Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де формочки брати? Бо пасочки якісь всі нецікаві і однотипні мені трапляються

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та в онлайні десь хіба, бачила для будови замку, то оригінальні поза 200 грн, а є якісь українські, біля 80.

• Подобається Подобається x 1
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я своє напишу:
    Вівця кудрява
    Слоник душка ( в пісні)
    Ну пухнасте левеня охоронець кораБЛЯ такою манерою сказано химерною, ріже вухо
    --- дописи об"єднано, 8 Листопад 2015 ---
    Гг, не побачила, ну та, то саме. Міц чоловік кілька разів перепитував-що?? Міста??
    Все, що не іграшки :) пляшки пластмасові, жцрнали, пульти до телевізора, шкарпетки з шуфляди повитягати... Ніякі іграшки так не подобаються, як отаке всяке. Зараж маємо того Ноєвого ковчега, то єдина цікавість-усіх забрати з корабля. Тому як мені треба хвильку вільну- я гарно всіх загружаю і Мелася має чим зайнятись, не на довго.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Вчора глянула відеоогляд Ноєвого ковчега українською, то мені теж оті ляпи дуже вже по вухам прйшлися. А я так мріяла малому його купити. Тепер буду думати над новими варіантами. Але як нічого не надумаю, то все ж куплю ковчег. Мені сподобалось, що він має колесики і його можна возюкати по підлозі. Бо малий більшу частину дня бавиться на підлозі, думаю йому б таке сподобалось.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Dominika мені особисто дуже ковчег подобається. Я його ітак хотіла брати, правда польський. Подивилась відеоогляд, то там такі примтивні звукові мелодійки.. Зато гарніші звуки тварин, але я всерівно рада, що в нас є Ноєв Ковчег українською. Я бачу , що дитині подобається перебирати тваринок, заодно вивчить хто є хто.

6. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Хочу малому підібрати столик з інструментами десь такого плану [​IMG] . Хто і що може порадити?
    Хочу малому підібрати столик з інструментами десь такого плану [​IMG] . Хто і що може порадити?

7. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Ми маємо той що по 100 грн, ще нічого не зламав, бавиться вже пів року, подружка теж таким бавиться - нарікань не має. Тепер має Миколай принести всіх його друзів :)

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А зазначена у вас якась ТМ? Бо так бачу, що ті дешевші теж різні бувають.

9. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Не пише нічого, бачила такі від 95 грн до 130 грн

10. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

uploadfromtaptalk1447278664258.jpg

11. Amaranta

Amaranta Member

А може є в когось парковочна станція з заправкою або автомийкою? Бачила такі від Бураго і Карарама, але ціна кусається. Власне, цікавлять якісь інші виробники з нормальною якістю та ціною.
    Ps. Бачила ще щось схоже від Вадера, але виглядає, що буде трохи вже простим як на 3 роки, чи я помиляюсь?

12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А де у вас діти бавляться тим піском. Ми за столиком для годування ,але щось мені не "альо"

13. invisible

invisible Well-Known Member

Я купила клейонку велику дешеву і контейнер пластиковий, розстеляю на підлозі і так бавимся, потім просто залишки піску з клейонки струшую.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Havronia

Havronia Well-Known Member

Я своїм купувала Вадер на 2,5 і 3 роки, то бавилися ще декілька років, складала величезну дорогу. Туди можна брати нерідні машинки, бо дорога широка, і багато чого підходить

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мої бавляться за дерев'яним дитячим столом. Ще маємо стіл для піску і води, але не пробували поки.

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Підкажіть будь ласка, де в центрі є магазини що продають набори-костюм феї? крила, обруч, чарівна-паличка.

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Коляски Smoby, як вони? дітки бавляться, вартують своїх грошей?, чи нема різниці та взяти щось дешеве.

18. olangel

olangel Well-Known Member

Маємо Бураго, якість в них бомбезна, всі деталі міцні, спочатку мали пару бурагівських машин, бавились, потім хотвілсами.. там є заправка, ліфт, мийка, дорога... все дуже цікаве малому. Купляла на 2роки, до сих пір бавиться

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в нас смобі, але модель 3 в 1. що сказати, дуже якісна, міцна. я нею дуже задоволена. лиш ціна кусається.

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

у нас дешева тростинка (baby born) - прекрасно діти граються, поки не розламали:

можу порівняти з іншим дорожчим возиком (фірми не знаю): це прогулянка, спинка опускається, є дощовик, великі колеса. єдина його перевага, що туди залазить менша і старша її возить, тобто візочок витримує 11 кг спокійно.