Ідеальний тон для обличчя ;)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем pravovuk, 22 Січень 2010.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Ідеальний тон для обличчя ;)

пудра підсушує шкіру. треба давати зволоження

2. Julienne

Julienne Загублений

А я взагалі замість тоналки використовую основу під макіяж від Mery Key. Вона набагато легша і непомітна. А ви використовуєте основу під макіяж?:girl_spruce_up:

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

доречі пудра від Mery Key, тим паче мінеральна - просто супер.

3. mirishka

mirishka Well-Known Member

Я перепробувала вже ну дуже багато тональних кремів, наразі зупинилась на крем-пудрі Есте Лаудер Ідеал Матт, купила вже другу баночку, із всіх які я перепробувала він найкращий. Хочу ще пудру тільки не знаю яку вибрати якусь з Есте Лаудер чи можливо Діор або Шанель, може хтось користувався цими пудрами і порадить, шкіра у мене комбінована.

4. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

MAC Studio Sculpt concealer-дуже класно все маскує!Я дуже задоволена цією покупкою!

5. marusenechka

marusenechka New Member

ой, дівчаточка! така проблема - той ідеальний тон обличчя!
    маю подруг, які взагалі нічим таким не користуються (гарненькі чистенькі личка) - щасливі вони!:girl_in_dreams:
    теж перепробувала немало. від Ейвонів і Оріфлеймів і далі за списком: Мері Кей, Л'Ореаль, Макс Фактор, Манхеттен, Віші............... у шкільні роки навіть Рубі Роуз мала :girl_crazy: Діорами і Шанелями не користувалась - грошиків стільки не маю...
    враження суперечливі!
    крім всіх інших користувалась тоном від Люміне (чи як там його) - непоганий був, легенький, не скочувався, але занадто легкий як для мене...
    Віші - процвітають на побрехеньках про свої чудо-засоби :girl_crazy: я користувалась і НормаТейнт, і їх серією для жирної шкіри - жодного ВАВ-ефекту не помітила (антицелюлітні асоби - теж малоефективні). Шкіра влітку жирніла ще швидше, ніж без тих Вішів(((
    Хочу спробувати Ів Роше тональні, але маю світлий колір обличчя (блідо-бежевий) і боюсь, що тон не підійде...мої ніхто не користувались, щоб спитатись...
    Мож хто тут підкаже, наскільки відрізняються тони в каталозі (чи на сйті) від реальних?

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

а що ви думаєте про пудри??? а про рум'яна? компактні, розсипчасті, кулькові, мінеральні і всякі-такі? і чи обов'яково тональний - пудру - коректор - рум'яна підбираєте одного бренду???

• Подобається Подобається x 1
  6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

важко сказати, я маю Ів-Роше танолку "Ноль недостатков", подивилася щойно на сайті колір. В мене рожевий 200 ванільний, Якщо вибирати колір, то у тому квадратику колір виглядає темніший, ніж насправді є, а на баночці подібний.Якщо у вас світла шкіра, то вам напевно 100 трбеа, там є бежевий-опаловий.

7. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Дівчата а хтось з вас користувався тональним Avene? цікаво чи він нормально маскує і чи має спф захист? і чи пори не забиває?

8. marusenechka

marusenechka New Member

ой, так тішусь нині!!! отримала посилочку аж із далекої Німеччини - від "Ів Роше" :girl_claping:
    замовила крім решти пудру компактну (ризикнула) http://www.yves-rocher.ua/control/product/~category_id=2056/~pcategory=2000/~product_id=W25467 таку! №300 матовий кремовий! я у захваті! :girl_in_love: не скочується при нанесенні беспосередньо на жирну шкіру! легка! на літо, на кожен день - просто клас!:girl_spruce_up:
    ще би тоналку путню...:girl_in_dreams:

9. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Навіть не вагайтесь-ця космецевтика супер!А про те шо забиває пори,і мови не може бути!Я для себе цікавилась,то практично поганих відгуків не чула!Тільки у провізора перепитайте,яка саме вам підійде(де купляти збираєтесь)!

10. bioland7

bioland7 Well-Known Member

тому то на баночці і пише Anticomedogenic,тобто некомедогенний.:)

11. ulcha

ulcha New Member

мені подобається тонік від Мері Кей

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Недавно на тв появилась реклама нової тональної пудри від лореаль. Там спонжик у вигляді валика, кажуть що просто ідеальне нанесення.Цікаво як воно насправді лягає

13. Donna Flor

Donna Flor New Member

Мабуть так лягає, як фарба на стіну :girl_crazy:

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Моя співробітниця його має.Валік викинула, бо не зручно. Накладає пальцем :)

15. Yanachan

Yanachan New Member

Я той валик крутила - крутила в ДЦ але купити так і не наважилась
    Взяла свою улюблену мінеральну пудру лореаль альянс перфект - мені дуже підходить і літом і зимою не розлучаюсь з нею:
    легка,непомітна але водночас приховує всі недоліки
    на довго вистарчає
    ціна приваблива

16. marusenechka

marusenechka New Member

щодо забивання порів...

як на мене, забивання порів саме декоративною косметикою - півбіди! за умови правильного її підбору і нешкодування трошки більше грошиків на себе - тим більше!!! а пил і брудне повітря, зашлакованість організму, стреси, неправильне харчування (вибачте за заяложені фрази) - то є проблема... і що з тим робити, коли сил нема боротись?..:girl_sad:

а Л'Ореаль з "валиком-роликом" - теж зацікавилась я... тільки не знаю, я спонжем наносити не можу, чи вийде з валиком???

17. mirishka

А мені косметика Лореаль взагалі не подабається, дійсно лягає як фарба на стіну. На мою думку там в ціну 80% закладено реклами, і тільки решта собівартість.

18. Нюта

Нюта Well-Known Member

Мені так хочеться знайти свій тональний і ніяк мені це не вдається! Інколи дивлюся на дівчат а в них ну так класно підібраний тон, і шкіра як фарфорова. І я так хочу :girl_cray::girl_cray::girl_cray:. Підскажіть будь-ласка тональний з легкою текстурою який робить такий ефект. Шкіра в мене комбінована. Дякую!!!!

• Подобається Подобається x 1
  19. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Тільки спробувала Ланком Колор ідеал,має дуже легку текстуру,якраз добру на літо і + адаптовується до кольору обличчя,тобто практично не видно,що нанесений тональний.Правда маскувального ефекту дефектів шкіри практично немає.

20. mirishka

Не знаю наскільки це правда, але я читала рейтинги косметики, і на першому місті по складу шкідливих складників стоїть Ів Роше.