Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. nonstop

nonstop New Member

Відповідь: Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Приїхала наша кухня Смобі, яку замовляла доні на день народження!
    Коли розпакували, ми з чоловіком жахнулись, міліон деталей, але десь за півтори години ми її склали, деякі деталі між собою важко кріпились, але все на "кліках". І тепер маємо таку красу!

Останнє редагування модератором: 28 Березень 2012
  2. LILY

LILY Well-Known Member

пішли сьогодні з малим на прогулку, думаю зайдем купим мозаїку....купили самокат)))такий кльовий,тюнінгований, колеса світяться, платформа теж,музика,я б сама на ньому каталась, вчора теж читала дописи і думаю певно нам рано, але ні.

і ше маю питання:мій Віталік як тільки ми заходимо в магазин,хапає одну іграшку,ми оплачуємо і тут він її вже нехоче, а віпиться в шось інше і все ...купуй бо реве.у вас таке буває?

Сьогодні так з самокатом,показала йому .....сподобався....... всьо берем додому,я розрахувалась ми в ліфт і тут на вітрині побачив трактор і всьо самокат нехочу..віддай,а мені він так сподобався думаю о кльово хоть раз нам вдалось купити шось толкове, пішла ше купила того гам..ного трактора,самокат всеодно віддай,нехочу....думаю та ладно може він собі думає або те або інше,пояснила....0... несла додому самокат сама зла на себе нашо його послухала....прийшли трактор валяється на самокаті за півгодини так вишивали шо ми всі празрєлі і невідпускав з рук.отаке то!

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У нас буває або щось подібне коли ми в ашані, на початку Юлька хапає книжку, потім замість книжки парочку машинок, а потім замість машини - конячу голову на патику, щоб на ній тіпа скакати. Чоловік на це все дивлячись каже малій - обирай щось одне. І вона скріпя серцем вибирає щось одне з того всього. Але вона точно знає що їй щось купиться але тільки одне.
    Але коли ми без тата у мене розмова ще короша )))
    Я просто кажу що на іграшки у мене немає грошиків..... не залишилось в кишені, не взяла достатньо вдома, все потратила....
    А у малої є дитячий гаманець де вона тримає її грошики ( копійки і парочка грн) щоразу як вона починає щось дуже дуже хотіти, а в мої плани це не входить, я їй нагадує що ми б купили якби вона взяла свої гроші, а оскільки гаманець вона не взяла то грошиків купити іграшку немає.

А вообщє, саме простіше сказати що ота 100-та "дуже дуже необхідна іграшка" не продається. На раз знімаються всі питання, капризи і проблеим.

4. MaryF

MaryF Well-Known Member

хочу купити дітям електромобіль, але шось нічого путнього знайти не можемо...та й вибору у Львові не має, а може ми не там дивилися...має бути на 2 дітей з радіоуправлінням, якшо хтось бачив десь...дайте знати, бо вже голова розколюється...

5. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

дівчата порадьте який краще купити самокат для 3-річної дівчинки, маленької і до таких речей трохи боязливої

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Вчора приїхав якраз на ДН малого Geoby W488Q Mercedes.
    Машина класна, досить потужна, з світловими\музичними ефектами, навіть радіо є.
    Правда, досить важкенька 17 кг, але якщо є ліфт, це не проблема - в нас його немає, тому татко наш трохи намучився. :download:
    Наскільки взагалі у дітей вистачає цікавості кататись на цих машинках?
    Чи не буде вона через місяць припадати пилом вдома?

[​IMG] [​IMG]

7. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Подивіться на електромобілі фірми Peg Perego

Де таке чудо техніки купували?

На скільки часу хватає одного заряду батареї?

8. Vероніка

Vероніка Never give up

В Франківську в Тигресі. В нас я таку не знайшла.
    Акамулятор ще новий, заряжали тільки 2 рази. Поки вистачає на 1 год.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, розуйте мені очі..... якісь ще є настольні ігри для дітей 3-років крім лєго/пластиліну/пазлів? Але так щоб без ножиць, клею, і фарби )))
    Крамсать ножицями, ліпити то все куди не глянь а потім ще й по верху "красіть" ми дуже дуже любимо, але масштаби того дійства мене часом лякають.
    Лєго цікаво, але постійно тим не бавимось. Пазлики збираємо як в конструкторському бюро, раз-раз і готово, або крутимо-мучимо і кажемо що "нікак" і відставляємо.
    Пластилін - о, ми це діло любимо, не люблять килими, але то вже дрібниця. Але може ще якісь є цікаві ігри щоб дитина не просто спостерігала збоку а приймала участь і в той час не псула меблі, підлогу, речі і т.д.?

10. grape

grape New Member

To Vероніка, у нас була схожа машинка теж Geoby. Малому не надоїдало набагато довше, ніж мамі носити вгору-вниз по сходах. :) Правда потім зламалася... і виявилося що це проблема її поремонтувати. Немає таких ремонтних майстерень у Львові. В решті знайшли умільця, який відремонтував та не надовго, за пів року зламалася вдруге. Потім вже не ремонтували. З ньюансів перед покупкою раджу врахувати, що дитя захоче на ній кататися значно частіше ніж є тато, щоб носити по сходах; в хаті вона займає досить багато місця; у нас був дистанційний пульт керування - зручна штука для малюків, які ще не зовсім вміють тиснути педаль; куди подіти її потім.

11. Aster

Aster Well-Known Member

Є купа розмальовок, лото на будь-які теми, доміно, магнітні конструктори, конструктори-шестерні, конструктори з трубочок і шариків та багато іншого. Цим всім дитина може довго самостійно бавитися за столом.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Ось конструктори та інші забавки:

12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Рекомендую логічні забавки із серії SMART GAMES (Бельгія): якісні - переважно дерево чи добротний пластик, багато завдань - рівні від початкового до 24-48 (експерт), зрозуміла інструкція в малюнках,компактні - є навіть дорожні варіанти, розвивають логіку і уяву, можна бавитись як самому так і в товаристві
    До прикладу:[​IMG]
    гра в дорогу: [​IMG]
    для хлопчаків: [​IMG].
    Непоганий вибір є в антошці чи знайці.

13. zetta

zetta Well-Known Member

http://www.ranok-creative.com.ua/

14. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, ще мені підкажіть. Де можна купити невелику пісочницю з кришкою?

15. lawyer

lawyer Member

минулого року точно були в Епіцентрі та Метро

16. Osya

Osya Active Member

У метро пісочницю бачила.

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

можливо, скоро в вашої дитини ДН чи вам потрібний подарунок для 2/3-річного хлопчика..раджу- ігровий набір Build & Play
    і кран Keenway

Марко в захваті...від вчора не відірвати

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вибираємо синочку самокат, розглядаємо mondo і minimirco, суттєву різницю покищо бачу в підніжці і в ціні. Хтось має самокат якоїсь з цих фірм?

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і ми вибираємо Софії
    розглядала Мондо, чомусь Софії він незручний
    ми то виявили, коли пішли в Аншку і поставили її на пару самокатів і на Південний, на разі визначились з вінніпухом, чий він не знаю, але не важкий і дитині дуууууже сподобався
    де саме був мондо не помню, але раджу тобі теж так зробити, піди з дитьом спробу і побачиш, що його

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не зрозуміла, то мондо є в Антошці чи не має?
    я вчора ввечері балділа коли дивилась це відео з 2-х річним малючком, а Домчик вже показував як він буде відпихатись ніжкою від землі:girl_haha:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9CIp7WEt5AU