Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. invisible

invisible Well-Known Member

Маю обидва, то можу порівняти. Якщо спочатку спробувати кінетичний, то потім працювати з місячним значно гірше. Він не так гарно тримає форму, більш сипучий, його потім важче прибрати плюс ота фарба трохи зафарбовує ручки. З кінетичним працювати і легше і приємніше, він більш в'язкий.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Обов'язково спробуйте, ашанівські досить непогані, можна купити недорого одну баночку одного кольору, або маленький набір для проби. Моя дитина зараз набагато більше бавиться ліпкою, ніж піском, бо ій подобається, що виліплені фігурки можна зберегти, висушити і використовувати для іншоі гри. Так ми в 1,5 року вирізали формочками квіточки-тваринки, робили посередині дірки, сушили і надалі використовували як шнурівку, досі ціла коробка такого добра:) Ще Аня любить ліпити імітаціі всяких продуктів - вареники, печиво, огірок, моркву, висушувати, а потім годувати маму з татом, іграшки і т.д.:) Інколи просить мене наліпити ій хліб, моркву, помідор, огірок, а вона бере дощечку з ножем від іграшкового кухонного набору і нарізає то все - робить салат:)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Ми теж таке ліпимо,
    особливо, коли бачу що тісто же починає засихати, то стараємось наліпити з нього ще якихось забавок наостаток :)

5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А ще є такі набори з гіпсом, можна магнітики на холодильник зробити, там гіпс відливається у формочки і потім розфарбовується і магнітик вкладається. Але то не на 2 роки, трохи для старших мабуть.

6. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

з гіпсом потрібно працювати швиденько, залив у форму і прикріпив магніт - це разова розвага, а ліпка - то цілий ритуал ))).

7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

ну так, але як подарунок може бути, то цікаво робити.

8. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Цікавлять мене ослики-стрибуни. Яка оптимальна ціна на них? Якої фірми купували? Чи ті китайські нормальні чи краще купити перевіреної фірми. Бо вичитала в неті, що неякісний може бути небезпечним.

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата, а хтось має вдома (в квартирі) батут? чи можна ті маленькі брати в квартиру? в малого скоро ДН і стрибати капець як любить.
    то ви вже для свого малявчика хочете?

10. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Хочемо придбати малому столик і стільчик. Які краще брати? Пластикові чи дерев'яні? На що ще варто звернути увагу? І ще цікавить, чи є якісь такі столики, що складаються, бо в квартирі мало місця.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А що ви плануєте за тим столиком робити? Я не уявляю, нащо столик такій мацьопі. Хіба дуже спокійна дитина і буде дооовго розмальовувати...

12. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Він досить часто малює, ліпить, бавиться з крупами. Зараз це все робимо в кріслі для годування. Але там не можу лишити його самого, бо встає і може впасти. А за маленьким столиком було би супер, там можна і їсти , а крісло би склали, бо заважає на кухні.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну столик зі стільчиком теж місце буде займати, вони рідко геть маленькі, досить часто більші і з 2 стільчиками продаються
    в нас такий
    польський, Тega Mamut, та стільничка перевертається і готова пластина для лего
    скажу зразу, одна з речей, яку купляли на виріст коли все почало дорожчати і не прогадали, бо ціна на нього ясне діло стала зовсім непривабливою
    крісла наразі сховані, бо вони малому ще зависокі, крім того починає залазити ногами на них і падає звідти, а стіл використовує для ігр, лего і тд. ну але діти різні, малого ровесник, син подруги, нормально користується і столиком і стільцями)
    заявлений вік до 7 років
    а до того хотіла отакий
    але він досить нижчий, відповідно (так думаю), коли стане дійсно потрібним то може дитина його і перерости
    а до батьків взяла такий від Ікеа (не тільки щоб для малого було, в них часто гості з маленькими дітьми)
    бо на нього тоді була дуже добра знижка, хіба от тепер шукаю ще стільчик до нього.. батьки просять деревяний, їм до інтерєру буде більше пасувати, але мені багато хто не радить з дерева. бо важкий і може бути травматичний для менших діток, наразі в пошуках

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Tempernice

Радила б вам спершу в когось в гостях на тому ослику посидіти чи пострибати. Моій подарували в 2 роки і вона ним не зацікавилась зовсім, твердо сидіти на ньому неможливо, він надувний і перевертається за мить, стрибати моя досі не вміє і , якщо чесно, не любить. Для стрибання мені цікавішим виглядає дитячий фітбол з ріжками, бо можна ще й вправи на ньому робити та й підстрибувати легше, принаймні моій, хоч з натяжкою, але щось подібне на стрибок на тому м'ячику виходить.

15. Tempernice

Я свого часу, з півтора року доні, вибрали ікеівські столик, кріселко і дві табуретки з серіі mammut. Купила зразу після того, як продала столик для годування. uploadfromtaptalk1428982850917.JPG Досі дуже задоволена ним, бо і ість і вся творчість проходить у нас з нею лише там, плюс коли приходять гості з дітьми, то із задоволенням сидить там з ними за столом і бавиться в частування:)

• Подобається Подобається x 3
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В цього столика один мінус -дуже гострі кути.

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас ікеа Маммут, такий як вже показували. Столик, два кріселка і дві табуреточки. Купили малому на Миколая в рік і 6 міс. Відтоді активно користуємось.
    Так дивно, що стільки коментарів, що зарано:)
    Нам би і раніше не помішав, лише мама шось довго думала-вибирала)))

Ми і ліпимо з пластиліну там і малюємо фломастерами, фарбами і будуємо з лего інколи, і машинки по ньому їздять, і їмо часом за столиком:) Одним словом, для нас річ незамінна! а дітки, що в гості приходять, теж море часу проводять за столиком:)
    Дивно, наші знайомі мають такий же. Теж від 1,6 активно користуються. І там стільці нижчі за ікеївський маммут.
    Хіба може ті польські є різних розмірів, про що я незнаю:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Tempernice

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. EgoMusicus

Ні, ослик-стрибунець то для похресника 2 рочки:)

20. EgoMusicus

То на подарунок хлопчику 2 рочки. З мамою його узгодила.
    Просто в мене ідеї подарунків вичерпались. Непосидючий, любить все ламати, десь лазити. Йому б добре було б стінку чи спорт комплекс, але квартира маленька, нема куди то причепити.