Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Проконсультуйте мене по тістам (чомусь ще ніколи їх не купувала). Отже, чи вони багаторазові? Наприклад, там така коробка із динозаврами? То типу зробив і все? І в чому різниця між трьома трьома першими і останнім? Бо на сайті ото останнє іде в розділі "пластилін і і тєсто для лєпки"Пластилин, Тесто для лепки - Игрушки оптом, а інші у розділі "кінетичний пісок і маса для лєпкі"?Кинетический песок. Масса для лепки. - Игрушки оптом

Вкладення:

2. raspberry

raspberry Well-Known Member

Так, якщо тримати закритими в коробочках. На повітрі швидко сохне. Різниця між тістом і масою вроді в хімічному складі і тісто м'якше.

• Подобається Подобається x 1
  3. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Купили ми магніти Владі Тойс і малюк їх так швидко погнув, виратили вони вигляд. Чи є щось схоже інших фірм, але цупкіше, якісніше?

Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk

4. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І в мене теж, пожмакала, повідривала. Я їх скотчем тонким пообмотувала, щоб малюнок не зривала більше. Трохи вигляд не той, але бавиться. Як знайдете цупкіші, поділіться інформацією.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

5. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

І в нас така ж ситуація, малий з першого разу їх порозривав, дівчата їх хвалили, але я ними не задоволена, можливо це для більших дітей)

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ми маємо ті магніти вже рік. Купувала майже всю серію, то загалом десь 60 штук. З них лиш штук п'ять може понищені - поздирав картинку з основи. Решта цілі, але звичайно "потрьопані" життям, бо малий їх реально щодня протягом року вовтузить. Ми задоволені. З цупкіших знаю лиш фірми Меліса енд Дог. Вони дерев'яні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. silvia

silvia Well-Known Member

Потрібен кран з гачечком на кінці, щоб підіймав вантаж і т.д.що порадите?

8. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Wader

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

і в нас така ж ситуація.
    ми взагалі купили 10 магнітних листів, найгрубших.що були в наявності,роздрукували тваринок.транспорт і наклеїли на ті магнітні листи( вони з одного боку клеєві) зверху обмотали скотчем. вийшло не фабрична якість. бо важко вирізати твердий магнітний лист, але може бути..

10. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

ВАДЕР - якраз малому шукала кран і на них натрапила. Маємо самоскид середнього розміру цієї фірми то він єдиний цілий з усіх трьох яких ми мали

11. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, хто мав/має "Веселий столяр" від Кідділенд? Чи ця іграшка буде цікава хлопчику в 1,8? Чи довго нею бавилися ваші дітки?

12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А де купляли магнітні листи?

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

В неті. Набила в пошуку магнітний лист купити і мені вибило купа пропозицій..

• Подобається Подобається x 2
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

в Джеко були крупні тваринки, але не повністю, треба було допасувати тулуб до ніжок

отакий бачила на кідстафі
    отакий маємо подарунок від хресного)) ну місця багато займає, він десь на метр, але опускання піднімання вантажу на пульті, плюс рухається вліво-вправо
    вадерівський теж нічогенький, але він з машини, а не самодостатній, то вже залежить від специфіки побажань дитини
    --- дописи об"єднано, 22 Листопад 2016 ---
    з 2 років точно буде цікаво, мій вже поза 3 має але часом до нього вертається, хоч не зависає,
    я думала віддати подрузі, але вже передумала)))
    досить непогана іграшка типу"перші інструменти", ну і якість хороша

• Подобається Подобається x 3
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

я взагалі чого сюди прийшла, порадьте подарунок хлопчику 1,5 роки, що живе в Америці
    я думала абетка, але якісь букви в них вроді є, звичайні, ну книжечки абетки
    може звуковий плакат-абетка? в Америці певно такого не купиш?
    книжечок українських мають багато, і іграшок загалом теж
    казкар в них був, не пішов
    ну і щось ще порадьте поза абетками-книжками

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Багіра може котофон-песофон українською, з функцією запису голосу. Я своєму якраз зараз замовила(правда без запису). Може кубики якісь гарненькі з укр. абеткою чи популярні зараз дерев'яні пазли-абетка. Вони продаються нефарбовані, можна самому розмалювати. Там вказаний виробник на фото

17. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Звуковий на цей вік якраз мав би піти. Були в гостях малому сподобався, вже і собі замовила. В нас книжечок багато не буває) купляю і купляю, але то від дитини залежить.
    Теж шукаю подарунок малечі закордон, то вибір аналогічно падає на абетку, двомовні книжечки і все що пов'язано з укр мовою)
    А над котофоном не думали? Мій тащився, але вже "скрутив йому карка"... А ще взяла своєму климок-пазли абетку. Маємо такий з іграшками, то кожного дня носить нам складати.

18. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А ще гарний варіант для подарунку величезний пазл Львів. Але то треба дивитися на вік і "відносини" з пазлами.
    @Багіра

Останнє редагування: 22 Листопад 2016
  19. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А які ви можете порадити музичну сопілку чи тромбон якийсь, щоб дитина могла дути, ніби. Але таке щось якісне.

20. svoybox

svoybox Well-Known Member

Дуже мені сподобалась ідея з іншої теми (колись взяла собі на замітку)