Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. happy story

happy story Well-Known Member

Посуд це точно ... Бо на на кухні постійно витягає все що можна і бавиться.

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Не зовсім по темі. Перенаправте куди слід.але маю питання.. в когось є спортивний компактний куток для малявок? Чи варто брати?.чи краще ходити в ігрові кімнати?. Який брати?. На що звертати увагу.?Рома почав лазити по тумбочках.столах. сьоніина підвіконник намилився залізти.. От думаю чи корисне буде придбання..

• Подобається Подобається x 1
  3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Поки рилась в різних магазинах в пошуках подарунків до Миколая-Різда-Нового року, знайшла пару цікавинок. Може комусь пригодиться, ділюсь...
    Набір Лабораторія ігор від Каротель. Класна штука. Купа розвивайок-цікавинок в одній коробці. Ціни траплялись від 220 грн до 450:girl_crazy:
    І взагалі в цього бренду(Каротель) є багато ігор-розвивайок для найменших. [​IMG]
    Набір карт від Міккі...За посиланням є відео. Теж різні ціни - від 90 грн до 180.
    Набор Большие карты Mikki (40605 Liscianigiochi)

• Подобається Подобається x 4
  4. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Подивіться такого плану Купити Конструктор дитячий НІК-4 (179 деталей) оптом оптом - Конструктори серії НІК (паяна упаковка) від Юніка
    В нас невеличкий трек є цієї фірми. малий любить ним бавитись, все гарно до купи кріпиться. і це українського виробника

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Так, Нік непогані конструктори, є на різну кількість деталей. Але нам Лего Дупло не заміняє наразі. Граємо паралельно і Лего дупло, і ніком, і дрібним Лего, і навіть кубиками-циліндрами великими пластмасовими досі - то все для різних цілей. Ну але в мене дитина загалом любитель конструкторів будь-яких майже :)
    @lovikyou якщо не маєте поки ніякого, то можна дійсно з Ніка (юніка) почати - заодно і побачиш чи дитині взагалі то цікаво.

Я чого прийшла. Розкажіть мені хтось про треки Хот вілс і аналоги :girl_flag_of_truce: Бо дитина вперто хоче "трек з диркою" (то типу з петлею). Варто дивитися на якісь китайські чи то все одноразові штуки?
    [​IMG] 5
    Чи краще якийсь б\в оригінальний купити (бо новий коштує до грома ясного :) я стільки не готова за шматочок пластмаси заплатити)?

Останнє редагування: 9 Листопад 2016
  6. sanches

sanches Well-Known Member

В мене кума малому на день народження вибирає теж зараз. Каже, що була в Антошці і пішла розчарована якістю треків хот вілс...
    В іншої куми є два треки, без дирки, правда, тримаються вже рік, але там і малий старший, і від одного все-таки якісь деталі повідлітали.

Отправлено с моего M3s через Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Хотвілси такі "тендітні" мені, а, наприклад, BBurago на вигляд і на дотик набагато міцніші.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

з Америки замовляти значно дешевше, це треба врахувати навіть якщо береш б/в, щоб не було дорожче

9. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Я купувала на Кідсстор( магазин на Замарстинівській 15) -в нас на форумі темка їхня є, то в них відчутно дешевше як в Антошці. Маю два треки вже більше двох років, то незважаючи що менший малий не "зовсім акуратно" ними бавиться ніц їм не є. Мені вони вічні, як і машинки їхні.Пластмаса там гнучка , що і при бажанні не зламається.

Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ще тут продублюю повідомлення, може мами 3-4-5 річок знатимуть: Моя донечка дуже любить займатись по книжечках типу Kumon. Шукаю щось так саме, але з наголосом на вивченнні української мови. Ще думала за кубики Зайцева. Хто знає чи бувають вони українською. Якщо так, то чи хороша якість. Може є щось подібне на ринку? За лінки в інтернеті чи картинки буду дуже вдячна. А також за наводку, де купити

11. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

13. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Так, бувають. Нам подарували їх українською. Але малий не зацінив, він у мене більше щось конструювати любить. У нас є саме такі зібрані, як за посиланням вище. Якщо цікавить, напишіть у ПП.

14. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

а не підкажете, чи до Бураго підходять машинки ХотВіллс? бо спершу хотіли трек ХотВіллс купувати, а цікавіші бачу треки у Бураго.

15. Havronia

Havronia Well-Known Member

В нас такий, що не підходять. Бураго ширший і з дірочками, хот вілси там застрягають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. marianast

marianast Well-Known Member

якість нe погана, машинок повно, ті всі пeтлі і рівні докуповуються, можна хоч цілу кімнату трeками забити. Нe ламаються.
    Вжe три роки маємо якийсь зомбі трeк, китайський. Купувала в Чудо Острові. Мeні він найцікавіший з усіх, там таких пeтeль можна накрутити, що самій страшно, плюс ті зубаті машинки інeрційні і лeгко проіжджають ту складну трасу. Тeж живучий, за три роки нe акуратного користування ніц йому нe сталося.
    trek-1415968-hti-mashinka-zombi-dlina-treka-630-sm_5373079451dbe50_200x200.jpg
    машинки хот вілс до нього підходять, алe вони нe інeрційні, тому такого eфeкту як від рідних нeма.

• Подобається Подобається x 3
  17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Краще оригінальний, але можна поцікавитись у дівчат, що з США привозять чи самому замовити. Моя сестра своїм похресникам, племінникам на ДН треки дарує. Теж має когось, хто з США возить. Вони складаються між собою і виходять складні траси. Цього року і мій малий отримає свій перший трек:girl_dance:

18. marianast

marianast Well-Known Member

Там дe нe шукай, дe нe купуй -всe рівно зовсім нe дeшeва річ. Ми малому купуємо самі і додаровують частини, повороти, пeтлі. Цe дужe громіздка забавка, виділяйтe напeрeд добрий шмат підлоги під тe діло. Чeсно - вважаю трeки занадто пeрeоцінeними. Маю до порівняння значно дeшeвший трeк, нічим нe гірший. Машинки хот вілс - наразі поза конкурeнцією, вічні забавки.
    І щe, @Akina, на фото зображeні швидшe за всe варіанти трeку, а в коробці будe стартовий мeханізм, дві траси і фініш. “Дірку” трeба будe взяти окрeмо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

А матчбокс.- такі як хотвілси?

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

підкажіть, які треки дивитися, щоб не на один день? WADER?
    для машинок типу Хот вілс.