Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

286213647_w640_h640_cid1021514_pid191063058-22414d6c.jpg kolyaska_smoby_2in1_550189_images_5494035.jpg

Чи бавитесь такими візочками від Smoby?!
    Доця побачила в "своєї міс кейті" в ютубі і тепер дуже просить в Миколая принести їй такий візочок.
    Вже бачу, що не я одна шукаю, якщо хтось знайшов - відгукніться де то чудо знайти.
    І взагалі наскільки якість відповідає ціні?!

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми маємо аналог, чуть сильніше треба прикластись, щоб ніжки-очка-ручки запхати в отвори, а решта функцій ідентичні. Цікава гра, бо одинаково захоплює як 4-хрічних, так і підлітків 12 років, перевірено)

• Подобається Подобається x 1
  3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Нам подарили на ДН, думаю що також аналог, загалом класна іграшка навіть для дитини двох років, малому просто цікаво різні кольори докупки приліпляти, а потім їх по одному відривати. Але оці аксесуари не хочуть чіплятися, хоча думаю що це не великий мінус в порівнянні з ціною оригінал/аналог)))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

А який саме аналог купляли? О дивлюся, що вони теж різні, на одних просто пише Вязкий шарик, на інших щось по англ..

Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk

5. Burchenyatko

А який саме у вас аналог? Бо вони теж є різні...

6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

7. Nikolia

Nikolia Active Member

Ми маємо той верхній, на чотирьох колесиках, нам хресна на рочок подарувала, ще правда завелика для доні, але дуже класний. Але мала возить, він зручний, маневренний, легко їде, справді як справжня коляска. Купувала, здається, в Антошці. А я минулого тижня бачила на Кідстафі за 1280 грн

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А з якого віку приблизно цікаво бавитися таким доміно?

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, порадьте мені щось цікаве для хлопчика на два рочки.

10. Burchenyatko

Конструктори блочні і типу Duplo, набір інструментів (щоб дриль на батарейках), машини Wader більші, треки Wader (з широкими доріжками і гаражем), гарні книжки, валіза з ручкою на колесах, Bunchems спробувати можна.

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

От в тому і проблеме, дупло є і не одне, маємо конструктор білд енд плей, трек Миколайко від хресного принесе, кубики теж є. Думала про дерев'яні городки, але мацьоп зараз трохи кидається іграшками, боюся щоб де в телевізор чи вікно не швирнув.
    Маємо ще щось замовити так десь на 300-350 грн. Нічого не можу придумати.

12. Burchenyatko

Тоді з Wader великі машини, бетонозмішувач, кран, сміттєвоз, пожежна. Вони зайвими точно не будуть. Є ще такі набори з інструментами разом з іграшкою, яку можна скручувати/розкручувати, або такий де чеможанчик в столик/стільчик перетворюється. Набір лікаря, лікувати всі іграшки. Плей дог якийсь. Треба ще дивитися до чого в дитини більший інтерес.

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Може книги?- віммельбух Артбукс з машинами дуже раджу, якщо ще не маєте. Багаторазові наклейки Мелісса - супер річ, близько 200 грн коштують. Кінетичний пісок, дерев'яна залізниця ікеа - трошки дорожче за 350, якісь ігри - лото, доміно, мемо.

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

О, ще можуть бути посуд, овочі, в нас зараз дуже популярна тема.

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

15. Burchenyatko

Порадьте мозаїку. Маємо таку від Технок, малому подобається складати, але то поле для фішечок незручне. Не знаю як пояснити. Фішки в ньому не тримаються зовсім, як трохи зрушити чи перевернути, то все висипається. Я б хотіла таку, щоб ті гвоздики-фішечки вставлялися так, що як перевернеш, то вони не випадають. Не впевнена, що пояснила нормально, але.. [​IMG][​IMG]

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Quercetti. Дуже якісна, мінус - ціна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Burchenyatko

Дякую, гарна, але ціна космос)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. svoybox

svoybox Well-Known Member

Хочу похвалити інтерактивну абетку, мала зацінила одразу. Спочатку тільки пісеньки слухала, трохи на кнопки тиснула. А сьогодні почала слова повторювати! Я не ставила за мету навчити її букви, взагалі вважала, що їй ще таке зарано, але дитини тішиться, танцює + слова вчить

• Смішно Смішно x 1
  19. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

+1 Подарували малому на 2 рочки, то теж дуже задоволені. Сам собі включає пісеньку, танцює і вже практично всі букви знає! Хоча я теж спеціально не ставила за мету вчити букви.

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

20. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

А яка саме у вас абетка?
    Ми мали в 1,4 роки - майже не цікавилась