Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Сяночка

Сяночка Active Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Я так розумію це така гра [​IMG]
    Теж на таку дивлюсь, хотілось би почути відгуки тих, чиї діти грають - чи цікаво це дитині в 3 роки, як взагалі враження. Хочу малому щось таке до дня народження, бо бачу щось для нього існує тільки пістолет, меч і бокс і машинки, не подобається мені такий напрямок))))) А всякими молоточками постукати любить. може і його зацікавить. Може порекомендуєте ще якусь нескладну гру, бо в нього якщо щось не получається або не розуміє того, то він кидає ту справу...)))

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я дивилась на тих марсіан, до Миколая хотіла взяти, але чоловік закритикував. сказав, що та гра вчить бити молотком по голові :confused::girl_in_dreams:.

3. siriuska

siriuska Member

Дівчата, а чи є зараз нормальні ігри, наприклад морський бій, мається на увазі нормальна якість. Можна деталі в ПП.

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Розсмішили)
    Хоча реально, то гра цікава вже після 3-х, бо воно не так просто попасти тим молоточком прицільно. олеся в мене можк постукати, але так без результату.

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Хочу відмітити дві останні радіокеровані транспортних засоби, що подарували Роману на Миколая.
    Спершу мусіла розборонювати татка і синочка за оце чудо
    [​IMG] [​IMG]
    То капєц, що та абракадабра вміє виробляти:girl_impossible:

Тепер в них нова хвороба - подарунок хресного: керована моделька феррарі 458 італія

Хлопці шаленіють. Видно їм подобається...Мені того не панять, я більше на ляльки хворала:girl_crazy:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а наші-ні:абсолютно відсутній інтерес до авто на радіоуправлінні...ні поліцейська машинка,ні велетенський джип їх не цікавлять

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми такого ж "монстра" маємо, привезли нам з Пекіну.
    Машина створює стільки шуму, штовхаючись у все підряд, музика гримить, сусіди наші внизу бідні, тому намагаюсь обмежувати забаву. :girl_impossible:

8. Fleshka

Да, з музикою там правда переборщили. Чоловік в перший же день дротик, що за ту функцію відповідає перекусив, і тепер вона не дискотечить.
    От що погано не продумали - перемикач на ті співи. Але без музики цілком нормально, світлових ефектів вистачає.
    Певне і я б хотіла так сказати, але нє, он вуп"ять деруться, йду ділити...ох, діти.
    Перший його величезний джип відійнов на верхні полки.

9. olangel

olangel Well-Known Member

Дівчата, а порадьте якісь класні забавки у ванну)))

10. Vероніка

Vероніка Never give up

В рік-два для нас цікавими була рибалка K's Kids і забавки Playgro (коли наливаєш воду, всередині цікаво крутиться)

А взагалі, у ванну в нас на УРА йде все підряд - пасочки, лопатки, машинки, мої баночки з кремами-шампунями. Малий може по годині не вилазити звідти, тому фантазія працює на всі сторони.

11. olangel

olangel Well-Known Member

Ага, в нас те саме :) потім як вода спускається, то вигрібаю кучу всього)))) Вирішила пару спеціальних купити)))

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я знов прийшла "авнас" писати :girl_crazy:
    кльова машинка, в нас вона десь з рочку, переїжджала всі перешкоди, вже пів року як сіла батарейка і ніхто не хоче її поміняти
    а першою керованою була мягка машинка (синочок тоді тільки повзав) і на пульті було тільки дві кнопки тому малюк без проблем керував
    а таку подарували племіннику на Миколая то 3-є чоловіків ( 2-є з них дорослих: чоловік і брат) не могли поділитися
    Я вже звикла, що чоловік купує іграшки швидше собі, купує багато і різних, від останньої мені відняло мову- керована пташка в яку треба стріляти, тобто її треба збити:girl_impossible: так в нас в хаті з"явився перший іграшковий пістолетик, а гру вважаємо тренуванням -полювання на качок, серйозні чоловічі забавки, піде з дідом на полювання як виросте
    найбільше Домчик любить бавитись маленькими машинками, таких маємо дуже багато і частину завжди носить з собою в рюкзаку
    щодо води:
    а має хтось ту жабу з Мазеркеа що бульбашки робить? в нас тепер є ванна і думаю купити, як дитині буде не цікаво то сама покайфую, а то що тільки татові відриватись ггг

13. Fleshka

Я знов написати комплімент. На цей раз Крайолі.
    Моя дитина ненавидить малювати. Олівці-фарби-фламіки для неї, я вже тут писала, стрес шалений. А розмальовки не переносить на дух. А тут - о диво! Роман взяв в руки мальовидло, що подарувала Хресна, і навіть почав хоч якось розфарбовувати...неодноразово... (в мене був маленький шок):

Фламастери направду дуже зручні і класні.

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Замовив похресник отаке чудо на день народження, а хто знає де то купити?
    Як мамі дівчинки воно мені як вища математика, ну після бакуганів,звичайно :girl_haha:

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в Ашані на вихідних були, серед іграшок, в тій частині де бакугани, трансформери і т.д.

ми Юліному старшому брату якраз подарунок на НР купували, то нам трохи лікбез провів малий ))) і ми тепер в курсі

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А треків хот вілс там часом не було? Нам поступило замовлення на ДН, а я навіть не знаю де шукати, щоб і вибір хороший був, і ціна не космічна

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

за хотвілси не скажу, старший тим не цікавиться, а молодшому ще рано, тому я поки не в тємє... Але думаю в Антошці, Будинку іграшок є достатній вибар....

18. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ну в нас фаворити, то пазли, розмальовки, пластилін, деревяні кубики і книжки(або напевно все, де треба сидіти) щоб стрибати на ліжку чи бігати іграшки не потрібні. Тому я вже починаю думати про ДН, щоб замовляти і самим купляти. Думаю над пеліканом, що шаріки тре ловити, конструктор, якийсь великий і пупсіки...порадьте, що ще можна придумати, для жвавості, щоб з нею бавитись?

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

а ще у "Пелікані" і на базарі на "Іскрі" є один магазинчик.

Ціни на них в усіх магазинах, практично, однакові, але ці треки у принципі не дешеві.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Хочу малому купити штовхалки-ходунки, як варіант розглядаю чікко і кідділенд
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Перші два цікавіші в плані кнопочок, функцій, більше як забавка. Але мають суто пластикові колеса і боюсь що по рівній поверхні як ламінат чи плитка будуть просто ковзати а не їхати, особливо під натиском малого. Чи вони загалом стійкі? чи витримають нашу немаленьку вагу якщо на них спиратись і тримаючись за них вставати і тьопати потрошки?

Останні мають прорезинені колеса і ніби то важчі за попередні чіківські, і є стійкіші, але і дорожчі значно.... дівчата, хто мав такі, хотіла би почути відгуки і поради...