Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

Потребую поради! Моєму похреснику 8 років і не знаю яку іграшку подарувати, що цікаво у такому віці. Вертоліт на радіоуправлінні, танки, машинки, залізниця є. Можливо якісь ігри, чи трансформери? Наперед вдячна

2. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Підкажіть будь ласка, може де останнім часом хтось бачив іграшку собачку на повідку, яка сама ходить. В будинку іграшок тільки FurReal Friends(ціна таки захмарна 3200 грн). Можливо де є аналоги? дуууже треба!

3. katkas

katkas Well-Known Member

Ну то залежить, що саме , яка тематика йому цікава.
    Я напишу, що було б цікаво моєму 8 річці: лего набір на тему ,,star wars" " ninja go",похід в розважальний комплекс типу Ігроленд, на ігрові автомати. Монополія і твістер теж цікаво. Але треба разом грати,. Але звичайно то все-рівно не зрівняється з тим, що відколи у малого планшет, то щоб пограти в то все, треба той планшет періодично конфіскувати....

• Подобається Подобається x 1
  4. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Дівчата, в малого скоро 2 рочки, хочу купити йому автодорогу, бачила гарні від Wader, ще малий любить паровозик Томас, тоже дивлюсь на ж/д дороги, скажіть мені чи не заскоро йому таке? Може порадите якісь фірми?
    І ще, з якого віку дітки бавляться треками Хот Вілс, бо думаю що ми ще геть замаленькі до них))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

5. Havronia

Havronia Well-Known Member

Я маю дві вадерівські ще зі старших, то найменший з 1,5-2 років активно бавиться. Там деталі легко і зручно складаються, і до тих доріг підходять багато машин - і великі, і маленькі. Ще є треки хот вілс і bburago, то вони більше для дітей після трьох років.

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

чим бавляться дівчатка 5 років? обдумую подарунок для похресниці.

7. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Дівчата, а ще скажіть мені за набори Play-Doh, бавляться ними дітки? Бо чесно кажучи щось вони мені не дуже цікаві, та й думаю чи малий 2 роки бавився б?
    А з треків все ж таки рішили купити Wader, думаю малий зацінить))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

8. katkas

katkas Well-Known Member

Рано ще плей до. Мамі хіба то все ліпити, але не самостійно, більше з трьох років.Бо наша три роки бавиться з задоволенням, але всі кольори до купи змішує. І дуже все розкидає, більше потім часу на прибирання, а старший може дуже навіть щось зліпити, але то вже 8 років, і то не надовго. Все таки трек краще.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Як розвиваюче заняття з мамою, сам, звісно не буде ліпити як задумано. Обирайте якусь просту тематику, ми зараз бавимось набором Сафарі - з формочками тварин. Бачу, що зараз, ближче до 2,5, вже пішли би набори з приготуванням піци, і т.п., ще мені дуже подобається стоматолог і сміттєвозка, ну але то рочків на 3-4-5 думаю.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Мами хлопчиків! Прошу зорієнтувати мене в іграшкових машинках - якого плану машинки найпопулярніші у ваших синів?
    Чи збирають колекції з машин - тоді яких саме?
    Роздумую над подарунком для дитини трьох рочків (машина-самоскид Вадер є, та ще кілька різноманітних машинок).
    Хотілося б щось, чим дитина справді буде бавитись, аби було якісне, і щоб було цікавим дитині не один рік.....

11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Аерохокей.настільний футбол...

12. Havronia

Havronia Well-Known Member

Хот вілси найпопулярніші з 1-2 років і мін до 10 років. І mega hauler для їх перевезення. Якісні, довговічні. Ще мій трьохрічка активно бавиться маленькими вадерівськими, які зачіплюються одна з одною. І різну спецтехніку ( комбайни, крани, бетономішалки, ескаватори) дуже любить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Плюсуюсь до хотвілс і вадер. У нас ще кінсмарт в фаворі.

• Інформативно Інформативно x 2
  14. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Дуже любить Wader. Маємо з великих сміттєвоз, кран і пожежну. То грається всіма вже дуже довго. Ще бавиться автовозом - 1 велика і 3 маленьких машинки. То теж одна з улюблених.

15. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Отими Вадерівськими, що зчіпляються докупи бавився, коли був меншим (1-3 роки). Нам почали паралельно дарувати Кінсмарти, то дотепер у нас вже назбиралася чимала колекція і він далі ними продовжує бавитися і рахувати якої моделі у нього ще нема.
    Десь з 4-х зацікавився Хот Віллс, маєм наразі тільки кілька штук, але на ДН вже замовив трек, тож поповнимо цю колекцію.
    Як на мене, то найдовговічніше і найцікавіше - то якраз Кінсмарт і Хот Віллс.

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Наш машинками-модельками активніше після 4х почав цікавитися, а в 3 то ще більше любив спецтехніку і будівельні машини.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Які є добрі та безпечні пальчикові фарби, яких ТМ?

18. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

З приводу машинок, плюсуюсь до Вадер. У нас з великих бетонозмішувач (улюблений), сміттевоз і джип. Граеться ними активно з 1,5 року, зараз любить сісти зверху на сміттевоз чи джип і так іздити))) Кінсмарт мае декілька, але через те, що улюблена гра - це робити аваріі, то трохи вони в нас вже покоцані...((( Маленькі любить, мае дві хот вілса, і купу аналогічних дешевих, ідеальний варіант для спускання з горок, а ще по ним любить вчити кольори)))
    Підкажіть, хто мае Термінал-2 конструктор від Технок? Якісний? Варта взятия? Чи яку залізницю порадите на вік 2,3 роки такого плану?

19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Плануємо сину на Миколая подарувати залізницю: порекомендуйте, будь ласка, добрих виробників, (або розкажіть, які недобрі), бо я щось зовсім в тому не орієнтуюсь.

20. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Так, пора закупляти Миколая:) Малий зараз любить мультик про Робокара Полі. Хотіла би купити фігурки трансформери хоч тих головних героїв. Порадьте які брати? Чи нормальні ті китайські чи дивитись з дорожчого? Ще потрібна іграшка для похресниці 6 місяців. Ціна до 1000 грн. Думала щось з фішер прайс. Можливо горщик? Чи то ще зарано? І ще для дівчинки 2 рочки, порадьте ляльку. Ціна до 500 грн.