Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Iryna

Iryna Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

маю дилему, що краще купити чоловіковій похресниці на рочок? хотіли велосипед такий з ручкою, але вже хресна купила... порадьте щось, пліз!!!

2. silvia

silvia Well-Known Member

а я дуже задоволена що ми купили коврик місяць тому, малеча так гарно бавиться, іграшки кольорові і гарні, дзвенять, він сміється до них, агукає, я кладу у коврик, коли треба вибігти на кухню чи приготувати чоловіку поїсти.
    , ну дитинка ж має бачити крім маминого личка й інші предмети кольорові і різної форми і жужащі і дзвенящі, які можна пощупати лежачи на спинці))))

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

з тих самих міркувань і ще по ряду причин, хочу купити малому щось типу такого шезлонга, в ідеалі такий самий
    [​IMG][​IMG]
    Хто його мав? вартий уваги?
    Бо простіші моделі де під спинкою немає упору да розраховані на менший діапазон ваги, що загалом не дуже...

Чи кращє і функціональніше купити стільчик для годування з різним кутом нахилу спинки, опустити в максимально лежаче положення, опустити сидіння в самий низ, вчепити дугу з іграшками і буде те саме?

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

купили ми вже, але не коврик, а просто таку рамку, на яку іграшки чіпляються. дитині ніби подобається. і нам зручно: куди дитину не поклав, а ту рамку можна зверху поставити.

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, як думаєте, іграшки "Build&play" (то ті,де треба машинки-літачки збирати гвинтиками) цікаві будуть трирічному хлопчикові? Тут десь Уляночка раніше писала, що якраз на 2-3 роки, от думаю: таки більше на два чи на три?

6. Анута

Анута Well-Known Member

будуть. В 2 ще не вдається так добре шуруповерт тримати. Тут декому в і 5 цікаво. Але то вже інше усвідомлення пішло ;)

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Малий останнім часом одними машинками бавиться. Що порадите йому купити для гри? Ну типу парковки\гаражі\треки? Я в тому ні бум-бум...

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Мій теж помішаний на машинах, тому знайшла альтернативу - великі нескладні пазли, потяги, набір інструментів, книжки з великими сторінками. Пробую все, що може хоч ненадовго відірвати його. :girl_yes:

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та я й не хочу його від машинок відірвати. Навпаки- хочеться якось підтримати і уяву розширити.

11. BlackSheep

BlackSheep Active Member

купуйте- непожалкуете
    ми маем подібний від іншого виробника-незамінна річ,добра тим що колишеться, компактна-можна переносити з кімнати на кухню і навпаки)),гарно дитинка в ній засинае(можна заколисати )....

12. Halina

Halina Well-Known Member

Ми маємо таке фішерське крісло шезлонг. Чи вартий уваги??? Для мене то незамінна річ.
    Не краще і не функціональніше. Переваги:
    -в нього можна класти дитинку від народження,
    - вона може в ньому спати,
    - зручно ставити будь де (я і в ванну брала, і на балкон, і на дивані ставила),
    -зручно переносити,
    - можна поколисувати-погойдувати,
    - нахил спинки (ми догодовування починали в цьому кріселку).
    Ми і зараз ним користуємось (воно до 18 кг).
    Я рекомендую, точно не пожалієш, а виручає дуже.

13. oliv

oliv Active Member

Вчора в Практікері бачила такого типу

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я повністю підтримую Галіну, стілець для годування і шезлонг - як на мене різного типу речі. Саме шезлонг вирічає в перші 6 місяців життя, бо йлшл всюди з собою візьмеш, я ставила на кухні на стіл, і готувала паралельно, в ванну і т.д. Мала від Чіко.

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

у нас такий
    дуже задоволена
    практична штука
    роблю як Усмішка:)
    мені ще оце подобалось тінілав, але на момент вибору не було в наявності

16. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ми мали Chicco http://www.chicco.com/ProdottiChicc...rt/04079016010000/language/en-US/Default.aspx, вартує того, могла і на кухню, і в ванну з собою взяти, і попрацювати - а дитя спало біля мене. Але ми брали на прокат, і реально після 2,5 місяців їй там було вже не цікаво. Тоді в хід пішли розвиваючий килимок, і тринажер від Chicco 3 в 1.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Просто нам треба в цілому і шезлонг і крісло, і я думала може купити два в одному
    [​IMG] [​IMG]
    але ще в роздумах

18. Aster

Aster Well-Known Member

В нас було багато варіантів шезлонгів, але потім було ось це:

І воно було найкраще зі всіх! Навіть немає що зрівнювати. :) :)

А як малий підріс (місяців з 4-5), то ми мали ось це:

І воно було просто ідеальне і користувалися ним кожен день більше року!

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми кріселко таке для годування чіківське вже на той момент мали, але воно реально дуже громіздке, його ще можна з кухні в кімнату перевезти, але вже незручно, а в кого є пороги -весело:), а то кріселко маленьке.
    Може купи собі бу на перших пів року або візьми на прокат, а потім вже стілець для годування.

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

о
    я так і зробила:)

крісла такі для годування дійсно дуже громіздкі - тому як варіант два в одному ми не розглядали взагалі
    я його таскаю той шезлонг всюди - по цілій хаті - він легкий і малогабаритний