Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Дівчата, а в кого є металевий конструктор? Щось такого типу:
    Бо малий замовив на Миколая, а я не знаю, яка фірма краща (хочеться, щоб все легко складалось і було якісним).

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В інтернеті такі (38 см) від 220 до 270 грн.
    Я малій на Миколая от щойно замовила. Сподіваюсь ціни актуальні.

3. Fleshka

Дівчатка, підкажіть, а хто купував набори з мікроскопами для хлопчиків. Вартують вони уваги? Я все в пошуках чогось для Ромчика. В нього цього року в захцянках калейдоскоп і робот Валлі. Перше якось не цікаво, а друге - я фізично знайти ніде не можу, хіба на алі купувати фігурку 6 см за 100 грн, іто не встигне приїхати.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Як на мене то краще справжній мікроскоп. Правда не знаю, що можуть дитячі, але щось сумніваюсь, що в них нормальна лінза і збільшення

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Fleshka

Ну на справжні, тобто професійні і ціни відповідні.
    Є ще набори мікроскоп + телескоп.
    Знаю на ДП дівчатка купували. Відгукніться, чи вартують вони тих грошей, чи то викинуті кошти на вітер? Бачу практично всі виробництва Китай.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну, професійні теж різні бувають. Якби знайти такий, як в школах є. Він дуже простий, але якісний. Єдине навіть не уявляю порядку цін

• Подобається Подобається x 1
  7. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Років десь 2 тому цікавилася тим, дуже багато відгуків перечитала про різні моделі. Не купила, бо до 1000 (тоді!) нормальних не було, хіба назва від мікроскопа. А особливо ті в наборах з телескопом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Іграшкові - гроші на вітер. В нас є телескоп з мікроскопом, китайські. Нічого практично не роздивишся через них, мала закинула. Можливо і є якісь іграшкові якісні, але я, нажаль, не знайшла:girl_sad:

10. Сяночка

Сяночка Active Member

Замовив малий на Миколая бластер, пригледіли такий від Hasbro. В кого такий, як він по якості, для 6 років нормальний буде?

Вкладення:

11. Buriko

Buriko Well-Known Member

Інших темок не знайшла, тому попитаю тут: шукаю малій КОВЗАНИ.
    Які краще купити на 30 розмір: пластикові (тверді як на мене), які розсуваються 29-31р, чи гнучкі шкіряні/дермантинові, щоби ніжка була вільніше в рухах?..

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Звичайно, що краще шкіряні

13. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Може хтось підкаже що цікаве 10-річним хлопцям?

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

Чоловіка похреснику на 10 р. дрзі подарували 3-д дерев'яний пазл - тнамвайний вагон на рейках. Його тре скласти і він буде їхати по тих рейках. Імениннику сподобалось.
    Ну, і ще він хоче планшет :)

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Havronia

Havronia Well-Known Member

Лего, вертоліт на пульті, конструктори "Знаток", набори Ранок креатив- фізичні, хімічні досліди, вирощування кристалів, фокуси, набір з випалювання по дереву, продукція Upixel.

• Інформативно Інформативно x 2
  16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Голова обертом))) наше перше свідоме Миколая))) Підкажіть ,коляски для ляльок, у віці майже 2 р, які цікавіші та кращі, як тростинка наприклад Smoby ( виставляла раніше тут фото) чи краще з люлькою?

17. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Неможу цитувати, я спочатку теж доці хотіла смубі, але читала в інтернеті що вони низенькі, для дитини 1року

18. Naama

Я от теж з тими відгуками заплуталась ,бо десь пише для наймолодших 1 рік, десь пише, що від 18 м ,розміри теж всюди інші. Тому в розгубленості. @lyanysya і яку ви обрали?
    --- дописи об"єднано, 24 Листопад 2015 ---
    Ось такого плану, продавець каже, що від 2-х років. Що скажете?

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

Маєм таку - на 1 рік подарували. Зараз доні 2,7- теж нормально возить.
    З недоліків - немає бампера чи стрічки, яка б ляльку затримала, щоб не зісувалась. Вдома нічого, а по бардюрах може падати.
    І цей візок ніяк не складається, а дешевшу тростину коліжанка склала, закинула в корзину справжнього візка і повезла малу додому. (Це коли дитя ще в візку трохи їздило).
    А вже після 2,5 року взагалі цікавіше візок-люлька - ляльку покласти, накрити, капішон, прибамбаси всякі возити...

• Подобається Подобається x 2
  20. Naama

Ми плануємо її вдома возити ,ну і літом вже на вулиці. Складати не планувала ,бо у візку вже майже не їздимо.Візок - люлька наразі дуже дорогий виходить, на другий рік докупимо мабуть ,є за 300 грн, але вони такі якісь акуратні ,таке враження, що раз стукнеш, то розлетиться.