Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Havronia

Havronia Well-Known Member

На д/н -біговел, на Миколая -машинки. Це все, що його на даний момент цікавить. Ще планшет в старших забирає, і вмикає собі відео про машинки

• Подобається Подобається x 1
  2. raspberry

raspberry Well-Known Member

Може купити їй набір лікаря, набір посуду, кухню, Лего Дупло якесь тематичне...

3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ну у Вас до 2 років ще є час - я думаю за пару місяців зацінить і пластилін і пісок, у такому віці швидко вподобання міняються :girl_wink:
    Ми на 2 роки дарували біговел (спільний подарунок від бабусь і хресних).
    А трохи швидше вже конструктори йшли на "ура", рибалка магнітна, фігурки звірят (маємо 2 набори отих китайських з твердої гуми), крупна мозаїка, фарби і фломастери, набір посуду - то все з улюблених іграшок останні 3 міс.

• Креативно Креативно x 1
  4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

мені здається, якби вона побачила отой іграшковий стетоскоп, то була б істерика)))
    маємо, стакан + ложка зранку до вечора, сковорідки, банячки не цікавлять.
    маємо якийсь аналог, подарували, якщо сидіти самій складати, то дивиться, але 5 хв, потім все валяє.
    А Миколая? так хочеться нарешті щось таке купити, щоб вона бавилась, а ми тільки пробуємо, купа всього, а толку.
    А що скажете, за інтерактивні іграшки, типу Фербі? або якісь собачки/котики, які ходять по хаті?

5. Akina

То Ви багато хочете від дитини :) Влад десь після 2 років тільки трохи (хвилин 10-15) може сам конструктор складати чи машинками гратися, а так - все одно з ним треба бавитися, або як мінімум попри свої заняття завдання йому видавати "Влад погодуй ведмедика, а тепер "чаю" мені дай, а тепер треба класти ведмедика спати". А потім то все обов"язково коментувати. :)
    То, певно, залежить від дитини. Бо мій музичними і "розмовляючими" іграшками типу керма чи поїзда бавиться в 2 рази менше як найпримітивнішими камінчиками і кубиками.

6. Havronia

Havronia Well-Known Member

@Naama сходіть в гості в сім'ю, де є 2-3 дитини (бажано дівчатка), може щось приглянеться

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ви знаєте в гостях, вона бавиться з дітьми, а не іграшками, навіть якщо щось зацікавить, то не надовго. Була сподобалась їй " Моя перша розмовляюча книга" ми купили, лежить ,так само з музичним мікрофончиком, сподобався, купили такий же ,валяється))))

8. woolf

woolf Well-Known Member

У нас вже який місяць лідирує Лего дупло, спочатку найпростіший, потім ще два докупили, тепер сховала і бавимось вже третій (!) тиждень таким будиночком від Лего - направду класна іграшка і вартує тих грошей. Спробуйте, просто спочатку поскладайте разом, а потім сама почне

• Подобається Подобається x 2
  9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Дарували самокат двоколісний- влітку вже ганяла на ньому. Лего бавилася ( в старшої вже було). Але то було тематичне- будиночок складався, і там ліжечка були і тд. І так, зовсім сама не любила. Хотіла, щоб з нею складали. Зараз має 3,5 р., складає гарно сама, але і дуже любить , коли з нею хтось складає. Ну і аналогом не хоче бавитися.
    Ще можна якийсь візочок гарний для ляльки. На 3р подарували ляльковий будиночок, то бавитися реально почала в 3,4-3,5р.
    Набір посуду дитячого кольорового.
    Мозаїку велику- мої гарно бавилися.
    Пазли великі ( одна з 2-х складала, інша - з 3-х почала. )
    Є ще тематичні іграшки типу посудомийки, візочка з супермаркету.
    А взагалі підіть самі в дитячий супермаркет і погуляйте там. Всі діти різні і що треба саме Вам, то лише Ви можете зрозуміти. І не обов'язково розвиваюче. Вона ж ще маленька. Може ляльку якусь чи ще щось.

Останнє редагування: 6 Листопад 2015
  10. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

В мене малий сам бавиться, не тощо 30-40хв., а весь час, тільки коли їсти і спати починає хникати, то я вже знаю, що щось з того. Він завжди сам собі знайде забавку, вдома повний армагедон але спокою скільки:girl_crazy:
    Тому всі хатні справи можу зробити, але звичайно і з ним бавлюсь також))
    Іграшки йому не дуже цікаві(хоча є паро любимих), більше посуд йде в діло.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Akina

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

О, згадала ще. В 2 хітом була ікеївсьа штучка прямокутна дерев'яна з дірочками, в яких залізячки кольорові і молоточок, щоб ті залізячки забивати. Оце її реально дуже- дуже цікавило.

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, Робокар Полі. Хто має? Який? Бо по цінах різниця від 70 до 400 десь, а чим відрізняються, хз... Чи ті дорогі не будуть ламатися ще швидше від дешевших.

14. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Щойно в неті натрапила на інфу, що дійсно є два види.

15. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А фото не кинете, якщо можна?
    А фото не кинете, якщо можна? http://igroteka.kh.ua/media/catalog...3be3ad08abb6641f17ced3/i/m/img_7999-min_1.jpg - у сестрички двоюрідної така, то колеса поламалися.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

16. Akina

Отакий
    він "в житті" трохи більший і ширший за той що ви показали, але колеса, напевно, однакові. Х.з... мені виглядають досить міцними і на майданчику бачила такі машини як Ви показали вже добряче побиті життям (може після 2 дітей), але ще "на ходу".

17. invisible

invisible Well-Known Member

Зі звуками то старіша версія (у нас такий), а з віршиками і піснями - новіша.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

звертайте увагу обов'язково чи є спереду і ззаду такі спеціальні штуки, які стопорять машинку, щоб не переверталась. Наприклад, якщо дитинка відхилиться назад чи вперід.
    --- дописи об"єднано, 6 Листопад 2015 ---
    Оригінальні і не оригінальні :)
    --- дописи об"єднано, 6 Листопад 2015 ---
    Подивіться книжки в-ва "розумна дитина". Вони досить великого формату і дуже гарні там малюнки. З тих дітей, що я знаю, які мають, ще ніхто не був байдужий до тих книжок. Ми в півтора рокущодня по декілька разів на день "читаємо"

Останнє редагування: 6 Листопад 2015
  19. Virna

Virna Well-Known Member

але для мене це дві забавки не до порівняння. з віршами і піснями цікавіша набагато. в старшому віці дітки вивчають ці віршики. а от просто з звуками забавка як забавка, нема ніякої фішки. але правда і ціна різниться.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ага, а ще в старшому батьки вивчають ці віршики :girl_crazy: мені жирафа особливо подобається. А пухнастк левеня, охоронець кораблЯ то просто...

• мімімі мімімі x 1