Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Bibysbka

Bibysbka Member

Я своєму похреснику 2 рази купувала з серії пожежників. Але він дуже любив пожежні машини. А ще бачу багато хлопчиків в такому віці люблять мультик Ніндзяго, то в лего є така серія наборів.
    --- дописи об"єднано, 17 Серпень 2016 ---

Дівчата,а я знов про ті столики пишу. Хто має Tega Mamut,напишіть будь ласка чи добре підходить та пластина для лего до оригінальних лего? І чи може підкажете, де у Львові можна подивитися на них вживу?

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дівчата, а є якісь фігурки а-ля Лего, але більші трохи, для дівчинки? придумала собі щось таке для доні. щоб бавитися в ляльковому будиночку саморобному... є щось таке? якісь такі міні лялечки?

3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я хочу спитати чи мав хтось невеликий спортивний комплекс вдома? Бачила деревяні і з пластмаси: там є гірка невеличка, шведська стінка, мотузки намотані, щоб лізти нагору. Нам два роки, є місце, де таке поставити в хаті. Та й на вулицю можна винести.
    Поділіться досвідом, якщо хтось має.
    Або де і який саме купляли, якщо задоволені.
    Дякую.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

Так, добре підходить та пластина для лего, але не для дупло. Його теж можна але не аж так зручно. Ну і мій любив зняти ту кришку і ходити по тій основі для лего, ортопедичний масаж собі робив)) то воно якесь трохи нерівне стало, тобто не такі міцні як оригінальні столики але останні значно значно дорожчі і вроді тільки для гри. Загалом якістю я цілком задоволена, тільки як і писала, погано або й не відмиваються фломастери і олівці, хіба якщо буквально за дитиною мити зразу. Якщо б не той бонус з лего то брала б ікеа мамут, мені вони миліші тепер як порівняла, хоча вроді дорожче трохи виходить

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Ми маємо Tega Mamut, вибирали між ним та Ікеа, по міцності і якості все ж таки вибрали фірму Tega, ще й на Лего стільниця є) На рахунок фломастерів, то відмиваю Містер Мускулом до кухні, потім на чисто шурую водою, щоб відмити ту хімію. Також на кріселко можна сідати і дорослим, витримує. Загалом я дуже ним задоволена, малий все що можна і не можна на ньому робить, дуже його полюбив, і розкраска цікава та яскрава, брали оранджевий з салатовим. Купували на Кідстафі)

Ще на рахунок тої дощечки для лего, вона складається з 4 частин, тому на самих стиках є трохи зазор, і як писала вище форумлянка, мій малий також лазить зверху по ній, то трохи крива зробилась)

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. sanches

sanches Well-Known Member

Христя, подивись на аліекспресі. Я там малим шукала маленьких лего-чоловічків, то там купа фігурок - в тематичних до мультиків, і просто.

Щодо столиків - в нас ікеа. Подобається, що легенький, але міцний. Діти його по квартирі тягають, іноді обидва разом вилазять на нього

Отправлено с моего Nomi i504 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Подивіться magic clip princess
    Це маленькі діснеївські принцеси в пластмасових платтях, які можна знімати.
    А з дешевих - є маленькі лялечки типу пупсиків але з волоссям в платтях. Їх купа на базарах. Але якість така, як ціна

• Корисно Корисно x 1
  8. Almariel

Almariel Well-Known Member

моя сестра має: гірка (маленька), драбинка, кільця... дітям подобається, моїм теж. купували десь в Києві (вони з Київської області)

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

друзі мають. Наз. Ранній Старт. Купували дитині на рочок. Наскільки знаю, то наче маля не дуже переймається тим комплексом(зараз дитині 2роки). Ну десь колись пограється. А так стоїть сладений. Я думаю, що таку річ варто купувати, якщо сім'я живе десь за містом чи в приват. секторі, де немає дит.майданчиків. Тоді дійсно дитині якась спортивна руханка буде. А отак якщо дитина часто гуляє на майданчиках, де є таке спорядження, то звісно дитині цікавіше буде на повітрі серед дітей полазити, ніж удома. То як з іграшками, вдома повно своїх(пасочок, відерок, машинок), то нецікаво, а як на майданчику в когось, то одразу цікавість прокидається. Крім того, то дороге задоволення - 4-6 тис.грн. Треба добре все зважити. Ну друзі, принаймні. казали, що краще б на ці гроші накупили якихось інших забавок.

10. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Ясно, буду ще на Кідстафі дивитися. Я бачила у принципі за 3-4 -тис - але в інтернеті. Ми якраз і живемо в селі.
    Тому нам би підійшло. Майданчик дитячий є лиш один невеликий в центрі.

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

А, ну тоді так. Я б теж задумувалась над таким придбанням. В такому випадку така річ доцільна.

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Дівчата.а порекомендуйте хороших виробників дерев'яних іграшок.? Знаю bino.hape... А ще?

13. fiesta

fiesta Well-Known Member

А я про візок для ляльки.
    Треба для доці 3,5 р
    щоб був як люлька і мав сидяче положення.
    На ОЛХ приглянула 2 моделі
    - adbor mini ring
    - melogo 9346
    Виглядають добротно.
    Але якісь такі великі вони! Чи то так здається?Якими ви і ваші дівчатка задоволені?

14. raspberry

raspberry Well-Known Member

@fiesta, в нас melogo 9662 вже певно роки три. Там два блоки: люлька і прогулянка. Добротна, Яна в неї навіть Влада садить і катає.

• Подобається Подобається x 2
  15. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Дівчата, хочу купити малому біговел, як його вибрати, на що варто звернути увагу? Чи ми ще будем замалі, 1р.10міс.?
    647789606_6.jpg

16. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дівчата, чим бавляться ваші дітки віку 1,3-1,5 рочки. Перебрала я дитячі іграшки і бачу, що маємо мало. Маємо різні музичні (в фаворитах піаніно), дерев'яні різні пірамідки, сортери, нанизувати бублики на палички, кубики один в одного складати, відеречка складати, машинок не дуже (тут хотілося б порад, які ви обираєте для такої малечі?щоб були безпечні і цікаві?). Маємо одну бобікар, щтб штовхатися, то увагу їй приділяють лиш тоді, коли треба кудись добратися, щоб використати як підвищення. А так за останні місяці два я лиш раз бачила, що їздять. Певно ще малі, бо не вміють відштовхуватися нормально.
    Я хочу щось таке цікаве, можливо розвиваючі якісь маєте? От ті, що на ниточку нанизувати? Цікавили ваших діток? Чи ті, що із паличкою, возити? Я хочу щоб іграшка їх відволікала хоч на кілька хвилин, щоб мати можливість зробити щось на кухні.
    Одним словом, чим бавляться ваші дітки?

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

17. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Загалом я тобі про нас вже розказувала. Щодо машинок: мій має багааато, від великого самоскиду в пісочницю до маленьких хот вілсів. З тими маленькими особлива любов, інколи навіть їсть з ними на столику) І дуже йому подобаються ті, в яких відкриваються двері-капоти-багажники.
    Щодо возити з паличкою. Подарували нам якось рибку таку просту пластмасову з паличкою, яка дзеленчить, як її пхати. То тепер зацінив її, ганяє, мотиляє, пару хв займає його час. А інколи виймає саму паличку і ходить з нею, як дідок з костуриком:)

• Подобається Подобається x 4
  18. lyubashka

lyubashka Well-Known Member

можливо більш на 18м+, але мої малята любили:

19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

У мого сина в такому віці фаворитами були великі машини. Конструктор вже ближче до двох, і, загалом, біля двох років значно урізноманітнились іграшкові інтереси. На мій погляд, не потрібно багато іграшок в такому віці - діти все одно в більшості своїй не будуть годинами коло них сидіти, а бігтимуть туди, де мама тісто містить чи тато гайки крутить) іграшки більше як коротке розвиваюче заняття, ну, але може ваші посидючі, чула, що такі бувають діти)

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  20. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

І ще додам, що всілякі "розвиваючі" іграшки - шнурівки, пазли, пластилін, то все лише з мамою, тобто такі іграшки не займуть дитину такого віку, щоб дати Вам натомість час. Хоча, це лише мій досвід з однією дитиною, може буває і зовсім інакше.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 2