Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

в нас такі перші , малий не дуже хотів штовхати іх, більше тягнув за собою)) але загалом нормальні ходунки, приємні звуки, малий любив бавитись закидати кульки в середину..ну і хороша ціна в них.

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В нас подібні на перші. Як ходунки не використались ні разу, штовхати не хотіла, але як ігровий центр забавка цікава, дитина бавиться. Я б дорожчих не брала :)

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Кать, мене якраз більше цікавлять як вони на рівній поверхні, чи не їдуть скорше ніж дитина йде, чи достатньо стійкі щоб витримувати натиск дитини і втримати рівновагу, якщо малого занесе в сторону часом...
    І в тебе також є килим з довгим ворсом, як вони по ньому їхали?

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ми маємо оці перші, від Чікко. На рахунок міцності, то можу сказати - достатньо міцні. Діти мої люблять таку гру - старший сідає на оці червоні поручні, а молодший його пхає, по цілій хаті :girl_crazy:
    Радості повно, ну і ходунки покищо цілі ))

5. kati

kati Well-Known Member

по ковру не ідуть, ніяк. а по плитці/паркеті ідуть добре, не перевертаються. там доречі є фіксатор- типу не крутятться колесика, але насправді по плитці і тоді ідуть добре. я б також дорожчі не брала

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

О, дівчата, а поміряйте мені пліз висоту в тих ходунках чіковських від підлоги до ручки тримача?
    Бо в тих дорожчих чіківських висота регулюється, а ми високі. І з одного боку переплачувати неохота, але і щоб ручка була занизько також не бажано...

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вони не є високі - 40 см

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

щойно зіткнулась з поняттям "аналог" в дитячих іграшках. Приклад -розвиваючий килимок Rainforest. Існує такий килимок у виконанні FisherPrice і аналог від Baby Gift різниця у ціні на деяких сайтах - майже в 3 рази Хтось стикався з такими аналогами? Які вони по якості? Чи вартує на них звертати увагу?

9. Сяночка

Сяночка Active Member

Може підкажете чи є в Мазекер зараз такий конструктор, бо на англ. сайті не знайшла, думаю може вже таких не випускають. Просто в нас зараз новий хіт - робот))))

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

що подарувати хлопчику на 2 роки, в якого все є? :girl_in_dreams:

11. Януся

Януся Well-Known Member

ГГГ, також декілька раз в рік мучимося, що дарувати Янусиним друзям, у яких є ВСЕ. Для нас поки що безпрограшний варіант хороша, якісна книжка+якісні олівці, флмастери чи пластилін. Перед тим уточняємо в мами, яку б вони хотіли. Правда,всі донині колеги-коліжанки люблять читати і творити.

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

то само собою. але всі дітиська хочуть ще якусь забавку.
    знаю, що люблять модельки автомобілів, але не знаю, які вже мають, а які хочуть)) .
    не хотілось би повторюватись.

13. Сяночка

Сяночка Active Member

Мій малий книжки любить, а от до олівців-фломастерів-розмальовок байдужий, один час трохи калякав фломастерами на дошці, але то швидко минулося, пластилін - так, дуже любить, ще купляла малому таку книжку, там очки-носики-ротики на магнітах, і треба складати мордочки, малому подобається [​IMG]
    На 2 роки купляла нам ж/д дорогу Tolo, також бавиться досы перыодично

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

і машинки-модельки, трактори, крани то теж безпрограшний варіант

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Аналог і підробка все-таки різні речі, звичайно краще перший варіант.
    Наприклад, Joy Toy робить деякі аналоги популярних іграшок, якість непогана, а ціни значно приємніші.

15. olangel

olangel Well-Known Member

Дівчата, а в когось є такий набір фірми BATTAT
    як він вам? дуже мені подобається, вже другий місяць в антошці ходжу на нього облизуюсь, але ціна мені не очень)))))
    а ще подобаються їхні кубікі такі
    взагалі їхні іграшкі якісні і кльові)))

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

То замовте їх на амазоні, ціна в 5 разів менша
    http://www.amazon.com/B-One-Two-Squ...ie=UTF8&qid=1360070983&sr=1-4&keywords=BATTAT
    майже 11 у.о.
    Нам на Миколая спрезентували малявці цієї фірми ось такі
    але для мене ця іграшка залишилась загадкою, бо молодша сама зчіпити-розчіпити ті напівкільця не може, і сама то роблю прикладаючи зусилля, а старшій то вже не цікаво.
    А якість і кольори справді чудові.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Повертаюсь до теми пазлів, нещодавно відкрили для себе книжки-пазл, досить класна ідея - можна казки почитати, а дитина складає собі картинки на кожній сторінці, зазвичай їх 5-7.

18. Osya

Osya Active Member

Тільки для полегшення складання пазлів могли б картинку пазла дублювати там де треба складати, а то невідомо що складаєш :scratch_one-s_head:

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Змінила фото на більш зрозуміле - в наших книжках малюнок продубльований під пазлом.

20. Latane

Latane Well-Known Member

Тема принцес триває:) До нашого Лего - замку з Попелюшкою і принцем долучилася карета! Тепер маємо ще одну запасну принцесу!