Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. svoybox

svoybox Well-Known Member

Або займуть, але так що мамі потім ще більше роботи додасться, пластилін на одязі і на підлозі, по килимах і ліжках, пазли запхані по всіх можливих щілинах, де тільки пролазять, в нас навіть в крупах пазли живуть, я вже навіть не витягаю, бо до кінця дня вони знов туди переїдуть

• Подобається Подобається x 1
  2. Almariel

Almariel Well-Known Member

Не замалі. Є відповідна тема на форумі.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Отак, щоб зовсім лишити дитину і вона сама бавитиметься, то такого в нас не було. Все одно хвостиком за мамою. Але з того, що все ж може на хвильку "всадити" маля на місце, можу згадати таке...
    Магніти звірята від Владі Тойс
    Маємо майже всю їхню серію. Бере коробку, підходить до холодильника і чіпає на поверхню. Бавимось від року і досі.
    Планшет для малювання. Малий взагалі дуже любить малювання, тому це і крейда у нас в фаворі.
    Ще отака гра-пазл "Лунтік. Половинки". Картинки з героями мультика просто розділені на дві частини, треба складати. Малий висипає ті картки на диван і пару хвилин в них порпається, а я вже потім підключаюсь. Ви може ще замаленькі, але на майбутнє...
    Ноїв ковчег, конструктор з великих блоків, толокар, машинки, стоять в куточку, нецікаво.

• Подобається Подобається x 4
  4. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

О, магнітики! Точно, треба купити малим, щоб біля мене чубилися з ними) і про планшетик теж думала)
    Пазли не знаю, чи підуть, хіба бавитись в різних кімнатах з ними.
    Бо відерко-сортер для різних дерев'яних детальок викликає в основному бійку:один хоче складати, а інший не хоче, щоб братик складав)))

Дякую, дівчата, за поради) будемо розширювати наш асортимент)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Моя якраз в такому віці до 1,6 -1,8 любила кухонне приладдя- мисочки, ложечки, бутилочки пластмасові, банячки складати. А ще як насипати макарону якогось чи накидатм чогось цікавого, то їй надовго вистачало. Це так до слова.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

6. Chekay

Chekay Well-Known Member

Дівчата, хтось має таку bunchems забавку?
    Виглядає непогано, але цікавлять реальні відгуки

7. silvia

silvia Well-Known Member

десь я читала відгуки, що як влізе у волосся, то буде ціла проблема витягнути, чіпляється за все....

• Подобається Подобається x 2
  8. Havronia

Havronia Well-Known Member

Я довго думала, але в доні довге волосся, і почитавши відгуки та маючи досвід з реп'яхами, вирішила не ризикувати.

9. Chekay

Chekay Well-Known Member

ооо, за таке я навіть не подумала, я думала чи не царапатимуть шкіру ті гачечки бо ми мали від однієї липучки на одязі подразнення, а ще як в волосся залізе.... певно то не для нас іграшка

10. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, а чим бавляться малюки(2р.) на вулиці в холодну пору року(осінь-зима)? В піску не поталяпаєшся особливо, та й малий і так в пісочниці не сидить. Згадали лиш лопатку велику для снігу. А ще?

11. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Нам нічого особливо не йшло (поки снігу не було) крім біговела. Як калюжі то гумові чоботи і відро з лопатою (черпає воду) і камінчики в калюжі кидає. Як не дуже мокро то можна ще м'ячик покопати, на асфальті помалювати. О, а ще довший час бульки дуже любив пускати :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Прошу поради. Маємо йти на ДН. Хлопчик, 3 роки. Хоче гітару. Яка вона має бути для такого віку? Де можна купити?

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

мені дуже сподобалась гітара Батат- пес-гітарист. пише що вона від 2 до 8 років... в будинку іграшок вона шось півтори тисячі грн. на кідстафі до тисячі. а взагалі мій 5річний племінник носиться з чіковською,(правда як на мене чіковська дуже дитяча. в батат і струни хоч є))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Almariel

Almariel Well-Known Member

Купіть справжню укулеле. В нас вона 20€ коштує. Думаю в магазині музінструментів має бути.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

15. нталька

нталька Well-Known Member

Щось я може жлоб, але, як на мене 1000 грн на подарунок - то занадто.
    Глянути на бебіплюс. Там купа гітар. У нас є ще від малого, з дешевших. Моїм 3-4-річкам, і не тільки їм - супер була і є.
    --- дописи об"єднано, 16 Вересень 2016 ---
    маємо китайську. Не царапає шкіру, і в волосся ще не заплутувалась. Правда я дитину перед тим попереджала, щоб віночків собі не робила. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

гляньте в неті Simba фірму, ось найпростіша в них

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

чим цікавим бавляться ваші донечки 3х років? бо є всяке різне, а щось такого б цікавенького прикупити. ану розкажіть, матусі:)

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ляльковим будиночком, любить всякі рольові ігри, лего, пазли. Зараз бабусі навчили грати в доміно. Класні є конструктори playmobil, в нас є 2 маленькі набори ,планую на Миколая щось більше докупити. Ну і всякі саморобки любить. Майже щодня щось ліпим, клеїмо, вирізаєм.

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

Принцеси Дісней
    Доміно. Лото
    Великий пупс, візок, аксесуари = дочки-матері
    Перукарня
    Лікар
    Лего

20. Isa

Isa Well-Known Member

А ляльковий будинок буде цікаво 5річній дівчинці чи то вже пізно? І що такого віку дівчат цікавить?