Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

а в якому саме, бо дивлюсь на їх сайті, то нема тої іграшки?

2. marianast

marianast Well-Known Member

Диьині в рік і два рано таким бавитись?
    Хочу чимось малу здивувати, іграшок такого типу ми не маємо.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В мене гугляться сумки і крісла:)
    На рік зарано. Маю таку панянку вдома, то вона дуже справно розкидає то все морозиво по хаті. То десь від 2,5-3 буде цікаво, і ще бажано компанію мати, щоб хтось продавав, а хтгсь купував.

• Подобається Подобається x 1
  4. svoybox

svoybox Well-Known Member

[​IMG] з газети
    На Б. Хмельницького

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Sonechcko бачила сьогодні в Епіцентрі на Хмельницького. 297 грн. На першому поверсі є стенд з іграшками. не знаю чи на 2 поверсі є, бо я туди не дійшла.

6. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Малій от буде в січні 2 і він так припав мені до душі, я таки вирішила взяти його, може як раз буде тим бавитись.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Думаю, в районі 100-150. Моя зараз в 3.5 роки складає на 50-60.

Sent from my iPad using Tapatalk

8. Haidee

• Смішно Смішно x 1
  9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

так як Миколайко прийщов до нас завчасно, тепер в пошуках залізниці.
    є можливість взяти в хорошому стані фішер прайс - томас , але там колія пластикова. минула пластикова китайська не прожила довго, як і вагончики. чоловік агітує за дерев"яну типу ікеа. але на деревяну багато вагончиків не купиш, толку з міцної колії, як там не буде томаса. розрадьте мене якось))

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В мене зустрічне питання. А по тих коліях поїзди самі їдуть.чи їх тре штовхати -водити?і той томас це просто з мультика герой чи чимось іншим особливий? Ніколи не стикалась з поїздами.навіть в дитинстві не мали їх...

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, порадьте мені щось цікаве з цифрами. Рік і 11 міс.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну він має личко, в деяких моделях буває очі рухаються поки їде))
    мій любить його як персонажа мультфільму, до того поїзд собі тай поїзд
    а поїзди їдуть самі чи треба штовхати то від конкретної іграшки залежить
    Ікеа деревяна дорога треба штовхати, але більшість залізниць таки мають механізм
    мені здається що китайські пластикові дороги і фішер прайс то небо і земля
    я не знаю, що треба робити з фішером щоб розтовкти його
    вважаю, що китайські треба брати для старших дітей, які дуже люблять поїзди і будуть відноситись як до порцеляни

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Haidee

Є різні. Наприклад, від Лего є на батарейку і звичайний.

14. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

в нас томас з минулого року. там досить якісний пластик, не ламається. хоча спроби були :)
    Є залізниці з томасом, де самі їдуть, а є, де потрібно штовхати. ті, що самі, там вагончики пластмасові і колія ширша. ті, що штовхати - вагончики металеві.
    В нас отакий Игровой набор "Разбитый корабль" "Томас и друзья" - в интернет магазине Fisher Price

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

наприклад моєму треба тільки такі щоб сам возив. батарейковий поїзд разом з акумуляторною батарейкою пішов спати. не витримав лихої долі, бо їздив всюди.

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В нас мабуть теж. Бо все що іде само.чи на пульті чи на батарейках вже не працює. Рома досліджував як воно це їде без нього.. мож підросте не ламатиме..

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Фішер Прайс дуже міцні має іграшки, не врато порівнювати з базарними іграшками.
    Ще класний поїзд для найменших ELC - але ціна на нього в магазині у нас абсолютно неадекватна(

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

таки подумали, що будемо брати деревяний, проте не зараз))
    виглядає, що ним дитина буде гратися довше і його легше зберігати

19. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Мій малюк теж зараз захопився поїздами і конструкторами. Йому 2 і 5. Але Фішер нам задорого виходить купляти, та і в нього ще є звичка періодично копати замість м'яча все, що під руку попадеться, чи вірніше під ногу))) Тому зараз на Миколая замовила Термінал-2 від Технок і додатково їхній блочний конструктор Техно. В комлекті залізниці і знаки дорожні є, а малий їх обожнює, і вокзал збудувати можна. Якістю техноківської пласмаси я поки задоволена, маємо їхній крупний конструктор із серії Макс, то жодна деталь за рік не тріснула, тримаються міцно. І машинками їхніми такими більшими (маємо екскаватор, бетонозмішувач і самоскид), то теж витримують гарно часті падіння, при тому, що грає ними надворі. Отже, потім дам знати як цей набір нам піде. По фото гарний, Теомінал-3 взагалі з чемоданчиком іде)))

Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

А ще маю питання. Хтось має цей популярний зараз Bunchems? Подивилася в неті огляди і відгуки, то прикольна штука))) Але і ціна на оригінал кусюча... Хтось брав аналоги? Як вони по якості? Ясно, що оригіналу програють (дивилася численні порівняння), але чи суттєво? Чи все-таки для нормальної гри підходять?

Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk