Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

і в 6 цікаво:d23:

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

не знаю,як інші фірми, але наш ФІШЕР-ПРАЙС відкатує вже після нас 2 ляль і товарний вигляд абсолютно не втратив...він легенький, мобільний..я 2 години могла прасувати, поки Марко там мирно спав..

2. kati

kati Well-Known Member

наш чіковський шезлонг також нам відслужив чесно- річ файна і незамінна.доречі, подумую щоб комусь його продати))))))))

А та моделька шо ти Віка показувала першою-ми дарували її племінниці- найдешевше фактично з шезлонгів, але зато розраховане по вазі до 3 років.

3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

4. kati

kati Well-Known Member

відмовлю зараз))))
    Якби капюшон був глибший,типу як у візочків- то була б файна річ поставити малявку спати га балкон/подвір"я...а так він мілкий, безтолковой...Все решта-станд. функціі всіх шезлонгів-качання, музика.підняття спинки.ал-ля перші догодовування....не треба тобі він:)

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми таки купили шезлонг
    і виявилось кльова штука, і малому в ньому комфортно, і під вібро навіть 2 рази заснув і так і спав там по кілька годин.
    Юля на диво не виявила бажання в нього залізти, тому може то буде шезлонг виключно малого.
    Співаюча мавпа посередині правда надто навьязливо співае, замінили її на дзеленчалку-колокольчик тіні лав - тепер взагалі суперові звуки.

Єдине, мабуть варто було там придумати якусь "кукушку" яка б сповіщала що вібро надто довго працює. А то включити включили, потім дитину вийняли, і крісло стояло і ще кілька годин вібрувало аж поки не помітили і не виключили.

6. Zyzya

Zyzya New Member

хочу купити малій на ДН на 4 роки роліки. піДКажіть, які кращі? як вибирати і на що орінтуватись???

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

у нас такий вже 6-ий рік :) що він тільки не витримував, супер штука, стійкий, по ціні доступний і нічого лишнього.
    Ніколь, а де купували? моя однокласниця шукає його.

8. Leila

Leila Well-Known Member

Дівчата, порадьте, хочу купити своїм малим лего, але малому скоро 5 років, а малій 3 було в липні. хотіла б купити вже від 4+, але там дрібні деталі, я розумію що треба щоб вони бавилися під наглядом дорослих, але незавжди я біля них. Стас то точно хотів би щось складати складніше, але от Ліля біля нього крутиться, тому може краще ще лего дупло купити (хоч вибір невеликий). А через рік вже доросліше лего взяти.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

На стафі по 700 грн є досить багато пропозицій по тим шезлонгам, і шезлнги в наявності. І то там є таке як наше "Занимательное обучение" а ще є таке саме але чуть в інших кольораз і з іншими іграшками "Слоненок" та "Улитка".

А на Південному на минулому тижні таке бачила за 1100.

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

А ти малій дрібне лего боїшся дати?
    Бо Юля наприклад дрібним лего бавиться вже рік точно, а дупло і його аналоги не такі цікаві...

10. Leila

Leila Well-Known Member

Так за малу, бо було в неї таке що засуне щось до рота і тікає. хіба що трохи вже переросла.

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

1100 грн? Нічого собі :) я 5 років тому за 400 брала в Антошці :)

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, ану покидайтесь пропозиціями, а краще лінками, що то хлопам на 3 роки можна купити. Я щось і незчулась як ДН Романа на носі. Хресні питають що б йому треба, а мені крім поїздів нічого в голову не лізе...
    Найактуальніше для нього - двохколісний ровер, але ця покупка вже відпала, має 16-ку, навіть спокійно майжеосвоїв його з першого ж разу (чую буде мама бідна)))
    Треки, автомобільні дороги - щось нічого такого щоб його зацікавило нарівні з залізною дорогою не можу знайти.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

батут..в вас 1 кімната ще вільна,нє?
    і
    а якщо серйозно, то мо тематичний констукрот-пірати і кораблик, ферма і фермери:connie_pull-pigtail, літак на пульті, палатка у вигляді поїзда (ви ж часто на природі)..

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в кого дітки наші однолітки? чим бавляться? моє дітисько страшно непосидюче, нема такого, щоб її зацікавило більше ніж на 2 хв. тому мені в голову приходять лиш якісь варіанти, що не громіздкі, щоб можна було з собою в руки взяти і погнати.

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Машиииинки:girl_wink: причому будь-які, але якщо їх ще й запустити можна і поганяти за ними, то взагалі супер. М"ячик копаєм. Ще такий міні-ровер моїй дитині сподобався зі звуковою панеллю на кермі (без педалей, з ручкою). Фішерівський горшок часом цікавить, вона вже формочки в отвори запихає. Телефон тієї ж фірми маємо, теж танцює під нього. Він добрий тим, що тихенький, не верещить як дешеві аналоги. Малювалки під настрій йдуть непогано.

16. Milka

Milka Moderator

лего, набори з викрутками, самокат, цікаві книжки можна і енциклопедії щоб наразі йому читати а далі як зацікавить то буде читати сам.

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

так само. і телефоном трошки бавиться.
    але їй більш за все подобаються чужі іграшки, а свої цікавлять лиш перший день, поки вона не зрозуміє, що це її :).

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

який краще пасує брати на 3 рочки?
    може про такий мамокат MillyMally можете щось сказати?
    знайшла один відгук, що незручний, бо одна нога об заднє колесо б"ється, а інші пишуть що нормально....

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

думаю що таки не зручний, вже не раз чула що дітки зачіпають ногою колесо. три колеса добре якщо два спереду, але то для діток від 2-х рочків, а ти двохколісний не розглядаєш? я б на три роки вже брала 2-х колісний мабуть, Домчик недавно в магазині і на 2-х колісному дорослому пробував кататись, то більше на совання виглядало( ну але ми ще малявки) бо на своєму він вже літає так, що я за ним не встигаю, а муж каже щоб я за ним на велосипеді їхала :girl_haha:

20. kati

kati Well-Known Member

мій не бавиться жодною купованої для його віку іграшкою- ні горщиком, ні гусеницею фішерівською,жодною пілікалкою...тільки Сашкиними забавками-лего( оте з міліпіздрічєскімі детальками...але ттт до рота не тягне), всякими бакуганами,ітд.
    Тому я збилась і тепер взагалі не купую йому забавок.
    о, і ми..причому мені так цікаво, Саша з дитинства і дотепер не признає машинок,ніколи не бавився, не катав, а менший любить.