Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

от в нас ситуація така, що як є з ким бавитись, то й в рух ідуть всі, які є іграшки. а як сама, то найкращі іграшки в мами на кухні в тумбочках ,чи у взуттєвій шафі...:girl_in_dreams:

2. Holly

Holly Moderator

Довго думали-гадали, що купити Олені на д/н. Так як іграшки ми практично не купуємо, то вирішили купити щось вартісне. Наразі Олена страшна фанатка підйомних кранів, тому думали купити щось з тої серії. Знайшли в антошці дуже гарний реалістичний кран, але занадто якийсь він хлопчачий, тай по віку розрахований на старших дітей. Та й коштує 531грн., що не мало, при умові, що дитина через тиждень не схоче бавитись. І таки зупинились на піратському човні від Кідділенд. По ціні ті самі гроші, але радості нема меж. Навіть Яринка бавиться :xaxa:

3. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...(2)

та йой, нашо вам то вЖе

4. olangel

olangel Well-Known Member

та то в тата бзік почався...не треба було його з собою по дитячих магазинах брати)))))

5. olangel

6. StarKa

StarKa Member

та й нашо вам то вопше!!!!
    як на мене іграшки мають бути такими щоб розвивали фізичні можливості дитини а не навпаки, ліпше купіть машинку-каталку, там хоть буде вчитися відштовхуватися, а електромобіль можна в місті коло оперного або в стрийському 2 рази в місяць по 10 хвилин взяти - хватить з головою. Ми ж тут усі за розвиток правильно? То ж одна з причин чому дитинку носити коло себе а не класти в коляску і возити просто - К на мене то аналогічно!

7. natorella

natorella Well-Known Member

я так боялась написати, зато тепер тебе підтримаю

8. StarKa

StarKa Member

9. olangel

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Що може бути цікавим для восьмирічного хлопчика? Єдине, що спадає на думку - настольні ігри - які?,
    і ще такі футбол-хокей, де гравцями рухаєш.

11. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Може 3D пазли ? Знайомої малий в такому віці дуже тішиться ними.
    Або з настольних є ще морський бій , такий як колись в радянські часи був ...

12. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Незнаю, чи в цю гілку ,але сподобалась ідея з інтернету дитячого будиночка. До "будування" можна долучитися цілою сім"єю, що зробить процес ще цікавішим :) Ну, і є де розгулятись фантазії :)

13. Aster

Aster Well-Known Member

Будь-ласка, будь-ласка! Похваліть свій іграшковий холодильник! Якої фірми, де купували? Вже пів-міста обшукала, а нормального холодильника не знайшла. Або малесенькі, або величезні. Або такої якості, що розвалиться за три дні. :sad:

А потрібен такий холодильник, що був розміром десь як для ляльки Барбі, можна трохи більший. Головне, щоб туди можна було складати іграшкові продукти! І лЯмпочка засвічувалася, коли відкриваєш! :)

14. Romanivna

Romanivna New Member

Підкажіть, де у Львові є гарний вибір іграшок Keenway. Шукаю похресничку подарунок на рочок.

15. magic

magic Well-Known Member

я все купую Keenway через інтернет-магазини, той самий Кідстафф - там великий вибір. я своєму малому багато Keenway купляла.

16. Kaplan

Kaplan New Member

В нас iграшок було багато, але все рiвно щось вирiзали, переробляли, мiняли, просто ламали. В результатi перестали купувати. Вони постiйно вигадують щось самi, а я дала волю фантазii. Економiя.
    Лишили з iграшок якi купуэмо лише конструктори.

17. olangel

Мамусі, підкажіть, де продаються ті бібікі - штовхачі, щоб можно було на неї сідати і ножками відштовхуватись?! Бажано чим подешевше :) а то 200 якось не дуже зараз хочеться викидати ...

18. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Місяць тому шукала на подарунок, взяла на Провесні біля Н.Цуму за 180грн (на ціннику було 200грн, але я почала говорити що на Південному така машинка за 180 то зразу спустили ціну).
    Ще були за 100-120грн, але якість не дуже - колеса дуже тоненькі і прогинаються в руках.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дивіться на базарах, тих дешевших всюди багато, навіть в нас на Балатоні є, і на Гал. Перехресті, і на Краківському бачила. Ціна десь 100-120 грн. В нас з тої категорії, Технок, корпус тонкий, але колеса непогані.

20. olangel

Поїхали ми га Південний і там закупились :)
    Купили ось таку бібі
    купу пасочок і машинку Keenway, хоча напевно я більше тішусь нею, ніж малий, бо дуууже класна :)