Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А пазли - туго :girl_sad:(навіть з 2 половинок).
    А пластилін пробували? Ми вже непогано бавимося (робимо з сірниками "рельси", "паркани", "сонечко", їжачків і т.д). Наклейки і аплікації теж страшна любов. :)
    А мольберт? Бо малювання крейдою то теж цікаво і надовго. У нас ще "зе бест" - конструктор (Юніка) - з нього робимо не тільки будиночки, лабіринти, а й меблі для іграшкових звірів, будуємо вежі, стіни, складаємо "дядь", "тьоть" і ще сотня варіантів...
    У нас чомусь чим "готовіша" (музична, з "прибамбасами") іграшка, тим гірше малий нею грається, йому б щось отаке "вальфдорське" - палички, камінчики, відерця, конструктори і він собі сам любе-рябе з того зробить - хоч світлофор, хоч динозавра :girl_haha:
    Моя мрія - то щось таке красиве типу "Райдуга" від Гріммс

Але ціни на те щастя шалені :sad:

Останнє редагування: 7 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 8
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

маємо м*Які великі. то хіба посортує персонажів, але скласти не може ще сама.

3. Margarett

Margarett Well-Known Member

то нічого, що не може, а хто відразу міг !
    ви їй підказуйте рухами, діти то швидко зрозуміють і оті впихання "гудзика у дірку" дуже нра...
    а ще (то на ваш розсуд, звісно) є такі ножиці тільки для різання паперу, ми купували просто папір кольоровий і то така забава була ОГО ! - крамсати ото все в клаптики, але ж рука набивається, рухи відточуються і взагалі цікаво... можна потім яку хмару і дощик... поклеїти з тих художЕств (з дорослим)
    самі ножниці безпечні, бо собі ніц не розріже, ні комусь, тнуть тільки папір (наші навіть картон не беруть), дивитись ясне діло треба, бо буде розмахувати ними, але де не треба дивитись ?!

• Подобається Подобається x 1
  4. Khrystik

ліпимо. "варимо" в посудці, годуємо іграшки.
    якраз планую купити, бо малювати уже любить і вже "постраждали" шафа і робочий стіл татка
    теж спробуємо. давно вже думаю треба-не треба. бо вона в нас така дівчинка дівчинка, а конструктор то мені якось більше хлопчача забавка. але як не буде для К, то тато буде будувати хатки, то його профіль:connie_pull-pigtail

5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А ігри: мемо, лото?

6. Khrystik

а дитячий намет? бавляться в ньому діти? бо місця займає трохи, от думаю чи варто...

7. Akina

Що займає? Він же складається за 1 сек :girl_wink: і ставиться за шафу чи будь-куди. Бавляться, Влад ще й мене і тата туди все пробує затягнути і сам може сидіти, звірів-машинок принести туди і гратися.
    Ну, не обов"яково ж гаражі будувати :girl_crazy:, а будиночки для звірят, замки-палаци для ляльок - то і дівчатам цікаво:girl_smile:
    Не факт що перестануть страждати, в нас мольберт двосторонній великий з 1 року, але на стінах і дверях малювати - то окреме задоволення.:girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А у віці 1,6 р ,чим зайняти дитну вдома. Вечори тепер такі довгі...

9. Akina

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас є лего дупло палац принцеси Софії. Дитина тим бавиться постійно, різні рольові ігри придумуєм. Бачила ще всякі зАмки-конструктори інших фірм на гуртівні іграшок на Городоцькій (сусідні двері з Інтермаркетгм).

Також в моєї дочки хіт - це magic clip princesses. Зараз бавиться двома принцесами і має для них 4 сукні, то просто в кожну вільну хвилинку переодягає їх по 100 разів :) [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

12. katkas

katkas Well-Known Member

Класні принцеси, а ви тут купували?, бо то і моїй малій сподобалось, бо передіти ще ляльку не може, а хоче. А тут бачу принцип простий, чи не так?

13. Naama

Хочу купити малій столик для ліпки, малювання, але от не знаю чи круглий брати чи квадратний. І чи взагалі він використовується вашими дітками?

14. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я звичайно не експерт в цьому питанні. ми ще маленькі)))) Але недавно дивилась вживу на комплекти ті, що на першому фото...То мені здалося, що вони дуже слизькі на дотик. Так ніби дитина з стільця буде зісковзувати, а на столику руки будуть роз'їжджатися в різні боки. Але то може мені такі трапились просто. Я би придивлялась до більш матових комплектів. Ось такого плану
    Ну і так - круглі. Щоб дитина в кутик столу не вдарялась.(Сорі, що отак без досвіду влізла :girl_blush2:)
    А ще бачила колись столик для творчості ось такий
    --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2015 ---
    Ще хочу спитати про сортери... Коли ваші дітки ними зацікавились чи коли плануєте їх купити? То можна вже(нам 9 місяців), через пару місяців чи вже геть поза роком?
    отакі маю на увазі

15. Naama

Я теж не експерт, бо ніколи з тим не стикалася, тому прийшла сюди:girl_smile:
    Ми перший сортер купили на Миколая якраз було нам майже 10 міс. Взяли від Фішер Прайс ось такий
    Це була улюблена іграшка декілька місяців день в день. Спершу стукала кришкою ,далі нажимала на носик ,потім складала все підряд всередину ,далі підбирала формочки. Зараз ще чітко форми не складає треба допомагати ,але їй вже надоїло. Маємо ще сортер нашого виробника ,то як сортер зовсім не цікаво ,привязали до тої качечки шнурок, то возить по хаті))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. silvia

silvia Well-Known Member

круглий займає досить місця на відміну від прямокутного, який можна підсунути впритул до стіни. Це ІКЕА, у нас такий. Задоволені.

• Подобається Подобається x 3
  17. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Нам буде 10 міс. і сортери не цікаві, також малий не любить музикальні іграшки, боїться їх чи що ... На днях почав машиною бавитись такою більшою, рачкує і суне її, радості стільки)) В мене тоже питання чим зацікавити дитину в такому віці, бо зараз для нас цікаве все що на кухні і все що не можна. Нових іграшок хватає на хвилин 5)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Беріть такий, що складається.
    --- дописи об"єднано, 8 Вересень 2015 ---
    Прищепки, бігуді, ложки, банячки, стаканчики з водою, крупи, макарони

19. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Ми теж звертались з цим питанням в темку:) За порадами дівчат взяли Tega baby Mamut.
    65253569_1_644x461_komplekt-detskoy-mebeli-tega-baby-mamut-stol-i-2-stulchika-minsk.jpg
    Дуже ним задоволені. Стільчики легенькі, малий сам їх переносить. З іншої сторони стільниці можна складати Лего і всередині можна зберігати той самий конструктор.

• Подобається Подобається x 2
  20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я купляла в Америці, вони там дешевші. Тут бачила в Кінг Кросі на другому поверсі в іграшковому. Принцип дуже простий, то як прищепка. Знизу дитина натискає, верх відкривається.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1