Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

ми купили недавно наш1й мал1й машинку, нараз1 задоволена нею, 1нтерес ще не пропав, акамулятор тримав десь до 4год:girl_claping:

2. nata1

nata1 Member

Ми любимо іграшки невеликі за розміром, щоб зручно бати в ручку

3. oliv

oliv Active Member

Зараз на книжки видавництва Пелікан є гарні знижечки - на окремі книжки зараз до 50% знижки. Але треба мінімально 20 книг назбирати, щоб безкоштовна доставка була.
    Може хто має бажання приєднатися до замовлення книжечок в-цтва Пелікан?

http://pelican-shop.com.ua/aktsii-i-skidki

4. silvia

silvia Well-Known Member

підкажіть з якого віку дитині цікаво буде бавитись на розвиваючому коврику.

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Нам стало цікаво десь приблизно з 2 місяців, а потім чим далі тим цікавіше :) зараз вже знов стає менш цікаво :)

6. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ми придбали десь в 2,5 і потрохи бавились десь до 5, а далі час від часу.

7. Katrine

Katrine Member

йдемо завтра до кумів на ДН, малому 3 рочки. підкажіть, чим бавляться дітки такого віку?

8. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

в мене 3-річна дитина (хлопчик), то його "пріоритети" такі: машинки (особливо подобається, якщо машина велика, функціональна і !має причіп), книжки (не надто довгі розповіді, але з гарними яскравими ілюстраціями. Обов'язково), дерев'яний конструктор (кубики, пірамідки, циліндри), мозаїка... Також в тому віці дітки люблять складати пазли, малювати, ліпити... Але то все індивідуально, краще в батьків запитати про вподобання і побажання іменинника.
    Також в цьому віці дуже актуальні ровери, самокати.

---------- Додано в 07:50 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ----------

а ще є дуже гарні ігрові набори з викруткою і шуруповертом, щоб розбирати/збирати машинки - це цікаво і "розвиваюче" (фото є в дописі 237 цієї теми).

9. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

НЕ раджу купляти
    http://s019.radikal.ru/i612/1205/61/ca72478e8fc2.jpg
    Туфта повна. З яйця, яке не тріскає, а просто розколюється на дві половинки, треба витягнути щось, що здалека нагадує Машку (Машка в старості ще й алкашка:girl_sad:). Воно не росте, а просто трошки збільшується в об'ємі набираючи воду.

10. Анютка

Анютка Well-Known Member

нам на подарунок потрібний синтезатор, у нас такий

а зараз нам потрібний щось типу цього, тобто не такий великий і без ніжок

вчора на одній гуртівні дивилась - то лише мейд ін Чайна по 100 грн, а вигляд на 20 грн
    де можна в нас таке пошукати?

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

подарували нам скейт-самокат Mini Mirco, він суперовий! неа, він мегасуперовий:radist: синочок не випускає його з рук-ніг, відразу почав їздити по коридору, а ще будує собі з коробок гірку і по ній зїжджає! на вулиці теж кльово йому вдається, ще не на профі рівні, але ок:girl_claping: словом всі щасливі:girl_tender: сьогодні плануємо йти з ним в скейт парк. (вигуляємо не тільки шолом а й захист)
    от такий красунчик, підніжка зроблена з мягкого пластику підсилена шкловолокном, кататись дуже зручно , я пробувала :)
    а ще маємо велий набір поїзд-залізниця lego, синочок в захваті від нього і не тільки він, чоловік теж:girl_haha:
    і ще є поліцейський відділок з машинами, не зважаючи що деталей дуже багато я визнаю , що конструктори то сила, а якщо там ще машинки-паровозики їздять то взагалі дуже прикольно, сподіваюсь до зими цікавість до таких забавок не пройде і ми матимемо що робити довгими вечорами

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Теж напишу наші нові подарунки
    Лего як завжди на висоті, дуже цікаві дівчачі набори, ми якраз в такому віці, що це цікавить, але думаю і на старший вік супер, бо я б сама бавилась)
    [​IMG] [​IMG]

Плеймобіль то наша любофф, перфектно та не нудно

набір Моксі та конюшня, ще не відкрили, але задумка класна

Ранкове зачісування нам тепер в радість - маємо столик від Смобі, каже Іра що вона в перукарні :)

І хіт - комплекс по догляду за малюком

Якщо врахувати, що в нас і в малечі було ДН, то квартира повільно перетворюється на Антошку, але діти всім реально бавляться, а мама має трохи часу на каву)

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ми купили коврик, коли малій було 3,5 місяці і він її не зацікавив зовсім, але в нас ще заколисуючий центр є і крісло-шезлонг може тому вона на коврик увагу не звертала. А от десь тижні 2 доця дуже гарно бавиться на ньому. Від 1 до 3-х місяців дуже цікавим для неї був мобіль над ліжечком.

14. Berry

Berry New Member

а у Львові є скейт-парк? Не підкажете де?

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

16. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, для хлопчика віком 3 роки вибираємо подарунок між залізницею і треком-паркінгом, порадьте хто що має, яких фірм і що дитині буде цікавіше

17. Romanivna

Romanivna New Member

От і ми вибираєм залізницю чи авто-трек. Підкажіть хороших виробників. Чи залізниця Thomas буде цікава для 2-річного хлопчика?

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О-о-о!!! Нам в два роки якраз першу таку зпрезентували! Роман мало свідомість від щастя не втратив. Правда він в принципі поїздоман з народження...

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Мій синуля як в два місяці заліз так в рік зповз. Потім ще довго тягав по хаті деталі від нього - зеркальця, музичну панель.
    Залежить від дитини і від самого коврика. На перших місяцях та забавка дуже мене виручала.

19. Aster

Aster Well-Known Member

Найкраще - паркінги фірми Wader! Міцні, стійкі, витривалі, дітям дуже цікаві. В нас були і в старшого, і в молодшого купа залізниць і паркінгів, але від Wader - найкращі!

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

З якого віку порадите?