливо ви знаєте якісь варіанти як можна замовити lego по цінах цього сайту в Україну?

12. olangel

ооо, тре погуглити, бо щось необхідності не було.
    в Антошці брала її за 177..але така кльова, сама б бавилась :)
    мені їхні іграшки дуже нра. Вже багато чого придивилась, але чоловік каже, що скоро своїми іграшками, Марко з хати нас виселить :)

13. Ная

Ная Well-Known Member

в нас не було жодної іграшки, котрою діти не бавилися але дуууже рідко було так, щоб іграшка зацікавила прям відразу, бувало, що і рік часу та іграшка чекала щоб потім на деякий час стати улюбленою. Ми маємо схожу дзигу від чіко, то Софія до неї "дозріла" десь недавно і то через те, що дзигою зацікавилася Таюся :), а куплена та дзига була в Софійчині півроку. Якщо не вдасться віддати/поміняти то та іграшка має всі шанси дочекатися свого часу ).

14. olangel

Маркові та дзига дуже подобалась. Ті кульки так кльово стрибають. Як приходили в центральну Антошку, то він знав де вона лежить і одразу біг до неї. Як її купила, то бавився у візочку, а тільки приїхали до неї, все, вона його не цікавить. Дивно.. Тому просто хотіла поміняти на те чим ьи бавився.

15. Latane

Latane Well-Known Member

Наталочко, через посередників, принаймі я так замовляла!

16. olangel

Повернула сьогодні дзигу :)
    і взяли в замін от таку штуку
    Марко у захваті :)

17. FlySkyJulia

FlySkyJulia New Member

В мене хоч і дівчинка, а такого плану кермо в нас іграшка №2 після машини!:girl_cool:
    Ось таке фірми Keenway, дуже хороша якість

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дівчатка підкажіть будь-ласка якісь цікаві настольні чи просто групові ігри для дитини 2.5 рочки. Бачу що малий вже до того дозрів. Та нашими він бавитися не хоче))).

19. Fish

Fish Well-Known Member

Чи ніхто не бачив у продажу іграшкового віяла? Мала просить, а я щось і не бачила ніде.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дивіться який я дітям під кінець зими девайс купиа )))
    Для лєпки сніжків "Снєжколєп"

фото не моє, бо фотік на прогулку не брала, але Юлька другий день підряд тільки тим і занята що колобків робить.