Ідеологія Childfree

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Mokka, 18 Червень 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: Ідеологія Childfree

Та не зовсім оффтоп.

От цікаво, як ці люди відносяться в загальному до планування (вірніше, непланування) дітей.

Хоча, я так собі думаю - головне їх не мати, байдуже, яким способом.

2. Nata

Nata Well-Known Member

Ні, це не оффтоп. Не бажаєте народжувати - будьте добрі, вивчіть своє тіло і несіть таки відповідальність за вчинки.
    А коли нема вибору - то це не ідеологія, це рабство...

3. pelagiya

pelagiya New Member

не факт. можливо, когось із них вагітність все ж переконає в тому, щоб мати дітей... ми цього не знаємо

4. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ну тоді вже для таких людей краще робити все можливе, щоб не відбулося зачаття, ніж вбивати хоч малюсіньку, але людинку (особисто я не погоджуюся з тими, хто називає дитя в утробі просто плодом)

5. pelagiya

pelagiya New Member

Ви мене вже замучили з тією відповідальністю. я так розумію, Ваш принцип - завагітніла, то народжуй, і ніяких абортів. Якщо для Вас аборт неприпустимий, то це не означає, що він неприпустимий і для інших. Це рішення кожен приймає для себе сам і поради інших тут зайві, якщо про них не просять.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А хто дає право розпоряжатись життям іншої людини, яке ви тут так відстоюєте? життям ненародженої дитини! воно чимось відрізняється від життя народженої?

7. pelagiya

pelagiya New Member

а хто Вам дав право розпоряджатися життям іншої жінки?

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

от чесно скажу, я не знаю... для себе я ще не вирішила - відрізняється чи ні... і напевно для мене це залишиться загадкою на все життя...

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

:eek::eek::eek::eek: Я розпоряжаюсь життям іншої жінки???
    таке враження, що ми з вами на різні теми говоримо. Аборт це вбивство, з якого боку не дивитись. ви звичайно маєте на це інший погляд, але то ваше. А вагітна жінка несе відповідальність не тільки за своє життя. коли вирішує позбутись дитини, то вона вже не тільки своїм життям розпоряжається

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

а то не залежить як ви вирішите. Народите - зрозумієте...

9. Редвумен

Редвумен Active Member

Як на мене, то пологи - це найлегше з того, що пов"язано з дітьми.От важко ходити вагітною і переживати чи все з дитиною ОК, важко не спати ночами, важко, коли дитина хвора і ти не знаєш як їй допомогти, важко переживати, коли та в садочку чи в школі ітд.

10. pelagiya

pelagiya New Member

ну от нащо так кричати?
    це Ваша думка. хтось може мати іншу...
    ага, пропоную взагалі заборонити тим, хто не має дітей, спілкуватися на форумі. бо вони ще не "просвітлені" ))))

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я на початку вагітності 2 місяці лежала в лікарні, бо була сильна загроза викидня. Тепер, коли синочок вже народився, мені страшно навіть подумати, що я могла втратити САМЕ ЙОГО! Можливо, я б завагітніла знову і народила дитинку чудову і бажану, але це була б інша дитинка, а не цей файненький хлопчик, який зараз сильно-сильно обнімає мене за ногу...

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

та я і не сперечаюсь, що може. Але і я маю свою.

Ну то не спілкуйтесь, як не хочете іншої думки чути. Вам своєї ніхто не насаджує! тут недавно на сусідній гілці подібна суперечка була. і чим то ся скінчило?

13. TASJA

TASJA Well-Known Member

Це мабуть найважче, тоді все готовий віддати, лиш би дитя було здорове.
    А пологи - це щастя, адже ти нарешті побачиш своє маленьке чадо!!!

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

От про що я писала!

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

От це і була її найбільша помилка:НАРОДИТИ ЩОБ КОМУСЬ ЩОСЬ ДОВЕСТИ.
    Вона не підходила до того свідомо а просто :хотіли внука-маєте.Але :не їм з внуком нянькатись не їм недосипати тощо.а вона до того була й не готова,от і виходить НАЗЛО КОНДУКТОРУ КУПЛЮ КВИТОК І ПІДУ ПІШКИ.

А коли хтось звертає увагу на такі вислови то це дуже прикро бо вони ніколи не припиняться :родиш перше питатимуть чи другого не плануєш,після дугого питають чи на трете коло не йдеш...так що такі "розмови бабушек-старушек"не варто сприймати як заклик вагітніти чи ні.Все має бути обдуманим а тим більше таке як материнство.і я цілком підтримую людей які не ХОчуть мати дітей бо:Сильно хворі,мали втрату дитини і це завдало травму на все життя..тощо тобто коли людина розуміє що діти це добре але...а от коли людина вважає що дитина то "виб..к" абощо і всіляко пропагандує аборти-то це вже не ідеалогія .

такий гарний і чуйний допис я аж розчулилась:girl_in_love:

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

про аборти не знаю. Знаю, що ідеологічні чайлдфрі за стерилізацію.

17. pelagiya

pelagiya New Member

і чим саме скінчилося?

18. Nata

Nata Well-Known Member

Пробачте, я Вас і не збиралася мучати :) Ідеться не про мої принципи, а про ідеали спільноти, вони ж самі говорять про віповідальність і власний вибір :) Це у їхніх засадах протиріччя. Про себе я ні слова не казала.

19. pelagiya

pelagiya New Member

точно )... коли була сама - то всі співчутливо питали, коли ж вже нарешті знайду собі пару. коли знайшла пару - всі питають, коли ж нарешті одружимося, ну і дітей би вже треба було планувати, бо час, знаєте.... і так до безкінечності. скільки можна пхати носа в чужі справи?

в мене якось язик не повернеться спитати в когось зі знайомих - "ну коли вже одружитесь" чи "а коли плануєте дітей"

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

в чому конкретно протиріччя? вони не хочуть мати дітей і все, крапка. які ще ідеали?

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

мамцю рідна... ліпше би м того нен читала...:girl_devil: